תכנון שבועי

Lost Lullaby

New member
וואע ]:

ראשון- 10:30-12:30 מתמטיקה [
לא רוצה לדעת כמה קיבלתי], אח"כ בית [לסכם לעבודת גמר בסוציו או לעבוד על התיק הפקה], 21:00 עבודה [עד סגירה] שני- מתמטיקה 8-11 אבל אני בספק שאתעורר, שוב להזכר שיש כזה דבר תיק הפקה ועבודת גמר, 21:00 עבודה [עד סגירה II], אח"כ לחבר שלישי- בצהריים[?] לנסוע הביתה, בערב שוב עבודה [21:00 עד סגירה, פעם שלישית גלידה?
], אני מניחה שאח"כ שוב חבר
רביעי- בבוקר נדמה לי שאני צריכה להיות בבצפר בשביל לעזור לארגן את הספרי מחזור [או שזה בחמישי? אעע], ב10 קבלת ציוני הגשה במתמטיקה
, שוב עבודה מתשע עד סגירה [אני אמות נדמה לי] חמישי- טקסיום!!!!!!111111 אין לי מה ללבוש, האא. ~חוזרת לסכם דברים משעממים בסוציולוגיה~

Jiglly

New member
אני גם צריכה לסכם:|

את קולטת שלא התחלתי..? יש לי בחלק התאורטי פרק אחד. שהתחלתי אותו בערך ב...דצמבר? לא זוכרת מאז לא נגעתי רק עשיתי שאלון והעברתי בערך 5, (אני צריכה 40..את יודעת בטח) ואני לא מצליחה לשבת על זה.. מה הסוד שלך :|

Lost Lullaby

New member
הסוד שלי?

התחלית לסכם היום [את החומר צילמתי בפסח] שבתכלס היינו אמורים לסיים השבוע:/ ואני מה זה לא היחידה במצב הזה חצי מהכיתה לא עשתה כלום לדעתי יש לנו מורה מעופף, יש לו גישה שונה לגמרי ללימודים והיא לא מתאימה הוא חושב שאם הוא לא יציק לנו בקשר ללמידה אז נדחף ללמוד לבד, אבל וואלה, כשאתה בי"ב ויש לך מלא לחץ גם ככה אם לא מכריחים אותך אתה לא עושה כלום. במיוחד שכל הכיתת סוציו' שלי זה נקבות שלא עושות כלום כל השיעורים תקלטי שהיה אמור להיות לנו שיעור הנחיית עבודה בפסח ואנחנו באנו והוא לא!!! :[[ ארר אני צריכה למצוא אותו בבצפר לשאול מה לעאזאל לעשות אחרי שאני מסכמת ]: בהצלחה

OverSharing

New member
עמוסעמוס../images/Emo103.gif

ראשון- מתכונת מתמטיקה:| 7:45- 12:30.. אח"כ להכין דברים לישיבת ראשצים. 16:20 אולימפיאדת פיזיקה
חח. 19:00 ישיבת ראשצים ואז ישיבת חלוץ שני- בי"ס, בצהריים אני אמורה ללכת לאמא לטיפול. אחה"צ פרלאופק לבחירת נושא, אח"כ ישיבתחלוץ שלישי- בי"ס עד 14:00.. להכין פעולה וגם דברים לישיבת ראשצים, פעולה, אח"כ ישיבת ראשצים ואז ישיבת צוות רביעי- בי"ס רגיל, אח"כ ללמוד לתנ"ך, ב16:30 אני הולכת להסתפר ואז עוד תנ"ך חמישי- אין בי"ס אז זה רק ללמוד לתנ"ך כל היום [שישי מתכונת בתנ"ך].

../images/Emo203.gif בלאט

ראשון בצפר מ10 וחצי [מבריזה ממודרני-נו בגלל הטיפול
] עד 2 ללמוד להיסטוריה סטודיו מ7 עד 11
שני חופשת מתכונת- לומדת כל היום!!
שלישי כנ"ל
רביעי אעאעא מתכונת בהיסטוריה ב9 בבוקר עד 12 ונשארים לעוד שעה של חינוך בגלל יום ירושלים סטודיו מ6 עד 11 -להתפרק אחרי המתכונת
חמישי בצפר מ9 וחצי עד 1 להתחיל ללמוד לערבית למרות שמשרד החינוך אמר שלא עושים מבחנים חוץ ממתכונות...נראה כבר סטודיו ב8 וחצי עד 10
שישי בצפר מ8 [
] עד 2 שיעור פרטי באנגלית ואז...אממ לא יודעת
אם לא יהיה ערבית... הדבר היחיד הבא זה הבגרות במתמטיקה
שבוע טוב בנות

Shusho

New member
ווהו

ראשון: יש לי איזה אולטרסאונד.. חוצמזה כלום. שני: בגרות בהבעה. אולי עידן בא בערב? שלישי: אין לי כבר היסטוריה ותנ"ך ככה שכלום רביעי: נראה לי שבית ספר: חמישי: וואלה לא יודעת. אבל בערב יש יומולדת לרועי וולווט בסלמה וזה חינם, אז נלך.

איזה כיף לך שזה ככה ../images/Emo71.gif

שאת מסיימת עם רוב המקצועות ונשאר לך איז שעתיים ללמוד בשבוע. ואני מתייאשת כבר בכיתה ח' P: בע אני גרועה XD

Shusho

New member
לול זה בסדר, גם בכיתה י' וי"א השבוע שלי

נראה ככה. אבל ביוזמתי האישית, כלומר להגיע לשיעורים מתי שבא לי (ואף פעם לא בא לי). בתור עונש, התעודת בגרות שלי נראית זוועה ואני אצטרך להשלים ולשפר כמה מקצועות בהנחה שאני לא אלך לבצלאל/שנקר.

mishmishonet

New member
nothing broken

ראשון- בבוקר בגרות בקולנוע. אח"כ לשירקי, בילוי אחה"צ משותף ונחמד+חירור אף. אח"כ הצגה של אלישע, לא יודעת מי יזיז את הטוסיק שלו איתי עדיין. שני- יש חופשת מתכונת, וזיבי, הבנתי כמה זה מטופש ועל כן- לא לומדים. בבוקר אני נוסעת לחינג ונבקר אנשים ויהיה כיף, אח"כ יש לי בייביסיטר. אוליאולי דאפצ בערב? לאיודעת. שלישי-בבוקר מתכונת במת'. אח"כ בערב יש הקרנות שמיניסטים ונלבש שמלה, ואז נחזור הביתה ונתאבד וזהו.

yaeli87

New member
אבל כתבתי ;[

ראשון: 08:30-13:00 בסיס,אח"כ ב16:30 יש אזכרה,לא מאמינה שכבר עברה שנה
. אח"כ אני אלך לעשות גבות ופן חדש אולי ובערב כנראה אפגש עם מאמי. שני: 08:30-16:30 בסיס,בערב אולי חדר כושר ויכול להיות שאני אלך עם אמא ואחותי לרקוד ריקודי עם
שלישי: 08:30-16:30 בסיס,בטח אצא עם מאמי. רביעי: 08:30-16:30 בסיס,אח"כ אולי חדר כושר...רוב הסיכויים שזה מה שאעשה. חמישי: חופש,בטח אהיה עם מאמי שלי הקטן והחמוד. שישי-שבת: בסיס. שבוע טוב ליידיז

yaeli87

New member
תיקונים...

אתמול נשארתי בבסיס,היום על הבוקר יצאתי הביתה...עכשיו חזרתי מהחדר כושר,אמאלה...היה קשה ;[ אבל אני מאושרת :] ומחר בסיס...כל השאר כרגיל...

nettus

New member
אממממ

שני- תור לאורטופד כף רגל, בטח יצא מזה הרבה כלום כמו תמיד רביעי - תור לרופא נשים וסוף השבוע עם המאמי שלי

Oo The Gush Oo

New member
מייטב.

ראשון- קד"צ, אח"כ אין לי מושג. לשלוח רק הודעת מזל טוב לאחותה של נטי, היא כבר בת 17 הפצלוחה. שני- אין תכנונים לשני, מלבד קד"צ. שלישי- משהו בת"א עם כל הקד"צים. יום הולדת לשוּחי כפרות. רביעי- יום ירושלים, אין תכנון מלבד קד"צ. חמישי- סוף סוף עידני ויפית חוזרים. בא לי לבכות כבר. קד"צ. בערב קצת לראות את ידני, קצת להיות עם החברות, למרות שלמחרת יש מבחן גמר, חובה.

Small talk

New member
לא משהו מעניין אבל שיהיה

יום ראשון - בית ספר, שעתיים אנגלית אחרונות להשנה
והיא אמורה להגיד לנו על כמה מגישים אותנו,חוזרת ב14:15, לנוח, לצעוד, ולחרוש למתמטיקה. יום שני - חופש מתכונת מתמטיקה, לחרוש למתמטיקה. יום שלישי- מתכונת במתמטיקה - לצעוד אח"כ. יום רביעי - שיעור מתמטיקה אחרי שהשיעור האחרון שהייתי בו היה ב1.5 (יום רביעי זה ה16/5) . יום חמישי - בית ספר, שיעור אומנות.

moruush

New member
../images/Emo100.gifאני מפחדת ../images/Emo7.gif

יום ראשון
בדיקת דם מחר מוקדם על הבוקר
אני מפחדת! ביה"ס, סטודיו, ואז חזרה עם הלהקה ולארוז לטיול
יום הולדת לאבא
יום שני
טיול שנתי :]
יום שלישי
כנ"ל^
יום רביעי