תחושת תסכול

nonick2k2

New member
סליחה...

היהודים לא הרגו ילדים נשים וזקנים ערבים בשביל העצמאות??? לא הלכו לכפרים ערבים והרגו אותם ללא כל סיבה??? לא הרסו כפרים שלמים ללא סיבה??? תלמד קצת היסטוריה ותבוא לדבר אחר כך - אולי ללא שטיות.

ממש לא.

כמה עצוב שתמיד יד את היהודים שונאי עצמם שימשיכו להפיץ את השקרים. הטבח היחיד שהיה הוא הטבח בדיר יאסין וגם כאן היה מדובר על מילוי פקודות באופן אוטומטי בלי מחשבה. אני מניח שדעתך כדעת האנטישמי ד"ר פפה מאוניברסיטת חיפה יקיר החמאס והשמאל האנטי יהודי בארה"ב.

nonick2k2

New member
יהודים שונאי עצמם????

אז אני חייב להגן על כל המעשים רק בגלל שאני יהודי?? ולא בגלל שהדברים כן צודקים? אז האמת והצדק הם דברים שוליים בהשוואה בהיותי יהודי?? לאיפה הגענו??? איזה "צדק" מעובת יש לך. אתה רוצה אותי להראות לך את המקומות ההרוסים שהיו כפרים ערביים? אתה רוצה לראות את צו בית המשפט העליון (!) שאומר שהם חייבים להחזיר את תושבי הכפר אקרת לכפרם? הצו הזה הוצא לפני יותר מ- 30 שנה! ועד עכשיו הם לא מקיימים את הבטחתם! למה שאגן עליהם? בגלל שאני יהודי? איפה הצדק פה?? יותר טוב אם אתה מראה הוכחות שהם שקריים - ולא כל דבר נגד היהודים הוא שקר... איזה תירוץ יש לך? אההה זה על יהודי? אז זה שקר! לא יכול להיות! אנחנו אם נבחר! לא יכול להיות שעשינו דברים רעים - אנחנו עם נבחר, עם אלוהים. הההההההאמנם?

אתה כל כך עלוב...

באיקרית ובירעם אכן נעשה מעשה נבלה (ממש כפי שנעשה ליהודים בכל ארצות ערב ובאירופה) אבל לא נרצח שם אף אחד. הם עזבו בהסכמה ובצורה מסודרת לאחר שקיבלו הבטחה שיוכלו לחזור. כל ההודעה שלך כל כך מבולגנת ומגוחכת. אתה בכלל יודע למי אתה כותב. כל הודעה שלי אני צוחק על כך שרוב העם פה חושב שהוא העם הנבחר. אתה נשמע היסטרי (ותסלחו לי על הביטוי) כמו בחורה בכביש מהיר... לך תלמד קצת היסטוריה דמגוג קטן.

nonick2k2

New member
חחחח

דמגוג? איך? אני מראה לך עובדות - לא בורא מעצמי אף דבר - הצו של בית המשפט אמור להחזיר את התושבים לביתם - אהם חזרו? לא! למה? אתה יכול למצוא לי סיבה אחת למה לא החזירו אותם? אני בטוח שלא. אז אל תאמר לי שאני דמגוג. אני אפילו לא מבין איך אתה אומר מה שאתה אומר ללא בסיס או הוכחה או אפילו מעשה שאכן מה אתה אומר נכון. התחלת בדיבור על הסרט של אחמד בקרי ואמרת שהוא אנטישמי ומלא שקרים אפילו ללא לראות את הסרט! ועד עכשיו אתה לא הצגת אף הוכחה. ואתה אומר שהטרנספר הוא הפתרון? איך? תסביר לי - הרי שיש 2 סוגים של טרנספר - אחת ללא הסכמה, שאפילו זבוב לא יחשוב על עשיית דבר כזה הרי שהוא נוגד לכל זכיות האדם הבסיסיות וארה"ב וגם שאר העולם לא יסכימו לכך. והדרך השניה - בהסכמה - והרי אני מבקש ממך למצוא לי אפילו אחד מהפלסטיניים שיסכים לדבר כזה. תמשיך לחלום. העכשיו על אקרת - יש צו ולא הבטחה, צו בית משפט, בית המשפט העליון(!) שאומר שיש להחזיר את התושבים לכפרם. אהם זה קרה? לא. למה? אין אפילו סיבה אחת! כל פעם הם מתכנסים - ומחליטים לדחות ולדחות ולדחות ולדחות ולדחות כאילו הם מחליטים על דבר שישנה את פני האינושות. למה? יש לך תשובה? ואתה עדיין אומר לי שהסרט של אחמד בקרי הוא אנטישמי ומלא שקרים. ומה הבסיס? פשוט - האיש ערבי! גזענות לשמה. ואם הוא היה יהודי? פשוט - יהודי שונא ישראל! אני לא מוצא אף הגיון במה אתה אומר - הבסיס שלך הוא השנאה לכל מי שמתנגד לכיבוש הישראלי.

תגיד לי אתה על סמים?

1. אתה הדמגוג - דיברת על טבח והבאת בתור דוגמא יחידה את עיקרית ובירעם. הזכרתי לך שלא נעשה שם שום טבח ואני דמגוג? 2. לא ראיתי את הסרט אבל קראתי מה רואים בו מפי אנשים מימין ומשמאל שכן ראו את הסרט. הבאתי לך את הדוגמא אודות הפרוטוקולים של זקני ציון אבל לא ניכר שהצלחת להבין אותה. 3. אני אמרתי שהטרנספר הוא הפתרון או שאתה יושב על איזה פטרייה או ג´ויינט עב כרס? אני מתנגד באופן חריף לטרנספר ותעיד על כך חסימתי לסירוגין מפורום מולדת.

nonick2k2

New member
לא ...

1. לא אמרתי שהיה טבח באף מקום. 2. כל מה שקראת היה דעות של כמה אנשים ולא מביא לשום מסכנה שולמית אלוני אומרת שזה לגיטימי ואחר אומר שזה סרט מלא בשקרים. 3. מצטער - כנראה שזה היה מישהו אחר.

nonick2k2

New member
אל תתבלבל!

לא היה אף טבח באקרת - איפה אמרתי דבר כזה? הדוגמה של אקרת רק להראות שאפילו צו בית משפט עליון לא הפסיק להחזיר אותם לאדמותיהם. ושאין צדק אפילו בהדרג הכי גבוה של בתי המשפט -

ricardo18

New member
הוא ענה לך על הפרוטוקולים של זקני

ציון. הוא לא קרא אותם ולכן אין הוא נותן דיעה עליהם.

הוכחתם את טענתי

לפי הגישה שלכם עוד 20 שנה ניתן יהיה להכחיש את השואה באופן רישמי כי לא יהיו יותר ניצולי שואה. לפי הגישה שלכם מיין קמפף הוא ספר לגיטימי למכירה כי לא קראתם אותו. כנ"ל לגבי הפרוטוקולים של זקני ציון. אפשר להמשיך ככה גם עם פורנוגרפיית ילדים וסרטי סנאף שהרי אף אחד מאיתנו לא שייך לרשת פדופילים וזכה לראות סרטים אלו. ובכלל - מכיוון שלא ראית במו עינייך את דוחות המודיעין המצביעים על מעורבותם של אנשי החמאס והג´יהאד בטרור הרי שמן הסתם אסור לפגוע בהם או להגביל תנועתם. לשמחתי ולשמחת מרצ אני יודע שדעתך אינה מייצגת את דעת מרצ - אולי את דעת חדש

nonick2k2

New member
אתה מה זה חכם....

אני לא מדבר על דבר שמליוני אנשים קראו וראו, אני מדבר על פחות מעשרה אנשים הכן ראו אותו וצנזרו אותו, לא יכול להיות שלכולם יש אותה דעה? כלומר פרו ישראלית? ובגלל שזה היה עוזר להפלסטיניים הם צנזרו אותו? זאת פוליטיקה, ויש סחף גדול לאנטי-פלסטיני ואנטי פרו פלסטיני. אני לא אומר שהסרט אכן ליגיטימי ומדבר על עובדות, אולי הוא אכן מלא בשקרים. אבל מי הם שיחליטו זאת? אני לא יכול לקבל דעה משלי על הסרט הזה?

תקשיב ילדון מסכן...

את הסרט של בכרי כבר ראו כמה אלפים. אין כאן עניין של נכון או לא נכון - הסרט מלא שקרים שלך אין שום כלים לדעת שהם שקרים אלא אם כן יאמרו לך. למשל: בסרט מסתובב בכרי עם רופא מבית החולין בג´נין שמספר שצה"ל הרס אגף שלם בבית החולים. כמובן שהדבר לא היה ולא נברא - לא רק שצה"ל לא הרס שום דבר בבית החולים אלא שצה"ל הגן על בית החולים ואף סיפק לו גנרטורים לפני שהופסק החשמל לעיר על מנת שיוכל לתפקד היטב. וזוהי דוגמא אחת מני עשרות. בנוסף - מדינה שפוייה לא אמורה לאפשר לתעמולה שיקרית של האוייב להתפרסם בזמן עימות/מלחמה. בשם הליברליות הקיצונית של כמה אנשי שמאל במדינה הזאת נעשות כאן טעויות הסברתיות ומוסריות על ימין ועל שמאל. לצנזר סרט תעמולה שיקרי זה לא עוולה אלא חובה. הרי אם לא היו מצנזרים את הסרט אתה וחברייך הילדודס של מרצ הייתם מקפצים כאן וצועקים "שרון רוצח" ומספרים בגרון חנוק על דחפורי צה"ל שהרסו אגף בבית החולים ובהשתמשו בנשק רדיואקטיבי (זוכר את סיפור האוראניום המדולל של אישתו של ערפאת - לפני שבועיים עוד נתקלתי באיזה חד"שניק תלוש מהמציאות שאמר שהאורניום שבפגזים הוא כדי לסרטן את הפלסטינאים)

על פקודות בלתי חוקיות בעליל ../images/Emo70.gif

במהלך מלחמת העצמאות ישראל נאבקה בצבאות ערב. צה"ל עפ"י עקרונות המוסר שלו הידועים לכל מי ששירת בצבא (וגם אלו שלא, אם להודות באמת) לא פוגע באוכלוסיה אזרחית. עיקרון זה נקרא "טוהר הנשק" הקובע כי - "החייל ישתמש בנשקו ובכוחו לביצוע המשימה בלבד, אך ורק במידה הנדרשת לכך, וישמור על צלם אנוש אף בלחימה. החייל לא ישתמש בנשקו ובכוחו כדי לפגוע בבני אדם שאינם לוחמים ובשבויים, ויעשה כל שביכולתו למנוע פגיעה בחייהם, בגופם, בכבודם וברכושם." גם אם הגדרת "פקודה בלתי חוקית בעליל" נוצרה בזמן משפט טבח כפר קאסם היא לעולם היתה חלק מרוח צה"ל. אם חלילה היו מקרים כאלה, ב- 1948 או בכל עת, נעשו עבירות המנוגדות לחוק ואני תקווה כי אז כמו גם היום העמידו ומעמידים את העבריינים לדין.

nonick2k2

New member
אכן כך, אני לא הכללתי.

אני רק רוצה להראות להם - שיש אנשים יהודים רעים, כמו שיש בכל עם אחר, ולא לאמר "שקר" "כזב" לכל דבר נגד היהודים - היהודים הם בני אדם, לא מלאכים.

נגיד שזה נכון , נגיד שאתה רוצח שפל

אז אם אתה רוצח שפל תמוך בכך שרוצח שפל ירצח אותך?!

FLASH333

New member
היהודים לא הרגו

אנשים חפים מפשע!!! בכל פעם שארגוני המחתרות הטמין פצצה במקום מסויים הוא הזהיר על כך וגילה צלם אנוש לא כמו החבר שלך שהולך לבית מלון בנתניה מתפוצץ שם והורג 30 איש החמאס רוצה שלום? הג´יהאד רוצה שלום? ערפאת רוצה שלום? תיכף תגיד לי שבן לאדן רוצה שלום

למעלה