תיאוריה

ל נ צ ח

New member
ילד טיפש. מזלזל תוך שמבקש תשובה

עניינית לגופו של עניין. גישה כזו היא טיפשות לשמה! איני כועס עליך. איני כועס על אף אדם. כעס בחיק כסילים ינוח. חכם שתלמד את עצמך לפנות בדרך-ארץ לאדם המבוגר ממך למרות שאינך מסכים עם כל דעותיו. תלמד את עצמך לדבר אליי ועליי צחות ילד. לגוף העניין דבר, ובלי שמץ של זילזול לבעל הדעה. באם ואתה מעוניין לפתוח דף-חדש תבקש סליחה, דבר על הדעה ללא זלזול לבעל הדעה ואהיה מוכן לבוא לקראתך בלהשיב לשאלותיך הלגיטימיות שלגופו של עניין. שבוע-טוב.
ל נ צ ח

gagum

New member
אוקי.....

אתה הוא זה שכינה אותי "בור" "טיפש" "דג רקק קטן" יש עוד, כתבתי רק את מה שאני זוכר. אז לפני שתתן עצות לאחרים על דרך ארץ תבדוק אם אתה הולך בדרך זו. איני כועס עליך גם למרות כל אלו. אני כן כועס על גישתך שהיא "אני צודק וכל מי שחושב שאני טועה טיפש" ו"אין סיכוי שאקבל דעה שונה מזאת שלי". אתה לא תלמד אותי דרך ארץ לפי שתלמד זאת בעצמך. אני מבקש סליחה ממך לנצח. אבל אין זה אומר ש"דג הרקק הקטן" יצטרף לזרם. אני אשחה נגד הזרם תמיד. עכשיו אם תוכל תענה. ושוב אני אומר זאת, אין צורך ב"ילד" כי כמו שאמרתי חיינו על פני כדור הארץ זמניים כך שלגיל אין משמעות. אין משמעות למספר השנים שאתה חי אלה למה שעברת בהן.

אוקי.. הירידת החלו כאשר פנית אליי ב

""לדעתי מה שיצר את אלוהים היה כוח יותר חזק ממנו שהרי הוא לא היה יכול ליצור משהו יותר חזק ממנו עצמו. ושוב תתקן את עצמך, אין פה שום חיפזון לדעת את האמת,"" - ששוב אני אתקן את עצמי?, בכך שיזמת הירידה עליי אישית, היקנטת אותי באלה דבריך אף אל שאת האמת אינך אותה יודע, אתה זה ששואל השאלות ואני שאתקן את עצמי??? אתה התלמיד, אני המורה, אז דרך-ארץ. כבר בהתחלה ידעתי שאתה בחור-טוב, נשמה טובה. לכן בליבי לא כעסתי עליך, פשוט הבנתי אותך, גם אני שהייתי בגיל שלך עם כל חוסר הידע שלי ד'אז יצא שהתחצפתי לבעל הידע בתחום, הוא המורה שלי שלפי הגיל שלו גם היה יכול להיות האבא שלי, ואני כך בזה האופן נהגתי כי אז גם לא קלטתי שהוא, שלא כמוני, את כל הידע שלו שבתחום, שנראה לי בחלקו שהוא גם מצוץ מהאצבע, הוא המורה שלי את הידע שלו הוא רחש הודות הרבה שנות לימודים רציניים. נכון שגישתי כיום היא שאני הצודק מכולם בתחום האחת-האמת, אז מה? לזלזל בי אישית? - לא!!! על זה אני אגיב וכדרכי. שיוכיח היוזם בי הזילזול, שאני ולא הוא הטועה. חכם זה האדם שאומר את דעתו גם אם היא מנוגדת לדעתי, אך מבלי ליזום להקניט אותי אישית. גם אני וגם אתה נשחה נגד הזרם, לאנשים מיוחדים זה הנכון לעשות. בוודאי שאני מקבל את סליחתך, וגם ממך מבקש סליחה על דבריי הבוטים כלפיך. טוב שמעז יצא מתוק, וזה כאשר נפתח בינינו דף חדש, נכון גבר?
שבוע-טוב!
ל נ צ ח

gagum

New member
תגובה

לגבי ה"ושוב תתקן את עצמך" אין זה היה בכדי להקניט אותך. בן- אדם לא עושה טעויות? בן-אדם צריך להודות בתוכו שהוא עשה טעות לתקנה וללמוד ממנה. בן-אדם כמוך בעל ידע בתחום עם הרבה שנות לימודים רציניים בתחומו לא יוכל לטעות? כל בן-אדם טועה. ובן-אדם כמוך בעל ידע בתחום עם הרבה שנות לימודים רציניים בתחומו לא יוכל ללמוד יותר ממה שהוא למד? בכל שנות חייך אתה למד דברים ואני חושב שגם אדם בגילך כמו שאמרתי בעל ידע בתחום יכול ללמוד דברים חדשים ואפילו לטעות. אני יודע שאתה חושב אחרת אבל זהו טבע האדם ומה שיפה בו, לומד דברים מנסה להבין אותם וגם טועה מדי פעם. אם אמרתי לך שאתה טועה אין זה מזילזול, אמרתי בגלל שדעתי שונה משלך. ולגבי זה שאני אשחה נגד הזרם התכוונתי שבמקרה הזה אשחה נגד הזרם שלך בגלל דעותי. ודרך הגב אמרת שתענה לשאלתי

למעלה