תמיד ב
נה

בוקר אוררררררררררררררררר

ואווווווווווווו מלאן ת'חפים זמן לא ראיתי לכם אז........יפה לכם ככה המפגשים, מי אחראי לחוצפה הזו שאני לא מעודכנת בנדון? למה לא מספרים לי כלום בבית הזה? ? אז מה אם אני שם ואתם פה? טוב נו... מי געגע אליי חוץ ממאיצ'וק והחתולה הסקסית שלנו?? ני געגעתי לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

MaYcHuK

New member
../images/Emo32.gifגם מחר אני בת"אאאאאאאאאאאאא

שלא תגידו שלא הודעתי!!!!!!!! קיקה? שי? פיציק? שולי? בקיצור ... הולכים לשחק לאכול ולשיר?

שגיא מאמן כושר -אתה תאהב את הלינק!!

במיוחד הקטע שבסוף עם שתי בחורות.. http://www.ktaim.co.il/view_166.html דרך אגב מי שרוצה לדעת בחדר כושר מתאמנות חטובות ולא שמנות-וזה חבל! אין לי שום דבר טוב נגד שמנות. אני חושב שהשמנת יתר מביאה לצרות לא קטנות בבריאות צעד אחד לספורט צעד גדול לבריאות!

איבי123

New member
f.y.i

יש מלא שמנות ושמנים שמתאמנים בחדר כושר וגם אני ביניהם. המשך ערב נפלא. איבי.

כל הכבוד!

וזה לא רק חדר כושר-זה אירוביקה וכו".. וכל כבוד שאת מתאמנת בחדר כושר אצלנו אני רואה רק חטובות -ומאוד חטובות..עד כדי כך שקשה להתרכז.. ויש גם כאלה שקצת מלאות--והן יפות!! חבל שישראל נהפכה כמו לאמריקה וכולם סובלים מהשמנת יתר זה לא בריא!הכי הרבה שמנים יש בצה"ל. אפילו המדסי"ת שלהם סגרה מעלית לקומה 4 בקריה חחחחחחח אני כבר 24 שנה עולה במדרגות לקומה 4 בלי מעלית והכי באסה בקניות מהסופר!! אך לבסוף הרגשה טובה של מאמץ וזיעה ושוב הדרך שבחרת בה להתאמן ולעסוק בכל סוג של ספורט דרך נכונה ונבונה-בהצלחה בחיים הבריאים

הקטע הוא

שלהבדיל ממנו, לך, דווקא לא חסר שכל... ובכל זאת אתה בוחר להזדהות איתו ולשתף פעולה לי רק נותר לתהות אם מדובר ברוע נטו או שעמום נטו, או שילוב של השניים...

הקטע הוא:

שזה קטע מצחיק מה שעשו בגרמניה! ובשביל להעביר צחוקים-ולא עלבונות! לא אהבתי שהוא רשם שהבחורות שם נואשות.. וירד על המשקל שלהם! כנראה שהוא (שגיא) לא יודע כמה בחורות סובלות מאנרוקסיה ואנרוקסיה גורמת למוות ולנפילת שיניים מהפה! מה שכן אם הייתי מכיר אחת שהיא מוצאת חן בעיני הייתי סוחב אותה איתי לחדר כושר וריצה בחוף הים! כדי שיהיה לה אורח חיים ספורטיבי! דיאטה -לא באה בחשבון!לפעמים זה מסוכן.

כל דבר מסוכן

כשהוא לא בא במידה הנכונה שלו השמנת יתר הרזיית יתק אימון יתר אסור להיות קיצוני לשום כיוון...

אימון יתר לא מסוכן!

אפשר לנוח ולהתאושש מזה אלא עם כן היה לך בעיות בגב או שבר במפשעה שזה אופיני לבנים אני מעדיף לרוץ בסוף הריצה בספרינטים הכי מהירים שיש ואימון "יתר"קצת לפעמים מעלה את רמת היכולת שלך.. השמנת יתר-אפשר לטפל בספורט או ניתוח קיצור קיבה הרזית יתר--מקור בטוח למוות בטוח ולסבל שאי אפשר לצאת ממנו בגלל זה אני נגד דיאטה רצחנית! שיאכלו אוכל מזין-ולא ג'נאק פוד--בשום אופן שלא יעשו דיאטה כדי להרעיב את עצמן ושיעשו ספורט --אחרי כמה זמן ישתלם להם אורח חיים בריא

אתה טועה

אימון יתר מסוכן מאוד לגוף יש את היכולות שלו אפשר לפתח אותם, אם עושים את זה לאט לאט, תחת השגחה ובקצב הנכון.. כשאנשים עושים ספורט ללא השגחה, הם בפירוש מסכנים את עצמם, ואני יודעת על מה אני מדברת. לצערינו, אין מנגנון בגוף שצועק לך באופן חד משמעי "די!! אתה מגזים.." הוא נותן את אותויו בצורה די שקטה, ולפעמים באיחור... אותו דבר לגבי השמנה...וגם לגבי דיאטות קיצוניות.. ההשלכות מגיעות בד"כ מאוחר יותר, אך הן לא מאחרות להגיע

את יכולה להביא דוגמאות לאימון יתר?

ומה מסוכן בהם? אני שלמזלי היה לי מורה לספורט ממוצא רוסי יהודי מגיל 6 למדתי לרוץ ולהתאמן ,בגילאים יותר גדולים הייתי מתאמן לבד ובאימוני "יתר"כפי שאת מגדירה את זה כולל חדרי כושר וקרב מגע הדבר היחיד שבאמת היה כואב -הגב,והשרירים של הגוף היו מכווצים והייתי שם עליהם משחה נגד הכיווץ שרירים! היום אני מתאמן רגיל לפחות 2 בשבוע או 3 עד היום לא ראיתי בן אדם מת בגלל אימון יתר אלא אם כן הוא היה לפני זה חולה לב הרזית יתר כן ראיתי--ואי אפשר לצאת מאנרוקסיה ויש להם דחף גדול לאכול מקררים שלמים ואלף ואחת בעיות כולל בעיות נפשיות!! בגלל זה לא אהבתי ששגיא ירד על הבחורות. אולי אחת מהם קיבלה את זה לא טוב? ועכשיו תפתח בדיאטת רצח? דיאטה-לא מופיע אצלי בליקסוקון וגם לא תופיע!!

כאבי שרירים וכיווצים למיניהם

אני לא מחשיבה...מן הסתם זה כואב לכולם לפחות בהתחלה ולא רק.. אני מכירה כמה וכמה מקרים, של בנות שהתחילו להתאמן בחדר כושר, מהסוג שאתה משלם מנוי ויכול לבוא כמה שאתה רוצה לאימונים כולל כמה שיעורים ביום להשתתפות באופן חופשי... והן תיק-תק הרגישו שהן מסוגלות לעמוד בזה... והתחילו להן תופעות מוזרות ל-2 מהן התחילו כתמים כחולים בכל הגוף ובייחוד ברגליים (מהסוג שיש כשמקבלים מכה...) ובבדיקה אצל רופא נמסר להם בפירוש שזה בגלל יתר מאמץ ספורטיבי.. וכאן אני מדברת על אנשים "פשוטים" שהחלו לעסוק בספורט, וחרגו מהמינון המומלץ... ובוא לא נשכח את כל הספורטאים למיניהם, כולל כדורגלים, וקרטניקים ועוסקים באתלטיקה קלה ורקדנים, שדופקים לעצמם את הגוף, בייחוד את הרגליים והברכיים באופן בלתי הפיך, כאשר הסיבה החד משמעית לזה היא העיסוק הספורטיבי... הגוף שלנו נשחק, כמו כל מכונה אחרת וככל שנאמץ אותו יותר, השחיקה תבוא מהר יותר רק שאצלנו, גם אם נתאמץ פחות מידי, נגרום נזק ולכן צריך למצוא אמצע. ולגבי שגיא אני מחזיקה מאוד מהבנות של הפורום, וקשה לי להאמין שמישהי תיקח אותו מעבר למושא ללעג..

קצת סטינו מהנושא שלנו לא?

מסכים איתך אנשים שלא רגילים לפעילות ספורטיבית נדרשים להתאמן בהדרגה. וגם למנוסים יש שרירים מכווצים במיוחד אחרי תחרויות וחדרי כושר ששם צריכים לשלם מנוי שעולה כמה אלפי שקלים בשבילי זאת גנבה! אני הייתי ועדין מתאמן בחדר כושר שמשלם שם כמה מאות שקלים ל3 חודשים וזה חדר כושר קטן שבאים לשם נערים לפני צבא ובחורות בגיל שלי וכולם מתאמנים בזמן הפנוי שלהם. החברות האלה שלך שיש להם סימנים כחולים על הרגלים זה חלק מהתהליך שלהם לחזור לכושר גופני!אז הן יורידו קצת מעומס היתר שלהם. לא נשקפה להם שום סכנת מוות. בהרזית יתר --כן נשקפת סכנת מוות וגם השמנת יתר מוגזמת-מעל 120 קילו גם חשש למוות רק שכאן אפשר לעשות ניתוח קיצור קיבה וספורט בהרזית יתר--כמו שרשמתי מקודם אי אפשר לטפל מקור בטוח למוות ולפני זה משתגעים,השיניים נופלות מהפה,מקיאים את האוכל שאכלו ואני מדבר בכמויות ענקיות של אוכל!! ואני לא מסכים איתך שאנחנו נשחק ,מי שמפעיל את השרירים שלו בגוף הסיכוים שלו ללכת עם הליכון בגיל זקנה כשיהיה מבוגר נמוכים מאוד וצודקת אנחנו מכונה שצריכים להפעיל את הגוף בטרם יתבלה.וגם על זה נעשה מחקר האם אפשר לעצור את הזמן מלכת ולהשאר צעירים!?? כושר גופני בהחלט תרם לענין

בגדול אתה צודק

אין ספק שבאופן כללי ספורט זה דבר בריא, ומי ששומר על כושר כל חייו יהנה מזה בגילאים מבוגרים יותר.. אבל לשמור על כושר לא מחייב להגזים.. בניגוד לדעתך, הרופאים כן נבהלו מהכתמים ואסרו עליה שום עיסוק ספורטיבי לתקופה מסויימת ושום עיסוק ספורטיבי עתידי ללא השגחה מקצועית.. ואני לא חושבת שניתן להתווכח בעובדה שהגוף כן או לא נשחק, כי עובדתית הוא נשחק, ואני שוב מזכירה לך את כל הרקדנים/כדורגלנים ועוד ועוד' עם הברכיים הדפוקות והקרסול הדפוק וכו' וכו' וכו'... ואם רוצים להכנס יותר לעומק , להתחכם ולהתפלסף קצת... אז נכון שבדרך כלל הסברה היא רזה = בריא לא שמן = לא בריא... אבל הרבה פעמים זה לא מדוייק בכלל בכלל יש הרבה אנשים שמנים, עם עודף משקל (לא מדברת איתך על 200 קילו) ששומרים על כושר במידה מסויימת, ועל תזונה בריאה.. לעומת רזים, שיכולים להראות מליון דולר, אבל לאכול לא נכון ובריאותית להיות במצב הרבה פחות טוב מאדם ששוקל פי 2 מהם, וגם כאן אני מדברת מנסיון.. בקיצור אין לזה סוף אנחנו שונים מאחד לאחד, לכל אחד יש את קצה היכולת שהגוף שלו עומד בה, והחכמה היא לבדוק מה מתאים לך, מה נכון לך, ולחיות בהתאם.

למעלה