תכנון שבועי

טוב :]

ראשון:מגן במתמטיקה,יש שביתה אז חזרתי הביתה :) ואולי עוד מעט אני אתחיל ללמוד להיסטוריה.. ומור באה לישון אצלי עד יום חמישי כי אמא באילת שני:בי"ס,ישיבת יומצופה אחרונה :) והיסטוריה שלישי:בי"ס,היסטוריה,יש מצב שאני אבוא לישיבת שכב"ג ואח"כ פעולת שכבה[הלוואי :)] רביעי:בי"ס,היסטוריה,בטח ישיבה או משהו.. חמישי:מגן בהיסטוריה,מחשב :)[איזה כיף לכתוב את זההה] ובערב נראלי פעולת שכבה פנאן של שבוע
שבוע טוב.

wasted years

New member
איןןןן לי זמן

היום- פיציק הלך לעבודה ב-7 וחצי, חזרתי לישון עד 9 וחצי ועכשיו אני לומדת עוד לקולנוע אפילו שזה רעיון גרוע. בין 14:00 ל-17:30 בגרות בקולנוע
ואני לא זוכרת כלוםםםם. מלחמה בראי הקולנוע זה כזה נושא מגעיל ]: אח"כ לקחת את המכנסיים שלי מהתופרת וללמוד למתמטיקה, אולי אם אצליח לשלב גם היסטוריה זה יהיה נהדר. ב-11 אני צריכה ללכת למסיבת יומולדת של ענת, אפילו שאנחנו לא מדברות, בלאגן שלם נהיה לי. ב- 24:00 הולכת לאסוף את עומר. שני- לחרוש את נשמתי למתמטיקה, היסטוריה, מתמטיקה, היסטוריה, למות וללכת לעבוד אחה"צ. אחרי שאחזור שוב מתמטיקה והיסטוריה ולמכור את עצמי לשטן. שלישי- חרישה מאסיבית רביעי- חרישה מאסיבית חמישי- מגן במתמטיקה. הולי שיט, איזה יפה ועגול הולך להיות ה-"20" שיהיה כתוב לי עליו כשאקבל אותו בחזרה. אחרי שאחזור הביתה מהזוועה ההיסטרית הזו, אבכה את נשמתי כמו אחרי כל מגן/מבחן במתמטיקה שהיה לי ואלמד להיסטוריה. ככה כל הסופ"ש, וכנראה שלא אראה את עומר אז בכלל כיף!!!!!!1 ואז ביום ראשון המגן בהיסטוריה. בא לי למות. למות למות למות למות למות. ומסתבר שהכרטיס לנשף יעלה 160 שקל במוקדמות וזהו ממש המון כסף ואני בכלל לא בטוחה שבא לי ללכת. ואני צריכה לארגן את הספר מחזור וכל כך אין לי זמן או זין לזה ומה עשיתי רע שנידבו אותי לזה.. בא לי ללכת לישון ולקום ב-27 ביוני. או ב-13 לאוגוסט, לעשות קניות לצבא ולהתגייס למחרת. :[

AnGeL DoLlY

New member
ואצלנו בפלוגה מבקשים קצת הפוגה

מותק לא לשלוח לי עוגההההה איזה שבוע מעניין משהוP: אז ככה היום: חופשת מגן. כעיקרון סיימתי את כל החומר שזה כיף, רק צריך לעבור עליו עוד איזה פעמיים ואני מוכנה. יותר מאוחר צריך לקבוע תור לקוסמטיקאית. מחר: מגן בתנ"ךךךך. לעבוווווור. אחרכך קוסמטיקאית בתקווה, אני חייבת ;[ שלישי: לקבוע שיעור פרטי במתמטיקה, ללמוד רק מתמטיקה. וואי אני צריכה לבדוק אם יש לי מבחן בכלל. רביעי: מתחילים בחריש להיסטוריה |: חמישי כנ"ל, שישי יש לי בית ריק
ובערב ישמצב למסיבה אצל מישהו מהלהקה בגני תקווה. לא יודעת אם אני הולכת עוד..נראה. ובשבת הופעה בשפיייייה!!! אללהה.

Liraz 6q

New member
שבועטוב צ'יקס

ראשון- מממ קמתי רק באיזה 12.. סידרתי קצת את החדר הורדתי את התמונות מהנשף אתמול למחשב ועכשיו אני בבטלה גמורה עד 5 שיש תגבור בתנ"ך.. אחרי התגבור סיבוב עם הבנות.. ובערב אולי איתו
שני- בגרות בחיבור בטח קצת בים ואחרי צהריים שומרת על אחי הקטן..
שלישי- מתכונת בתנ"ך אולי אני אעבוד קצת לשם שינוי
רביעי- ממ קצת ביצפר ואולי אני אלך לעבוד..
חמישי- אוחתי וניצו באים! מסיבה בדקל של ראג'ה ראם
התכנון הזה הולך להשתנות בהרבה.. אבל זה הבסיס:]

וואלה וואלה, דב קואלה :)

ראשון - בצפר (מתמטיקה, קצת היסטוריה וקצת אנגלית), שיעור פרטי, מועדון מעבירה פעולה - בין לבין ואולי אח"כ: תנ"ך. שני - חופשת מגן - תנ"ך תנ"ך תנ"ך בכל הכוח! שלישי - מגן בתנ"ך, מתמטיקה, קוסמטיקאית, מועדון [ישב"צ] ובייבסייטר. רביעי - בצפר (או שיש חופשת מגן? למה לא נראה לי?), מת'!!!11 ואז בייביסיטר חמישי - מגן במת' :)! ואז עוד 3 שעות אאל"ט, שיעור פרטי ובערב חברים/משלחת וזהו :)

amit641

New member
שבוע טוב :) ../images/Emo129.gif

ראשון - בי"ס. בשלוש וחצי שיחה בשבט, ארבע עד שש יום עבודה. בערב קצת לעבור על החומר של מתמטיקה. שני - שמעתי שיש שביתה. אז אם זה נכון בבוקר טיפול פנים אחרי זה לים ובערב יומולדת לחברה. אם אין שביתה אז בי"ס, טיפול פנים ובערב יומולדת לחברה. שלישי - בי"ס, פעולה ואז ראן. רביעי - בי"ס ואז ללמוד למתמטיקה. חמישי - בי"ס, ראן. שישי - בי"ס, קניון ואז ראן. ואני מניחה שבין לבין יהיו גם חזרות.

PlAsTiCs

New member
יומוללדדדתתתת :)

ראשון - בצפר , ללמוד לאזרחות , בת דודה :) שני -בצפר , ללמוד לאזרחות , ראיון עבודה שלישי - בצפר , קניון רביעי - בצפר , ללמוד לערבית ממ להיפרד מההורים [?] חמישי - ההורים בבודפשט ;] מארגנת את האחיות שלי , בצפר (בלונים והכככל D:) קניון , בעערב בית ריק ! שישי - יום כיףףף עם החברות , בערב בית רייייייקקקק שבת - יומוללללללללללדדדדדדדדדדדדדדדדדתתתתתתתתתתת... אבל חוגגים כל הסופ"ש בבית ריייק חעחעח

N o o s h y

New member
I can take the risk.

היום: מתכונת בתנ"ך בבוקר שהלכה סבבה, אכלנו צהריים בקניון בלאט ואחרכך היינו באיסתא לסגור טיסות :] יותר מאוחר מתמטיקה, הפגנונת פה בעיר של נוער העבודה ומסיבת סיום של מקיף ד'. מחר: תגבור במ"מ בתשע, עבודה מאחת עד שש וללמוד מתמטיקה! שלישי: מתמטיקה, שיעור פרטי בשלוש, ללכת ליומפעילות או לא?! רביעי: מתמטיקה בטירוף, שיעור פרטי בארבע. חמישי: מתכונת במתמטיקה! אחרכך להתפרק ולעשות שטויות ובערב כנס הגיקים הגדול! שישבת: סמינר קיץ! דווקא בא לי :]

little shorty

New member
אני רוצה יותר עבודה!

יום ראשון: קמנו בעשר, הוא הקפיץ אותי לביצפר כי היה לי חזרות למסיבת סיום במשחק ב-11, אחרי זה היה לנו בגרות בהפקה והבוחן היה חמוד אבל הסרט שלנו היה מעפן, הלכתי לחברה שלי, עשינו דווארות וראיתי את האקס, חזרתי הבייתה לישון ועכשיו הוא לא עונה לי לטלפון. יום שני: בגרות בחיבור ב-14:30, לחזור הבייתה לא לעשות כלום, אולי נילך לחברות. יום שלישי: ביצפר אולי, כלום. יום רביעי: עבודה בוקר בפיצה. יום חמישי: ביצפר אולי, עבודה ערב באולם. יששש.

נייזק

New member
רמי מואשם באחזקת סמים קלים

היום- הלכנו בבוקר כל המשפוחה לארוחת בוקר לחגוג את יום האם הברזילאי, אחר כך ההורים השאירו אותי בבית שאלמד והם הלכו למיסטר בין עם האחים. אבל לא נורא, כי בקרוב הולכים לחרוש את זארה בחיפוש אחרי חולצות ארוכות ואחר כך גם לקנות חזייה בשביל השמלה. מחר- מבחן בעברית על הבקר (שעתיים של סבל), ואז סטארבאקס כמובן, כי אנחנו שם כל יום כי כל יום ב11 יש אוכל חינם שם (הם מנסים עלינו כל מיני קפה בשביל לראות אם יש לזה קונים או לא, ואנחנו באות בכוונה בשעה הזאת כי אחר כך הם נותנים לנו עוגות בחינם.) אחר כך צהריים, מבחן של שעה בביולוגיה ואז עוד מבחן, של שעתיים ורבע בביולוגיה. כיף כיף. חוזרים הביתה וחורשים לביולוגיה שוב. אחרי מחר- שעה ורבע של ביולוגיה, לחזור הביתה, לקרוא קצת סיכומים בעברית וללכת לישון (או לרוץ). בערב תומר בא לבקר אותי כי הוא רוצה לדבר איתי על התנועה וכל זה. חפירות מטורפות בטח, זובי, למי יש כח. רביעי- שעתיים אחרונות של סבל, מבחן בעברית. אחר כך, להחזיר ספרים, לחלק הזמנות למסיבת פרידה שלי. אחר כך הולכים לחגוג את סוף הלימודים! חמישי- סבתא באה!!!!!!!!!!!!!! אבל אני בכלל לא אמורה לדעת מזה, ההורים התכוונו לעשות לי הפתעה, אבל קצת גיליתי... הולך להיות לי מזה כיף השבוע!:]]

עמוס לימודים וכאלה ../images/Emo71.gif

יום שני
ביצפר עד 14:00[מיצ"ב במדעים ובוחן במת' שאולי היא תדחה אמןאמןאמןתתפללו בשבילי!] ללמוד לאנגלית 18:15 תור לרופאת שיניים מורידים לי את הגשרר :)) יום שלישי
ביצפר עד 14:00 אחה"צ פגישה לעבודה בספרות ללמוד לאנגלית יום רביעי
ביצפר עד 13:00 [מיצ"ב באנגלית] הופעה בגמר גביע המדינה :)) אם יש לי בוחן ביום שישי אז לבקש מחברה שתסביר לי תנושא הזה יום חמישי
יום ירושלים כל היום :) טיול עד הלילה עם כל המשצי"ם יהיה שווה (:) יום שישי
ביצפר עד 12:00 אחה"צ שיעור פרטי במת' בערב יומולדת לעדידוש אצלה בבית ונשארת לישון יום שבת
קמות מתארגנות לומדות למתמטיקה חוזרת הביתה לומדת לאנגלית [יום ראשון בוחן באנגלית ויום שני מיצ"ב במתמטיקה >: יואו הלואאאאאאאאאייייי שזה לא נכנס לתעודהההה]

למעלה