תחושת מחנק בקשר..

אילוטרציה טסטסטסטסטצורמנית

גונחת ונהנת ממך... ...-תרפה-.....{הלב לך...} עברו הימים יקירי... היום לא נותר לי אלא להתמוגג...... אוסף מתוסכל של פגרים הוא השובל אשר ילווה אותי לחופה :}} רד.. רד... כן.. למטה.. עוד.. אוח.... כן...... אווץ''......... ,,, לא טועים פעמיים :}}

ויעכשיו......./images/Emo8.gif

איך עושה חתוווווול...??? מיאו...... יותר חזק...איך עושה חתווווווווווול...??? מיאאוווווווווווווווווווווווווו יופי חתולה טובה מחר אבא יקח אותך לזורו ,הרוטווילר של נחמה השכנה

{מחייכת}

זה ה"מחץ" שלך?????????? עלוב.. תנסה מחר.. אחריי הטיפול.. או הכדור.. או ה..._________ נו שויין צ'וואווה מתוק.. מצפה ממך ל"גדולות"... כנראה הקולר חנק את מה שנשאר בך.. אוח..... נוסטלגיה לשטיחים.....ושטחים ריקניים.....:}}} מתרפקת.......{גריזלדע מעלה בי אסוציאציות אלייך פ'תאום}

מההה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זי אצ'וסצ'יות...??
עכשיו את מבינה כמה אני צריך לרדת...??? אין מצב כבד עלי

האם הצט הזה תחרות השנינות?

למה אני עושה לשניכם TIME OUT גונג...גונג..גונג... תיקו בול בפוני עכשיו לכו לארגז הבוץ...אצתרף אליכם עוד דקה...

bellab21

New member
לא נראה לי משהיא כאן מביצת

למרות הכחשות הפלסטיק והבננה

פפלה...

21 :}}} בגילי כבר מפסיקים לבייץ.... לפחות לא מול משו מתושלחי :}}}} אולי.. אי פעם.. בערבות הבוכיות של הבפונוכו ... יפה לך להתפרע..בסיר הסירים :}}.

bellab21

New member
נראה לי את קצת לחוצה

תלמדי לקבל חיבוק יועיל לך לא פחות לדעתי זיונים ז\ה לא הכל -דן

זה

כי היום את כבר לא בת 16 ויודעת דבר או שניים על העולם הזה כמה נכון הוא לעשות דברים לבד בתוך הזוגיות נכון כלכך. אין סיבה שלא להכניס פנימה לביתהזוגיותאתאותו חלק שאוהב לבד~זה חלק ממך ~ה חלק שבך....! אותו חלק שממש בגללו הוא יאהב אותךכלכך...

נורא

בזוגיות כמו בזוגיות אן דבר כזה שאין דבר כזה אז סביר שיש דבר כזה אבל לא היום לא אז לא מעולם ולעולם, לא חונקת לא נחנקת!!!

למעלה