תיאוריה

ל נ צ ח

New member
אתה ממש סתום ילד. ../images/Emo88.gif

הבנתך את הנקרא ממש על-הפנים. אלוהים לא נוצר, אלוהים הוא היוצר, הדגש| הוא האינסוף, הוא ההכל שהכל בו וזה כולל את יצירתו שאותה הוא משכפל אינסוף פעמים בו.

gagum

New member
לפני.......

שתקרא לי סתום תבדוק אם הבנת בעצמך את מה שאתה כותב. אלוהים יצר את הכל ומצד שני אלוהים הוא הכל? אלוהים לא יצר את עצמו כך שהוא לא הכל. אלוהים הוא אלוהים עצמו ולא מה שהוא ברא...... עכשיו לפני שתגיב תנסה להבין את מה שאתה כתבת ומה שאני כתבתי(לעומת פעמים אחרות שענית). ואין לך מה להגיב אז אתה קורא לי סתום וחוזר על עצמך......... עזוב רד מהנושא. זה אחד מהנושאים שמה לעשות? לא תצליח להבין......

ל נ צ ח

New member
אלוהים הוא << ההכל >>שבו הכל

הכל הם רבים <<<<< ה ה כ ל >>>>> זה האחד שהכל (הרבים) בו.
כן, ילד. <<<<< ה ה כ ל >>>>> זה האחד <<<<< ה ה כ ל >>>>> האחד הוא ורק הוא בלבד האחד האלוהים!
שהכל ולא ההכל בו כי ההכל זה האחד שהכל בו כעת ת'הב'נת את זאת ברוך?

gagum

New member
אני הבנתי.......

שאתה מדבר שטויות. קודם תנסה אתה להבין את מה שכתבת ותראה שכתבת הרבה שטויות...... ברוך.....

ל נ צ ח

New member
גאון. לפי דעת חכמים. ../images/Emo88.gif

ויותר מזה ילד. בקרוב גם אתה פלצן שכמותך, מי באמת אני, בוודאות זאת תדע! כיום חכמים פי מוני-מונים ממך כבר יודעים שלנצח הוא גאון.
ועליך, אני, לנצח הגאון קובע חד-משמעית: אתה טיפש ילד! טיפש מטופש אתה. ילדון מגודל סתום בשכל, בור עיוור מדעת-האמת!
+ אמנם אני חדש אבל נראה לי שלנצח גאון ו sbh555 / פילוסופיה לכל ו 17:44 | 04/04/05 פשוט לא מבינים אותו לנצח אתה גאון, נכון. מאת: מולוקו ו 08/03/06 | 22:38 נקו-לנצחו 1שינקין (עורך-דין) 07:53 | 15/01/04 נקו שלום.מעריך את פועלך, אולם לא יתכן שהחסימות והמחיקות יהיו מכוונות כנגד אדם אחד שנוי במחלוקת אולם מוחזק כ גאון הדור. להערכתי המדובר בתגובה ללא הצדק סביר ,במידה העולה על הנדרש,ללא שימוע.למי מפריע שלדעתי יש לשנות את שמו של רח' דיזינגוף ללנצח.מציע סדרת חינוך.למי שלא מתאים -שלא יגיב. • היי לנצח ידידי ו השף היחף ו 03:59 | 03/05/06 חג שמח איש יקר אל תקשיב לפלצנים ואל תשתנה לעולם ! אתה בן אדם אמיתי - אתה • מתיימר; - אז מי לדעתך גאון יעקב? ו ל נ צ ח / פילוסופיה לכל ו 04:25 | 16/12/03 אומר עליי אלוהים בתנ"ך: יִבְחַר לָנוּ אֶת נַחֲלָתֵנוּ אֶת גְּאוֹן יַעֲקֹב אֲשֶׁר אָהֵב סֶלָה: *תהילים מז* (א) לַמְנַצֵּחַ לִבְנֵי קֹרַח מִזְמוֹר: (ב) כָּל הָעַמִּים תִּקְעוּ כָף הָרִיעוּ לֵאלֹהִים בְּקוֹל רִנָּה: (ג) כִּי יְהֹוָה עֶלְיוֹן נוֹרָא מֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל הָאָרֶץ: (ד) יַדְבֵּר עַמִּים תַּחְתֵּינוּ וּלְאֻמִּים תַּחַת רַגְלֵינוּ: (ה) יִבְחַר לָנוּ אֶת נַחֲלָתֵנוּ אֶת גְּאוֹן יַעֲקֹב אֲשֶׁר אָהֵב סֶלָה: (ו) עָלָה אֱלֹהִים בִּתְרוּעָה יְהֹוָה בְּקוֹל שׁוֹפָר: (ז) זַמְּרוּ אֱלֹהִים זַמֵּרוּ זַמְּרוּ לְמַלְכֵּנוּ זַמֵּרוּ: (ח) כִּי מֶלֶךְ כָּל הָאָרֶץ אֱלֹהִים זַמְּרוּ מַשְׂכִּיל: (ט) מָלַךְ אֱלֹהִים עַל גּוֹיִם אֱלֹהִים יָשַׁב עַל כִּסֵּא קָדְשׁוֹ: (י) נְדִיבֵי עַמִּים נֶאֱסָפוּ עַם אֱלֹהֵי אַבְרָהָם כִּי לֵאלֹהִים מָגִנֵּי אֶרֶץ מְאֹד נַעֲלָה:

gagum

New member
בזאת ההתבטאות....

הוכחת את מה שכבר טענתי. טיפש היית וטיפש תישאר כנראה לנצח. העובדה שלא תצליח לדעת את האמת ולא תבין את דרכו של אלוהים אוכלת אותך ומשגעת אותך. אתה שוטה......

ב) לא נציל, תמיד אלוהים אותנו יציל.

תמיד אותו הסיפור חוזר-חלילה... נ.ב: רובן התשובות לשאלות ששאלת תמצא אותן במאמריי אני לנצח, בשעות אלה ועד הערב כותב מהפרלמנט של לנצח. בשעות הערב, מביתי, בעיקר בסופי-השבוע אני פנוי יותר בזמני לאשיב לשאר שאלותיך. בברכה,
ל נ צ ח

gagum

New member
הבנתי ש......

שישנו גן-עדן המקום בו אנו נמצאים עכשיו והגיהנום מקום שבו חווים יסורים. שענין המחזוריות שעליו דברת הוא תקופה יפה בגן-עדן ואחר כך תקופה בגיהנום שבה אנחנו נענשים על חטאינו. אבל לא ענית לי, מה הטעם במחזוריות הזאת? למה אלוהים לא עושה שנזכור את יסורינו בגיהנום וכך ללמוד לא לעשות את אותן הטעויות בעתיד? תקופה יפה בגן-עדן מלאה בחטאים שלנו ה"אנושות" ואחריה תקופה קשה מלאה ביסורים שמטרתה להעניש את בני האדם ואחר כך אנחנו חוזרים לגן-עדן לעוד תקופה יפה מלאה בחטאים, למה עוד פעם חטאים? עוד חטאים בגלל שה"אנושות" שוכחת מיסורייה בגיהנום. אז מה עוזרת התקופה של היסורים בגיהנום אם נשכח אותה וכמו טיפשים נעשה את אותן הטעויות? או במילים אחרות, מה הטעם במחזוריות זו?

תוכנית הבטחת חיי הנצח לכל הנשמה

אֶת זֶה לְעֻמַּת זֶה עָשָׂה הָאֱלֹהִים (קהלת) הַעִדֹתִי בָכֶם הַיּוֹם אֶת הַשָּׁמַיִם וְאֶת הָאָרֶץ הַחַיִּים וְהַמָּוֶת נָתַתִּי לְפָנֶיךָ הַבְּרָכָה וְהַקְּלָלָה וּבָחַרְתָּ בַּחַיִּים לְמַעַן תִּחְיֶה אַתָּה וְזַרְעך: (דברים ל ) לעולמים כולנו אלגוריטמים במחשב העל מאת: ל נ צ חו 04/06/05 | 11:12 הוא התוכנית השלמה החכמה-האבסולוטית המחשב ה-מ-ו-ש-ל-ם ובמילה אחת, האלוהים. שבכולנו עושה כחפצו. אותנו הוא תיכנת כך שלעולמים לא יכלנו ולא נוכל לשנות ממנו מתוכניתו הקדושה התוכנית המושלמת התוכנית למען חיי-הנצח לכולם. על משמעות צפניה הכמוסים ביותר אפשר להבין בספר הנבואה התנ"ך, למשל, < עץ-החיים > הוא הידע האסור. כך לפי תורת הסוד המוצפן בפשט בספר האלוהים הקדוש, כאשר להט החרב המתהפכת הם הבלבול והטירוף לאדם שלא יוכל לנגוס מפרי העץ האסור עץ-החיים, כי בהתקרבו לקו הגבול האחרון, גוג-מנוג עליו. האדם לעולמים לא יצליח לנגוס מהפרי האסור בעץ-החיים כי אורות חייו יכבו מראות האלוהים ישגעו אותו, לאחר מכן אלוהים ממנו יסתיר את פניו והאדם באכזריות יושלך לפרוע את החשבון הגדול שלו לחיים, לשלם בעבדות נוראה את המחיר היקר על חייו על עוונותיו הרבים בארץ לא לו (עולם-המוות) ולאלוהים-אחרים (פרעה בפשט שבתנ"ך) ובתשלום הגדול והנורא מכולם שבעל-כורחו ישלם האדם בנשמתו, תשלום הכרוך בכאב ובייסורי-התופת לנשמתו האומללה שנואשות תזעק זעקתה העילמת זעקה שלה לישועה מהנוראות שאותם תחווה שם במציאות האכזרית במעמקי שאול-תחתיות הגיהינום. תוכנית זו קדושה מאין כמוה. מעולמים הייתה היא קיימת ולעולמים היא תהיה. ובכל פרטי-פרטיה כולם. האחד-האלוהים רק הוא האחד-האדון, המלך. מלך מלכי המלכים האחד האין-סוף שבו עבדים מעולמים כולנו בו היינו ולעולמים נמשיך בלהיות לו אנחנו העבדים, באותה התוכנית-העל, תוכנית האלוהים הקדושה לאדם, העל-תוכנית הקדושה היא תוכנית צדק אבסולוטי לכולם שממנה החכמה האבסולוטית הרואה את כל התמונה כולה(איש בער לא ידע וכסיל לא יבין את זאת) תוכנית קודש-הקודשים שבלתי ניתן לשנותה. שבת-שלום, קהלת ו (יא) טוֹבָה חָכְמָה עִם נַחֲלָה וְיֹתֵר לְרֹאֵי הַשָּׁמֶשׁ: (יב) כִּי בְּצֵל הַחָכְמָה בְּצֵל הַכָּסֶף וְיִתְרוֹן דַּעַת הַחָכְמָה תְּחַיֶּה בְעָלֶיהָ: (יג) רְאֵה אֶת מַעֲשֵׂה הָאֱלֹהִים כִּי מִי יוּכַל לְתַקֵּן אֵת אֲשֶׁר עִוְּתוֹ: (יד) בְּיוֹם טוֹבָה הֱיֵה בְטוֹב וּבְיוֹם רָעָה רְאֵה גַּם אֶת זֶה לְעֻמַּת זֶה עָשָׂה הָאֱלֹהִים * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

gagum

New member
אתה עיוור מהאמונה.........

שלך באלוהים. גם אני מאמין בו. ישות עליונה קדושה שיצרה אותנו. מה שלא הבנתי זה למה צריך את היסורים כאשר הוא יכול לגרום לנו להבין את חטאינו וללמד אותנו את ההבדל בין טוב לרע. נגיד לך משהו, אם היינו זוכרים את חטאינו מן הגלגולים הקודמים אז היינו לומדים מהם ולא עושים אותם שוב וכך אלוהים היה חוסך מאיתנו את הגיהנום והיסורים כי הוא לא יצטרך אותם. "תוכנית קדושה"? אתה אוהב שמייסרים אותך? זה כל מה שאנחנו, השעשוע של אלוהים? זה שאני מנסה להבין את המחזוריות הזאת זה לא אומר שאני מנסה לנגוס בפרי הדעת. לפי מה שאמרת אנחנו לא יותר מעכברי מעבדה, שפני ניסוי ואני רוצה לדעת למה?

ל נ צ ח

New member
כך אתה רואה כי עיוור-מדעת האמת אתה

אני בחיר האלוהים האדם הכי מפוכח בתבל. גם כעת ידידי, אתה אוכל מעץ-הדעת. ותאכל. לאט לאט ובטמפו שלי ואתה לאמת תבין. .

gagum

New member
אתה מדבר בלי קשר

מה הקשר לפרי הדעת ולחיפזון? אני הבעתי דעה על מחזוריות בזמן, שזה משהו שטענת שאני צודק בו, רק שאתה לקחת את התיאוריה לפן הדתי שזו בעצם תוכנית אלוקית אבל אני אומר שאלוקים הוא בעצם תוכנית בעצמו. הוא לא יכל ליצור את עצמו כך שמשהו גרם לכך שהוא יווצר או שמשהו יצר אותו. ואם אתה חושב שאני השטן בעצמו(לפי רמז מאוד עבה שנתת בהודעה הקודמת) למרות שאני מאמין באלוהים אז אין לי מה להוסיף...... אולי לא הבנת אותי נכון בענין הדתי.

פרשנותך לדבריי כדעתך עליי שיקרית.

על מגש של כסף לא אתה שתקבל ממני את האמת אותה רכשתי בדם ביזע בייסורי-תופת ובנוראות. לא אמרתי שאתה זה מה שאתה חושב לעצמך שאני אמרתי עליך. נחפז בלדעת אתה זה הפירוש הנכון ל "החיפזון אתה יודע ממי" הבנת הנקרא לא בדיוק הצד החזק שלך. אך כן להחטיא אדם בדבר. ביי.

gagum

New member
נמאס....

למה אתה חושב שבקשתי ממך את האמת? מי אתה שהאמת תיהיה בידיך? האמת היא רק אצל אלוהים. מן הסתם שאחרי שתגיד "החיפזון אתה יודע ממי" אני הבין שהתכוונת שבראשי מחשבות זדוניות(משהו שבהחלט לא נכון) לפי "החיפזון בא מן השטן". והבנת הנקרא אצלי חזקה מאוד, הבעיה הייתה דרך ההתבטאות שלך. זה מובן מאליו שאם אני הייתי אומר לך "החיפזון אתה יודע ממי..." אז היית מגיב באותה הדרך ולא רק זה, גם חברי הפורום היו מתעצבנים. בן-אדם יודע גם להודות בטעיותיו.

gagum

New member
ואתה......

חושב שאתה אלוהים. מי אתה בכלל? עוד חלק בפזל שאלוהים בנה. "על מגש של כסף לא אתה שתקבל ממני את האמת אותה רכשתי בדם ביזע בייסורי-תופת ובנוראות", האמת? האמת נמצאת אך ורק אצל אלוהים ואפילו אם היה מוסר אותה לבן אדם, למה לו למסור אותה לבן-אדם שלא מבין את מה שהוא אומר? אין ברשותך האמת ואתה לא ראוי לה. "הבנת הנקרא לא בדיוק הצד החזק שלך", מה הייתי אמור להבין מ"החיפזון יודע אתה ממי"? תלמד להתבטא אם אתה רוצה שיבינו את מה שכתבת. "חכם אתה לא", מי אתה שתמדוד את רמת המשכל שלי? אני הבנתי את מה שכתבתי והבנתי גם את מה שאתה כתבת(הסכמה חלקית עם מה שכתבת) אבל אתה לא הבנת....... אתה לא נגסת בפרי הדעת, אתה בלעת אותו. וזה זלזול באמונתך שלך, באלוהים עצמו. אתה לא ראוי לאמת וגם לא לעסוק בפילוסופיה שבה אתה אמור להבין. ותרד מהענין של ה"ילד" ותתיחס לעיקר......

למעלה