רמי מואשם באחזקת סמים קלים
היום- הלכנו בבוקר כל המשפוחה לארוחת בוקר לחגוג את יום האם הברזילאי, אחר כך ההורים השאירו אותי בבית שאלמד והם הלכו למיסטר בין עם האחים. אבל לא נורא, כי בקרוב הולכים לחרוש את זארה בחיפוש אחרי חולצות ארוכות ואחר כך גם לקנות חזייה בשביל השמלה. מחר- מבחן בעברית על הבקר (שעתיים של סבל), ואז סטארבאקס כמובן, כי אנחנו שם כל יום כי כל יום ב11 יש אוכל חינם שם (הם מנסים עלינו כל מיני קפה בשביל לראות אם יש לזה קונים או לא, ואנחנו באות בכוונה בשעה הזאת כי אחר כך הם נותנים לנו עוגות בחינם.) אחר כך צהריים, מבחן של שעה בביולוגיה ואז עוד מבחן, של שעתיים ורבע בביולוגיה. כיף כיף. חוזרים הביתה וחורשים לביולוגיה שוב. אחרי מחר- שעה ורבע של ביולוגיה, לחזור הביתה, לקרוא קצת סיכומים בעברית וללכת לישון (או לרוץ). בערב תומר בא לבקר אותי כי הוא רוצה לדבר איתי על התנועה וכל זה. חפירות מטורפות בטח, זובי, למי יש כח. רביעי- שעתיים אחרונות של סבל, מבחן בעברית. אחר כך, להחזיר ספרים, לחלק הזמנות למסיבת פרידה שלי. אחר כך הולכים לחגוג את סוף הלימודים! חמישי- סבתא באה!!!!!!!!!!!!!! אבל אני בכלל לא אמורה לדעת מזה, ההורים התכוונו לעשות לי הפתעה, אבל קצת גיליתי... הולך להיות לי מזה כיף השבוע!:]]