תיאוריית החור השחור

tweeg

New member
תגובה

בקש בני ונען אלוהים הוא יופי של תרוץ להפעלת כוחות ועשיית דברים בלי שיסתרו אותי על הסמנטיקה ועל האמצעים שאני מפעיל איתם דברים במקום להתייחס לכוחות ולמשמעות של השאלה כלומר-בפיזיקה קלאסית החור שחור יתפרק אבל אין שם פיזיקה קלאסית אז אין לנו מושג מה שמחזיר אותי ללמה חושבים שאין שם פיזיקה קלאסית? (שאלתי גם את שניר,שים לב שלא יהיו כפילויות ויאשימו אותי) אלוהים נעלם,הוא היה רק לצורך השאלה (אבל הוא חוזר שמתווכחים איתי על אמצעים)

Snir2121

New member
התיקון לגבי אלוהים הוא דווקא במקום,

כי אתה לא יכול להניח הנחה לא מציאותית (פתאום תופיע שם הפצצה ותפעל), ואז לשאול מה יהיו ההשלכות המציאותיות של זה בפיזיקה הקיימת (כשמלכתחילה מדובר ב"פיזיקה" אחרת - זה לא מתיישב).

tweeg

New member
בטח שאני יכול

זה נקרא היפוטתיות במקום לסבך לי את החיים בדרך לעשות את זה, שלא מענינת אותי אני חותך לעיקר ושואל מה שכן מעניין אותי לא מעניין אותי איך מביאים פצצת אטום לתוך חור שחור מעניין אותי מה קורה שמפעלים כוח מתוך חור שחור כלפי חוץ (אפילו הפצצה היא המחשה מיותרת לגמרי) אני מבין שלא הייתי כותב את זה בעבודת גמר אבל בשביל לשאול כדי לקבל מידע?בטח שכן

Snir2121

New member
אז אני לא חושב שקיימת התשובה,

ואני עדיין עומד על כך שהשאלה בעייתית במרכיבים שלה, אבל ניחא. לכשיתגלה מידע נוסף לגבי הסביבה הקרובה לסינגולריות, אולי יוכלו לענות על בעיות כאלו, המתייחסות לכוחות באותו האיזור. מי יודע אם בכלל הפעלת הכוח הזו הגיונית, או זהה להפעלת כוח באיזור אחר...

שזלונג

New member
זה בסדר, לא תיקנתי, זרמתי אם ההנחה, ההיפוטתית

בשביל לענות על שאלתו.

שזלונג

New member
זה לא שחושבים, אלא שמשערים.

ההשערה היא שחוקי הפיזיקה המוכרים לא תקפים שם, והיא נובעת מהעובדה שכל נסיון לתאר את הסביבה הזו, בעזרת חוקי הטבע המוכרים, עלה בתוהו.

שזלונג

New member
יש סתירה בריבוע.

אם שולחים חומר חזרה לזמן המפץ הגדול הוא "יצטרף" לשאר החומר שהיה קיים ויצור פרדוקסים.

שזלונג

New member
אין דבר כזה "חומר שלא משפיע"

אם הוא לא משפיע, הוא לא חומר. וכמובן שכל חומר שקיים היום היה קיים במפץ הגדול, אבל אם תשלחי את החומר הזה חזרה, את תצרי פרדוקסים.

tweeg

New member
אבל

זה מסע בזמן,אם החומר שהיה במפץ הגדול הוא החומר ששלחתי? עם אני יצרתי את המפץ הגדול?אם אין חומר אחר חוץ ממנו?

tweeg

New member
כפי שכתבתי

אני נוצרתי בעתיד של המפץ הגדול,תהליך אבולוציה רגיל ויצרתי את המפץ הגדול בעבר ע"י חזרה בזמן כך שבעצם היקום הוא לולאה אינסופית של היווצרות היקום-התפתחות האדם-היווצרות היקום שים לב שחזרה בזמן לא סותרת את הפיזיקה

שזלונג

New member
אתה לא צריך לחזור בזמן, המפץ הגדול לא צריך

את עזרתך, הוא ילד גדול. (מאוד).

tweeg

New member
אולי הוא גדול כי אני גרמתי לכך?

איך אתה יודע עם משהו בעבר הוא לא תוצאה של התערבות עתידית?

שזלונג

New member
אתה לא יכול לגרום למפץ הגדול, הוא נוצר מעצמו,

לפני שהיית קיים. מפץ גדול מוביל אליך. לא ההפך. זה בסך הכל סדר כרונולוגי, אני לא מבין על מה ההסתבכות.

tweeg

New member
ואחרי שאת מסיימת אותו,את יודעת איפה התחלת?

ומישהו שלא צייר אותו ידע?

למעלה