תכנון שבועי

moruush

New member
../images/Emo100.gifבהצלחה ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

לפני שנה וקצת לקחו לי 12
אני עד היום לא מבינה איך נישאר לי דם בגוף.

nettus

New member
אין לך מה לפחד מזה

זה לא כזה כואב, וכל עוד את לא תעשי שריר זה לא יפריע לך בכלל, דקירה וגמרנו

moruush

New member
../images/Emo100.gifעשיתי ;]

כמובן שעשיתי עם פרפר
ונו כן זה כואב אבל אחרי 5 שניות כבר לא. ועכשו יש לי סימן אדום/כחול/סגול.. - אני עושה בערך 4 פעמים בשנה וכל פעם אני בחרדה מחדש :|

nettus

New member
לפחות את לא במצב שהייתי שהייתי מאושפזת

אז לא יכולתי לעמוד על הרגליים שלי בכלל, עשו לי זריקה לשכך את הכאבים בתוסיק, זה לא נעשה טוב אז גם לא יכולתי לשבת, לא יכולתי להזיז את הגב שלי מרוב שהוא היה תפוס, ועשו לי בדיקת דם שלא נעשתה טוב ולא יכולתי לנזיז גם את היד, בקיצור תגידי תודה שכל מה שיש לך זה סימן כחול

moruush

New member
?!

זה לא כל מה שיש לי, אני לא מתלונת עליו בכלל. הלוואי שרק הוא יהיה הצרות שלי.

the mush

New member
חרישות

ראשון: 15:15-16:00- תנ"ך. שני: 11:30-1:00- מתמטיקה, ואז אחר הצהוריים אצל מאיה[
] שלישי: 8:30-מתמטיקה. רביעי: יום הולדת לליאתי, 14:30-16:00-תנ"ך. חמישי: בינתיים כלום, אבל יהיה לי פה עוד מתמטיקה. שישי: מתכונת במתמטיקה [!!!!!!!!] שבת: חג קן

EVE Lights

New member
"חזירים עפים בשמיים?!" ../images/Emo6.gif

חח יוני הזה קרוע רצח. יום ראשון - פסיכומטרי 9:00-14:00. ווהווווו. (אחח הציניות) אחה"צ נמנום ושיעורי בית. אה כן. ואני אמורה לקבל גם מחזור. ת-ע-נ-ו-ג! יום שני - עבודה קופה משנית 9:30-15:30. אחה"צ שוב נמנום ושיעורי בית. יום שלישי - עבודה אחמ"שית 8:30-15:00. אחה"צ שוב נמנום ושיעורי בית (שמים לב לגיוון?
) יום רביעי - פסיכומטרי 9:00-14:00. בערב עם אביב, או שנראה 300 בבית או שנלך לאכול איפושהו, נראה כבר מה יתחשק. יום חמישי - שומדברררררר להלהלה. בטח סתם שיעורי בית.
איזה כיף שככה הולכים להיראות כל השבועות שלי עד תחילת יולי, חבל על הזמן!

mkarin

New member
יאללה :]]

יום ראשון - לימודים, שיעור נהיגה, ציפורניים, לחרוש לתנ"ך. יום שני - חופשת מגן = לחרוש לתנ"ך. יום שלישי - מגן בתנ"ך, א"כ אולי עיתון, אולי שיעור נהיגה. יום רביעי - לימודים, אולי טרום מגן חוזר במתמטיקה, טקס יום ירושלים ביסודי בערב יום חמישי - לימודים, לצאת בערב, אולי מוזס. סופ"ש - היסטוריה. בין לבין אני צריכה ללמוד למגן בהיסטוריה, לכתוב את הכתבות שלי [אולי כבר הגיע הזמן] ולהזמין תור לאורטופד.

GoOni

New member
בוהו.

מתמטיקה;; ראשון- בית ספר, מתמטיקה, פסיכולוגית. לקבוע שיעורי נהיגה. שני- יום חופשי למתמטיקה. מתמטיקה מתמטיקה ומתמטיקה. אם אני אצליח לקבוע לי שיעור נהיגה בבוקר, זה יהיה נפלא. שלישי- מתכונ(ו)ת במתמטיקה. 02 ו03. אחר כך אני אצטרך למצוא משהו לעשות עד 18:30 (עריכה?) ואז ההקרנות של י"ב בסינמטק. אחרי זה חוזרת הביתה, לצערי. רביעי- צו ראשון. יופי, בדיוק אחרי הערב הקרנות, בדיוק על יום מגמה שכולם ידברו על ההקרנות ועל שלוש שעות צילום שאני מפספסת בפעם הרביעית? חמישית? משהו כזה. ואני לחוצה וזה לא מתאים עכשיו בכלל:\ חמישי- בית ספר ואחר כך צילומים לקליפ של הערב הקרנות שלנו, ואולי עריכה אחרי זה. ובסופשבוע אני לא צריכה להשאר בבית וללמוד. יאיייייייי

lim02

New member
יאללה.

ראשון- מתכונת בכימיה, רופא, חברים בערב. שני- חופשת מתכונת. שלישי- חופשת מתכונת רביעי- מתכונת במקצוע מגמה. חמישי- לימודים נדמה לי, קניון, חברים.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאההא D:

יום ראשון-ללמוד למיצב במתמטיקה OO" יום שני-מיצב במתמטיקה, לאאאאאאאאא. ואימון יום שלישי-אימון לפני משחק, יאבאאאאא. יום רביעי-גמר בתי ספר. אמן אמן אמן ננצח
יום חמישי-מבחן בלשון. זובי :|

Bitch47Percents

New member
הו, נורא כיף! גימלים!

ראשון: גימלים. כנראה לבקר את התלמידים שלי בבצפר, לעשות גבות.. אני נראית כמו חד-גבה. שני: גימלים. אין כלום. שלישי: גימלים. ביקורת בבי"ח שהכל בסדר רביעי: גימלים. חמישי: גימלים.

Bitch47Percents

New member
היום סיימתי סיפוח

בגלל שאני שירות קל"ב אז אני בטיפול מרפאת יחידה.. רק באשפוזים אני ר"מ2

למעלה