תמיד ב
נה

עשיתי ניתוח טחורים

כל הצרות שלי מאחורי: ) כמעט כמו המסת שומנים. (בצחוק) צודק, אורך חיים בריא, גורם לאנרגיות חיוביות, חשיבה בהירה, מוטיבציה, הרגשה טובה.השמנה היא נחלת שנות ה 2000 שמתעצמת לה לאיטה. קצת ספורט, קצת אוכל = בריאות ורק אם הכל במינון הנכון. ברר מפחיד.

אדון וירטואלי למה אתה מנסה לחנך

את כול העולם ? כאילו מה ההטפות האלה?? לא רק שאתה נכנס לאנשים לפה גם לתחת התחלת להכנס??

P u s s i c a t

New member
בול ../images/Emo93.gif

כמי שחיה בחדר כושר (וביותר מאחד) אני יכולה בוודאות להגיד לך שזה ממש לא נכון וטוב שכך. יש אצלנו הרבה בחורות מלאות ואפילו שמנות מאוד. יש סטיגמה מטופשת שכזו שחדר כושר הוא מקום לכוסיות. וזה הכי בולשיט בעולם. כי איך בחורה תרזה אם לא תעז ללכת לחדר כושר במשמניה? ובכלל -גם בלי לרזות - איך היא תעשה פעילות? כשאני חזרתי לפעילות לפני כשנה וחצי התפדחתי אימים. כי זה מה שאמרו לי כולן שם יהיו כוסיות על ואני פחדתי ללכת כי "מה יגידו" אז משכתי ומשכתי ואז יום אחד הרגשתי רע הרופא שלח אותי לבדיקות דם והזדעזע הייתי על סף סכרת. עם תמונת דם מחרידה החלטתי שעל ה... שלי כולם - והתחלתי ללכת לחדר כושר. כל קילוגרם שירד קיבלתי מחמאות מכולם שראו ועודדו. והיום כשאני כבר 25 קילו פחות ממה שהתחלתי - קיבלתי לפני יומיים את תוצאות הבדיקות שלי. הכי טובות שהיו לי מימיי. היום כשאני רואה בחורה שמנה בחדר הכושר אני לא מתביישת לפנות אליה ולספר לה את הסיפור שלי. כי הבושה הורגת. ובמקרה שלי היא באמת כמעט והרגה.... רק חשוב לזכור שמי שנושאת עליה עודפים צריכה להתחיל בזהירות... לי ההתלהבות גרמה לקרע במיניסקוס. יש אנשים שמתאמצים מהר והרבה מדי כדי להוריד הכל מהר ועושים לעצמם נזקים, כמו גם מסכנים את הלב. לאט אבל בטוח. צעד אחרי צעד. חברה בדיוק השבוע סיפרה לי שהיא כבר חודש מתאמנת וירדה "רק" 2 קילו... הסברתי לה ששני קילו זה 10 חבילות מרגרינה שירדו לה מהגוף ומהעורקים שעלולים להסתם בדרך ללב. 10 חבילות מרגרינה גם 200 גרם זה לא משהו שאפשר לזלז בו. אז בקיצור - תתגברו על הבושה ושימו פס על כל העולם. החיים שלנו קצרים. אי אפשר לדעת מה מחכה לנו מחר..
עד כמה שזה תלוי בכם - תנסו לעזור להם להמשיך... ולא הבנתי את הביטוי "אין לי שום דבר טוב נגד שמנות" הלוגיקה שלי לא תפסה את הניסוח

המשפט של "אין לי שום דבר נגד שמנות"

הכוונה שלי היתה אני לא שולל לפסול משהי אוטומטית רק בגלל שהיא שמנה. ואת\ה צודק\ת שלא צריך להתביש! כל הכבוד לך שהלכת לחדר כושר ואפשר לשלב עוד פעילות ספורטיבית חוץ מזה-ולא צריך לשלם אגורה! כמו ריצה ,והליכה,רכיבה על אופנים! בהתחלה כולם מתלהבים ויוצאים עם נזקים,ויש כאלה שנכנעים מהר. אסור להכנע ויש להמשיך בכושר גופני,וכמובן הכל בהשגחה והדרגה

נימשון

New member
ויש כאלה

שלא אוהבות ספורט, שלא רוצות לעשות את זה למרות כל התועלות וגם להן מגיע לחיות מבלי שיפמפמו להן כל הזמן על כמה זה חשוב וכמה שינוי זה יעשה להן בחיים.

רשמתי דעה שלי לגבי השמנה-ובריאות

אני לא יכריח אף אחת להתאמן ולהתחיל לעסוק בספורט ולניקים שתקפו אותי בזלזול-אני לא יענה! יש כאן מספיק אנשים נורמלים להבין איתם בענין

נימשון

New member
להמליץ ולהסביר על התועלת זה תמיד

טוב ואני בהחלט בעד, כל עוד מכבדים את הרצון והבחירה של הזולת גם אם היא לא תואמת גישת חיים כזו או אחרת.

P u s s i c a t

New member
המשפט היה

"אין לי שום דבר טוב נגד שמנות" ולגבי החוץ... אני יכולה רק להגיד וואלה...
שישי הקרוב - אליפות ישראל בטריאתלון - באילת. אני גם רוכבת על אופניים. וגם רצה. אבל מה לעשות שאימוני כח ושחיה צריך לעשות במכון. ושחיה בעיניי זה הספורט הכי בריא. עם או בלי פעילויות אחרות. ושוב התבלבל לך... "אני לא שולל לפסול משהי אוטומטית רק בגלל שהיא שמנה" כלומר לגיטימי בעיניך לפסול מישהי אוטומטית בגלל שומן? אני אישית נגד פסילה אוטומטית שכזו - אבל איש באמונתו. החתולה - פרפקציוניסטית

מה לעשות יש כאלה שלא יודעים לשחות

ואני גם לא מתכוון ללמוד לשחות.כך שאין סיכוי שאני יגיע לתחרות כזו ומה הייתי עושה בלעדיך?-אחת שמשכתבת לי את המשפטים! ויש אנשים שפוסלים אוטמטית שמנות.כמו שיש נשים שפוסלים אוטמטית שמנים!

P u s s i c a t

New member
איש באמונתו...

אני לא ידעתי לשחות עד לפני 3 חודשים. חזה לא נחשב. ואם היית יודע אילו עוד מכשולים עברתי בדרך למטרה... בוא נגיד שאף אחד מאלו שמכירים אותי עדיין לא ממש מאמין. הבחירה בין להכנע לחיים או להלחם בהם עם כל מה שיש. החתולה - נלחמת עד הסוף. <ולא תפרט פה על מה היא פוסלת על הסף...>

../images/Emo5.gifיצא שהמשפטים שלי יצאו כמו שגיא

הכוונה ב-"אני לא שולל,לפסול משהי אוטמטית רק בגלל שהיא שמנה!" אז מה עשינו? בשרשור הזה כשרוב ההודעות שלי נגד אנרוקסיה ודיאטה! ובעד הרבה ספורט! טוב שהערת את צומת ליבי למשפטים שלי-מעתה סימני פיסוק ויותר תשומת לב למשפטים שאני כותב!

למעלה