תחושת מחנק בקשר..

:}}

"לא יכולת"... לא משום שה היה בלתי נמנע... נדמה כי לא היה עם מי לחלוק את ה @#$%^&..... אחרת.. הכל אפשרי.. הכל בר יישום.. רק אם באמת רוצים :}} ולבד... זה לא הכי כייף.. כי אין את מי לחנוק בסוף.. :]]....שזה לכשעצמו הנאה מופלגת וצרופה...

פעם היתי בזוגיות

והיו כלכך הרבה דברים שרציתי לעשות ולבד.. ועצם היותי בזוגיות<אותה זוגיות>..לא אפשרה.. היום יודעת.. שעם כל הכבוד במונח למרגלות הזוגיות.. והתחושה שזהו זמנה הגיע.. יש משהו במה שנקרא הלבד..שתמיד ארצה להשאירו עימי.. זה חלק ממני שיבוא לתוך הזוגיות...הוא לעולם לא ישאר בחוץ..

כל הכייף

שבזוגיות.. זה לעשות את הדברים ביחד... אחרת מה הטעם? הספייס העצמי הזה... של להיות לבד... לא יודעת, נשמע לי די מנוכר כשיש לך בן זוג לצידך...

ניסתר?

:}} יודעת בובה.. אמה.. כדיי לעשות את הכל...ללא תחושת מחנק...ורצונות של להיות לבד... צריך להיות בזוגיות הנכונה.. עם בן זוג הנכון.. אחרת .. זו סתירה סטירה :}}}}

יה חובבת ביצות

את הסטירות נשאיר למקום אחר

תתמקדי

"ביצות פברז'ה" בלבד...... מנצנצות.. מקושטות.. ובכל שניה נתונה... ניתנות לשינוי המעטפת :}} ...
ושם.. חלילה.. אין סטירות.. {ח'שומהההההההה}

איך איך אתמקד

כשברגעים האחרונים ממש מילא את הבית ריח הסוכר המיטגןעם חלב הקוקוס והופך לקרמל ובשניות אלו ממש מוגשת לי צלחת עם בננה מטוגנה ברוטב הסמיךוהמדהייייייייייים הזה.... לא ממוקדת לחלוטין. ******תכףאשוב****** חייבת להתמקד...

bellab21

New member
איך הגענו מביצות לביצות למציצות

חם פה ומלא הורמונים

bellab21

New member
איך הגענו מביצות לביצות למציצות

חם פה ומלא הורמונים

בן הזוג..

שהוא בעצם שותף להמשך הדרך.. שחלקה היא שלי.. וחלקה היש של שנינו.. עצם השיתוף שלי בדרכי הראשונה..זה זוגיות. בשבילי. זוגיות זה תוספת למה שיש לא ביטול מה שיש..

יאפ......

את זה שכחתי... פעם.. .... פעם היתה לי תוספת מאוד מאוד לא מבורכת.. שביטלה לי כמעט את החיים ... ניצלתי.. פתחתי חלון ...והשלכתי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לאאאאאאאאאאאאאא כזה במקרה הצצתי במסרים שקיבל דה וינצ'י החסום....... וחברי משכבר הימים ג'ובאניני....שבעוונותיו נחסם גם....... אמממ....ואללה לא מסתדר לי המסרים עם ה"השלכות"..... נו..... אז לא מסתדר...... אז אמר..... אז אמרה..... אז אמרתי...... רפואה שלמה

פלסטיקאי מצוץ....

תבדוק טוב טוב את הכתובים..:}] לי אין מסרים.. לא יכולה להתעמת בנדון.. לי יש... אמממממ.. בוא נאמר.. חסימות מנטליות...בכל הנוגע לניקים האלה... ....
..... צמרמרע....

למה לבדוק...????../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

אולי אני פשוט אעלה אותם לאויר ונבדוק ביחד...... אולי טעות בזמנים,אולי בשמות....?? אני יאללה .....נעשה בדיקה קולקטיבית.... מי שאמר שהסקרנות הרגה את החתול......שיקום

דו-קיווני ש'לי...

מציעה לך להתחיל לבדוק וליישם את חוק הווקטורים.... את ההתפלגות... וחוק הפירמידה המשולשת עלייך.... אולי זה יעזור לך להבין את החיים בצורה יותר "מופשטת" במקרה שלך, ....................לאורך וברוורס תמידי........................ בלי ויכוחים... אתה תמיד צודק-ת :}} קולקטביות של קולגות בסירים צבאיים מחייבת מדים :}
רפואה קלינית עמוקה :}} שומרת על שתיקת וסלידת המקלדת שלי..

תפרחת מלבבת ש'לי...

אל ינזל נחירך.. מחלתי אינה מדבקת... להבדיל :}}} אצלי זה גנטי.. ........ אצלך זה נרכש... תשמור על עצמך.. הגיל..הגיל..מתעתע :}}

פינגווין חלומי שלי

לא נמאס לך "אשה חכמה" בכוח את רוצה שאני ארד עד למקום שלך.....??? די "נשמה טהורה" לא יפה ככה קבל עם ופורומיו "להתפשט" וחוץ מזה ממש זמן לא טוב לך להתעצבן לפני החתונה...... מהעצ'בים עוד יצאו לך חצ'קונים....... אז תשאירי את העצבים לאחרי החתונה.... רק שלא יצאו על החתן ביטאות שבוע מיצוין

למעלה