תמיד ב
נה

פוייייה ../images/Emo13.gif

היה לך מזל גדול ( גבר, לא רוצה ... לא רוצה
נו שויין ) אנחנו עוד נעשה שידור חוזר, בפעם הבאה העיין תהיה בריאה, השש בש יהיה בגודל התאים ואז נראה.... סחטיין על המפגש מאי, יצאת גדולה

MaYcHuK

New member
טל אני מצטערת

הפעם 20 איש לפחות היו נוכחים להפסדו!!!!!!!!!!!!!!!!! ואדון נסיך אם יש לך כוח לעוד הפסד או מארס תורכי במינימום אני נמצאת בבניין מולך! חחחחחחחחחחחחחחחח[ * מאיצוק - מלאה עבודה אבל אין מערכות *

MaYcHuK

New member
שמחה שנהנית נסיך!

לגבי הששבש אל תתעסק עם עירקית עדיף לא להכריז הכרזות ולנצח מאשר להכריז ולהפסיד הלא כך אתה חושב? * מאיצוק - מחכה לטרמפ שלה לת"א *

אני מעדיף להודות

שהפסדתי אבל להניח שההפסד נגרם כתוצאה מכשל רב מערכתי הן בחוש ראיה והן בחוש המחשבה.. תנסי את לשחק ששבש עם עיין אחת

MaYcHuK

New member
been there done that

אצל עירקים אין תירוצים אה אגב וגם כשהייתי חולה - ניצחתי!

MaYcHuK

New member
אוייייייייייי אני מתה עליכם

אני מוכנה לכל אתגר קדימה נראה אותך מתי משחקים? < מה שאומר שאתה מכין לי סושי !> * מאיצוק בפנאןןןןןןןןןןןןן *

גלי

בוקר טוב ולילה טוב ומכיון שלא ראיתי אותך (או שכן) לא הבנתי אם היית או לא היית היום!

"נו מי נומי ילדותי..

נומי נומי נים...אבו הולך לעבודו יוביא לוך מתונו...יחזור עם צאת הכוכובים יוביא לך ממתוקים..." איך? ועוד במבטא פרסית...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה