תיאוריה

gagum

New member
ועוד......

אני בהלם מזה שבן-אדם חי +60 שנה בבועה ועוד לא ניפצו לו אותה.......

gagum

New member
בדרך כלל.....

מסתכלים במראה לפני ששופטים אחרים. אתה יוצא העיוור כאן כשאתה לא רואה מעבר לנראה וכמו כן לא מנסה להבין מעבר למה שאתה מבין, או במקרה הזה שבו אתה לא מבין מה אתה בעצמך כתבת, אתה בן-אדם מתוסבך אז לפני שתגיב תחשוב על מה אתה הולך להגיב. תנסה להבין את עצמך ורק אז תחזור לפורום ונדבר......

שכאשר יתפכח מבורותו יבין בקרוב גם

את זאת

בואנה אלו נזירות מכוערות להחריד

אם היה מתגנב שועל ללול הזה, לא היה נוגע בתרנגולות. נס!

ל נ צ ח

New member
לנצח לא רק עושה חיים בחברת נזירות

האם אתה מאמין אז טוב ובאם ואתה לא מאמין, אז עוד יותר טוב.

gagum

New member
יותר נכון יהיה.....

לך לומר "כאשר אתפכחמבורותי אבין זאת......

gagum

New member
אם כך......

אז גם אתה עיוור-מדעת האמת כי כמוני גם אתה אינך יודע אתה.....

gagum

New member
ובמקרה שלך.....

לו טיפשותך הייתה לך מכאוב אז בשבילך הגיהנום היה פה על פני כדור הארץ. היית זועק לאלוהים שיציל אותך מכאבך ומטיפשותך אך הוא היה מעניש אותך על פגיעתך ביהדות. תתנצר יא אפס שלפחות כשאתה פוגע בדת היהודית לא תהיה יהודי בעצמך ותהיה נוצרי...... אתה ילד מטומטם שהמוח שלו הפסיק להתפתח בגיל 6 ועכשיו הוא מתווכח על דברים גדולים ממנו שהוא אינו מבין בהם.... אפס!

gagum

New member
אוקי

הדיון פתוח אם לא שמתם לב. אנשים תביעו את דעתכם! הכוונה באנשים היא חוץ מרועי החושב ולנצח/הפרלמנט של לנצח.

ל נ צ ח

New member
נחת טיפש שחושבת'צמו לשריף ../images/Emo150.gif

לך תחוקק את החוקים שכאלה שלך לכלבים ולחברים שלך, ילד טיפש.

gagum

New member
טוב אז.....

כל מה שנותר לי עכשיו זה להשתתף בצערך על כך שאין לך את היכולת לחשוב, כנראה בגלל שכשאלוהים חילק מוחות אתה כתבת את המאמרים שלך..... אז אני משתתף בצערך
. אין לי כוח להמשיך את הוויכוח הזה כי אתה טיפש מדי כדי להמשיך לדבר על הנושאים האלה. אז שאלה: האם צדקתי במה שטענתי בהודעה הראשונה? תזכורת: לזמן אין גבולות לא סוף ולא התחלה. הזמן הוא מחזוריות של מוות וחיים, חיים ומוות.

למעלה