תחושת תסכול

nonick2k2

New member
לא אבנת אותי

בשבילם זאת מלחמה לקבל חירות ומדינה משל עצמם - בשבילנו אלו מעשי טרור בלתי אנושיים שלא משיגים דבר. אם הם לא רוצים שלום בהסכם, אני רואה את הפתרון כהפרדות חד צדדית כמו שהיה בלבנון - תראה את הגזרה הזאת, שקטה ללא אירועים חריגים, ממוגנת מאוד, מלבד חדירה או שתיים וכל זאת במינימום השקעה בכוח אדם וכסף.

sagitv2

New member
זה לא מלחמה זה טרור ../images/Emo128.gif

עם כל הכבוד גם אני כשמאלנית מסוגלת לעשות את ההפרדה. פיגועים בקרב אוכלוסיה אזרחית אינם מהלכים לגיטימיים גם לא במסגרת לחימה. הפלשתינאים לצערי החמיצו הזדמנות היסטורית להסדרת הסכסוך ולהקמת מדינה. במקום חלה פניה לכיוון הטרור שלמעשה לא רק שלא סייע בעדם אלא הוביל להרחקת מימוש החלום וגם לדימוי בעייתי בקרב העולם. הטרוריסטים שולטים ברחוב הפלשתינאי ואני מניחה כי חלק גדול מהפלשתינאים מבקשים לעצמם חיים של שלום וכבוד והם וכמו כן גם אנחנו לכודים בתוך מעגל הדמים. אני סבורה כי לאדם הפשוט קשה להתמודד אל מול חבורת טרוריסטים מזויינים ששולטים ברחובות. אנחנו צריכים להמשיך ולהגן על האוכלוסיה האזרחית שלנו ובו זמנית לעשות מאמצים דיפלומטיים להרגעת האיזור.

nonick2k2

New member
מסכים אתך

אבל עם כל העיוות של "לוחמי חופש" שעשו הפלסטיניים - כך הם מאמינים. פיגועי התאבדות כן לחימה להשיג מדינה משלהם. אתי לא מדבר על מה שהאכן הם, אני מדבר על מה שהם חושבים, ממבט ראות שלהם.

Deathatred

New member
נקודת ראות כזאת

היא לא לגיטימית. כשם שלמרות הפלורליזם אנו שוללים את נקודת הראות הנאצית כלפי היהודים, עלינו לשלול את נקודת הראות הפלשתינית כלפי היהודים (שהיא דרך אגב, די דומה לזו של הנאצים. הוכחות: ראה את חומר הלימוד שלהם).

FLASH333

New member
הבעיה של עם ישראל

היא אנשים כמוך שבשבילם רצח ילדים נשים ומכל הבא ליד הוא "מאבק לחופש" כביכול אגב הבאת לבחור תשובה מצוינת למה אף אחד לא יצביע לכם בבחירות הבאות בדיוק בגלל תמיכה בטרור הנובעת מהודעתך אתה מוכן להסביר לי מה הקשר בין מאבק לחופש לבין לנסר לשתי חיילים את הראש עם מקדחה אחרי ש100 אנשים ביצעו בהם לינץ´ הכולל מכות, התעללות ובאיזשהו שלב גם אונס? מה הקשר בין מאבק לחופש לבין חטיפת ורציחת ילד בן 16 (אופיר רחום ז"ל)? שהערבים יוכיחו שהם בני אדם אולי יהיה פה שלום בינתיים טרנספר הוא הפיתרון היחידי

הטרור הוא לעולם בלתי מוצדק ובלתי |!

הטענה כי מרצ פועלת ומשרתת את אינטרסי אויבי מדינת ישראל ולא את אלו של אזרחי מדינת ישראל הינה שערורייתית ואינה מתקבלת על הדעת. הטרור הוא לעולם בלתי מוצדק ובלתי נסבל והמאבק נגדו מתבקש והינו מקובל על דעתה של מרצ.

שערוריתית?! עובדה!

גם אם לא נוח לך להכיר בה >>והמאבק נגדו מתבקש והינו מקובל על דעתה של מרצ<< נכון!! כאשר החלו להלחם בטרור יצאתם בהפגנה להפסיק לחימה זו!! יופי נחמה!!

FLASH333

New member
המאבק מתבקש?

אז למה אתם לא נותנים לישראל להאבק בטרור כמו שצריך? אתם כל הזמן מגנים את פעולות צ"הל (כמו הטרוריסטים) רוב הזמן אתם מתנגדים לצ"הל (כמו הטרוריסטים) התנגדתם למבצע חומת מגן ודרך נחושה (כמו הטרוריסטים)

יש דרישה שחל עראפת שאינם תומכים בה?

עראפת עשה מרחץ דמים המטרה להביא כוחות זרים לכאן ומרץ ישר החלה להפיץ דברו עראפת דורש נסיגה חד צדית ל67 ורק אח"כ דיבורים - ומרץ גם היש הבדל אחד , אח בלבד, בין עמדות עראפת למרצ?

ricardo18

New member
כן, מרצ דואגת לבטחון אזרחי ישראל

ולכן היא רוצה בהפרדה חד צדדית.

כוח בינלאומי שימצא פה ישרת ../images/Emo45.gif

הפרדה חד צדדית אינה נתמכת ע"י מרצ. הסברתי זה מכבר שהפרדה חד צדדית לא תשים קץ לסכסוך כי גם אם ניסוג לגבולות 1967 יש סיכוי כי הפלשתינאים יאמרו בשלב יותר מאוחר כי תביעותיהם לא נענו והסכסוך לא הסתיים. כוח בינלאומי שימצא פה ישרת את האינטרסים של ישראל. כוחות בינלואמיים יחזיקו את השטחים, ישליטו סדר ויקדמו את שיחות השלום. אחרי הכל נוכח התקופה הקשה העוברת קשה להאמין כי הישראלים והפלשתינאים יוכלו לשוב בקלות לשולחן המו"מ.

זה גם מה שעראפת רוצה - בגגל זה הטרו

בעקבות הצעות ברק למסור 97% מהשטח היש דרישה אחת של עראפת שאינכם תומכים בה?

Deathatred

New member
כוח בינלאומי של אנטישמים

שיעלימו עין מהתקפות טרור כנגד ישראל אך יהיו הראשונים להתייצב במפקדות הטרור כדי למנוע תגובה של צה"ל והם יחביאו בבסיסים שלהם את כל המבוקשים. מלבנון למדנו שאין לסמוך על האו"ם והאירופאים האנטישמים.

הסברת יפה מאד שעמדת מרצ מסוכנת

כעת נשאר ארק שתסיק המסקנות הנכונות קצת מוזר שמנהל פורום המפלגה לא מכיר את כמדותיה המוצהרית בקולי קולות וכנראה בשבילך חזר על כך בילין לפני מספר שעות בפופוליטיקה: מרץ היא בעד הפרדה חד צדדית אמר והסביר ונימק וחזר ואמר

מרצ מעולם לא התנגדה למאבק בטרור|שמש

מרצ מעולם לא התנגדה למאבק בטרוריסטים היא התנגדה לשיטות של ממשלת שרון שכללה כניסה עם טנקים לאיזורים שיש בהם ריכוזי אוכלוסיה צפופה. שימוש בטנקים באיזורים צפופים כאלה מהווה סכנה לביטחון חיילי צה"ל ולביטחונם של אזרחים חפים מפשע. בשביל להיאבק בטרוריסטים ניתן לעשות שימוש באמצעים ממוקדים. גם כשהטרור מכה לא צריך לאבד את הראש ולהתנהג בחוסר אחריות. גם בתקופות קשות חשוב שהממשלה תעשה שיקולים מושכלים.

נו... אין לך בושה?! להפגין נגד צה"ל

ולדארוש ממנו לצאת מיו"ש עיצד בדיוק הוא ילחם בטרור אם לא יכנס ליו"ש?! אם היתה לכם השגה על צורת פעולה זו או אחרת - היתם יכולים להפגין על כך אבל אתם בחרתם להפגין עבור יציאה מיו"ש זוכר כמה פיגועים היו לפני כן?! ועוןד העזתם לרקוד על הדם עם כל פיגוע חדש לאחר תקופת המתנה איכשהו אתה לא נותן למציאות להפריע לך חוסר אחריות? -האינך חושב שהוא של מרצ אשר בהיותה בממשלה לא הקפידה להלחם בטרור ולא הקפיד לדרוש כי בצד השני לא יחנכו לשנאת ישראל ורצח ישראלים[והוא ידע שזה החינוך שהנהיגה הרשות!! ] או כדבריו של שריד לפני ההסכם>> הם לא ינקטו כי הם יודעים שיקבלו מנה אחת אפיים ואם ינקטו אז ניכנס בהם בכל הכח חזרה ונשיב המצב לקדמותו [ניסוח חופשי שלי] אבל במקום לפעול כנגד עוד בהתחלה ואח"כ כאשר החלו לפעול התחלתם להפגין נגד פעולות צה"ל ניתן היה לחסוך דם של מאות ישראלים חפים מפשע אם את אשר התחיל שרון לעשות היו עושים כבר בהתחלה כאשר המדינה הפכה למרחצ טרור כמו שרבין אמר: שואלים אותי אם הבאתי שלום למדינה או טרור

FLASH333

New member
מרצ לא התנגדה?

בחיסולו של ראאד כרמי יוסי שריד ממש הגן בגופו על החולרה הזה למה? למה אתם מפריעים לצ"הל לפגוע בתשתית הטרור?

Deathatred

New member
טנקים זה צורך מבצעי להגן על החי"ר

הצבא יודע הרבה יותר טוב כיצד להילחם בסביבה מאוכלסת מאשר מרצ וטנקים זה כורח מבצעי. שריון מוסיף המון. במקום להכניס טנקים וחי"ר אפשר פשוט להכניס דחפורים משוריינים שיגלחו שורות של בתים אחת אחרי השניה עד שהמחבלים יכנעו. זה עבד מצוין בג´נין, האם מרצ תומכת בפיתרון הזה?

למעלה