תכנון שבועי

nettus

New member
ומטפלים בך כמו שצריך ביחידה?

אני לא הייתי יכולה להיות ביחידה, זה רחוק מידי מלא ביותר מידי אנשים, איכסה מרפאה בקריה

Bitch47Percents

New member
בהחלט איכסה

אבל הרופא יחידה שלי מקשיב לכל דבר שכתוב על טופס של בית חולים.. יהיה טוב.

Moreiro

New member
יש מפלצת בתוך הנהר

ראשון - מגן במתימטיקה שיט; חזרות בסטודיו אחה"צ; חזרות בביצפר בערב שני - חזרות בסטודיו בערב שלישי - ללכת לזו שאני מלמדת אחה"צ; חזרות בביצפר בערב רביעי - הופעה בגמר גביע המדינה בכדורגל. שיט נראה לי זה אומר שאני לא אספיק לחזרות בסטודיו>: חמישי - 4 שעות חזרות בסטודיו בערב
שישי - חזרות בביצפר בצהריים. מי ינחש מה מוטיב החוזר השבוע?

shachari

New member
אני ../images/Emo9.gif

ראשון : מסיימת ללמוד ב-11 , נוסעת עם אמאל'ה לגרנאד - לחדש מלתחה. אח"כ נוסעת אליו
שני : מסיימת ללמוד , נוסעים לצילומים של סוף שנה , אוכלים במסעדה, אימון עד שמונה וחצי.
שלישי : ביה"ס עד אחד וחצי , פיתוח קול עד שלוש .
רביעי: ביה"ס עד אחד וחצי. אימון עד שמונה.
חמישי : ביה"ס ואח"כ בטח אצלו או משהו .
שישי : ביה"ס עד 11 וחצי , ואח"כ יוצאים בטח . שבוע נפלא

tamarosh

New member
זה בטוח ישתנה.

מחר קמה ונוסעת הביתה מפיצק. יוצאת מאוחר לצבא כי אני על תקן עציץ בבסיס גם ככה. בהמשך השבוע מתחפשנת לחלוטין ויוצאת חמישי... או לוקחת רגילה כדאי?

tamarosh

New member
לא תהיה לו לעולם

סתם לא בחצי שנה הקרובה פשוט וגם אז אני כבר אפתח מחזור

tamarosh

New member
בסוף צברתי אותה.

יש לי כבר 9 ימי חופש לא מנוצלים! אני כה מגניבה. ואמורה להיכנס לי עוד אחת כשאני אפתח עוד מחזור... נראה לי אני פשוט אטוס לחו"ל. אבל אני צריכה פארטנר...

Cranberry Sauce

New member
ואני ידעתי שאת כבר אינך.

יום ראשון- בית ספר, בדרך חזרה לקנות דיסקים ריקים לצריבה, אח"ר ספרות עד שאמות. בתקווה בערב סרט...? יום שני- בית ספר אגיין, אח"כ כבר שכחתי. שלישי- בית ספר, אח"כ הקרנות שמיניסטים, ואז יום הולדת לחברה, וגם להכין עוגה לענן (ולאילאיל? D:), ואז לעבוד על תולדות. רביעי- מודל עירום כנראה, מה שאומר שאני בבית בחמש בערך, וגם יומהולדת לענני ואילי, משמע ריקודים ברחובות. וגם לעבוד על גיאוגרפיה. אולי. חמישי- לעבוד על תולדות, ואולי סנטר משהו.

JuSt A GiRl 94

New member
בוא נראה...

ראשון: בוחן בערבית, אורטודנט, אנקור, פיזיוטרפיסטית (אוףףף), ושיעורי בית במתמטיקה לשני..ללמוד בשעה החופשית לחזרה!להדפיס בבוקר עבודה בהיסטוריה שני: בוחן במתמטיקה!! על החומר הרגיל אז השיעורי בית מספיקים...להתכונן על היצירה שלי לפיתוח קול שלישי: מגישים את הפרוטפוליו בדוברים, פעילות בלשון סוף סוף. ש"ב במתמטיקה רביעי: סתם לימודים, להתפגר אולי חמישי: מבחן בספורט. אין גבול להשפלה? שישי: יש הרכב
סוף סוף דאפי תהיה. שבת: סתם להתבטל ולעשות שיעורים

RainbowL

New member
גשםם חזקקקקק.

ראשון- בי"ס- מתחילה ב-9, התבטל המבחן אחה"צ להתחיל ללמוד לשון שני- בי"ס עד 1 שיעור ]פרטי ב-5 שלישי- בי"ס עד 3- מבחן בלשון ישיב"צ בחמש במקום פעולה כי החניכי קורס מעבירים אותה רביעי- בי"ס עד 2 הנהגה רבע ל-9 ללמוד אנגלית חמישי- בי"ס עד 4- מבחן באנגלית ישיב"צ בחמש וחצי אולי. בין לבין שיעורים פרטיים במתמטיקה וחרישה אינטנסיבית לאנגלית.

RainbowL

New member
אההה. בחמישי גם הולכת עם אמא

לקניוון אחרי בי"ס לקנות טבענאות ובטח עוד כמה דברים

MaddyD

New member
מעפן

ראשון - אני בעבודה עכשיו, מסיימת די מאוחר, אז לא עובדת מחר בבוקר, בערב צבא, אחר"כ חד"כ שני - בוקר צבא, ערב ספינינ שלישי - בוקר לדאבוני כלום, כי לא נתנו לי משמרת בעבודה.. ערב צבא רביעי - עובדת בוקר, ערב עבודה, אחכ, חדכ חמישי - כמו שני, צבא וספינינ שישי - עובדת ערב שבת - עובדת ערב מעייף

SuGaRBabe1

New member
אין לי כוח

ראשון- בית. קמה מאוחר בטח, אוכלת צהריים בקניון עם סבתא. אחרי זה לא יודעת. בערב מקווה שיסתדר לצאת עם הבחור, אם לא אני לא אראה אותו הרבה זמן :( שני- חוזרים לבסיס, עולה למשמרת איך שאני מגיעה עד 1 בלילה
שלישי- יש איזה יום הרצאות משהו בצהריים. אין לי כוח לשמוע את זה... אח"כ משמרת ערב. רביעי- עוד יום הרצאות... פוי.. שוב משמרת ערב.. חמישי- משמרת בוקר. הקצינה המעאפנה שלי משתחררת
שישישבת- בבסיס.... ייאיאיאי P:

עמ

ראשון - קמה בשבע וחצי, מתארגנת ונוסעת לבסיס באוטו עם חברה. אח"כ בטח מבחנים וכאלה. שני - טקס השבעה. שלישי - אין לי מושג. רביעי - החזרת ציוד. חמישי - המפקדים החדשים באים ואח"כ פיזורים. שישי, שבת - ביתתתת. :)

אני עייפה, ויש עוד כלכך הרבה עבודה];

ראשון- בית ספר, חד"כ, היסטוריה ומתמטיקה. שני- בית ספר, חד"כ היסטוריה. שלישי- אין בית ספר [ח.מתכונת] אז ללכת לדיזינגוף סנטר לקנות מתנה לחברה, פעולה וללמוד להיסטוריה. רביעי- בבוקר ים עם חברה, ללמוד להיסטוריה. חמישי- מתוכנת בהיסטוריה!11, עובדת, הורים טסים לחו"ל! שישי שבת- סמינר קיץ.

©big smile©

New member
"I want becoming insane..."

יום ראשון [חודש למלווה] מגן באזרחות ב8:30
[לחץץץץץץץץץץ] יש מצב שאשאר עד 12, אני צריכה לדבר עם יונית. אם לא, אלך אולי לחברה או לישון. חזרות ב17:00 אני מקווה שמתישהו גם אלך לעשות גבות, כי אני נראית רע. ו.. יותם? יום שני לישוןלישוןלישון, ואז ב14:30 בגרות בחיבור. ב17:00 אני הולכת לעשות פן, ואז סתם בבית אולי עם יותם, ובערב חתונה של אח של מיטל [בא לי כבר!] יום שלישי לישון, וחדר כושר מתישהו [בתקווה גדולה] חברים, בטח יום רביעי אולי חזרות ב11:45 לישון פסיכולוגית ב16:00 חברים יום חמישי לישון שיעור נהיגה עם גיל ב15:20 חברים

Adi ע ד י

New member
ואי מלא זמן לא הייתי כאן.../images/Emo48.gif

אבל עכשיו אני כאן
אוקי: ראשון-היום הכי מעצבן בשבוע-לימודים, לספריה לעשות שיעורים ואז לשמור על אחותי אני מתכננת גם לסדר את החדר אבל נראה אם נספיק או לא. שני-לימודים, שעווה וזהו נראה לי. שלישי-לימודים, בא לי ללכת לבריכה כי אני אחרי שעווה אבל נראה את המזג אויר. רביעי-לימודים, אולי אני אלך לחברה ואולי אני סתם אשב בבית. חמישי-כנ"ל. התגעגעתן אלי?

למעלה