תזכירו לי לא ללכת עם ....

נו מה את מצפה ממישהו שזמין 24

שעות ביממה?!
הבעלי מקצוע האלו...הסיפורים עליהם מסתובבים עוד מהימים שאמא שלי היתה צעירה ולבעלי מקצוע לא היה אכפת שהיא נשואה אז היא תמיד דאגה שמישהו יהיה איתה בבית כשהם באים. אז עם כל החינוך להכנסת אורחים וכו' - לפעמים צריך להיות קורקטיים. יש גברים שמוציאים ממני אנטיפטיות שקשה לי להאמין על עצמי. בדיוק כדי להמנע ממצבים ע"ע גלי.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בדיוק וזו היתה התגובה הראשונית שלי עוד לפני תחילת כל הדיון הזה שזה עצוב אבל הפתרון בימינו הוא מראש לא להיות נחמדים מידי, אפשר להיות מנומס, חובה להציע לשתות מבחינתי מעולם לא היה כאן מישהו שלא הוצע לו לשתות, ועם זאת, מאוד ברור מה ה"קשר" ביננו, ויש מרחק שלא עוברים אותו, כן, גם פיזית

גלי 1970

New member
ולא קורה לך שאת מתחברת?

הבחור היה חביב,השיחה הייתה בהומור,את יודעת..לפעמים את מוצאת את עצמך מדברת עם אנשים שאת לא מכירה על כל מיני נושאים... הכל התחיל מהסיפורים שלו על העבודה,סיפורים די מצחיקים,הייתה שיחה באמת מצחיקה,עד שלרגע הוא הסתכל עליי,שתק...ושאל בחיוך אם יכול לנשק אותי,עניתי שלא,שאל למה? אם אני לא אוהבת להתנשק? מאותו רגע הבנתי שהוא מנסה להתחיל איתי...הייתי פחות נחמדה,שאל אם ללכת,עניתי בנימוס..טוב,ותודה (על העבודה שעשה) משום מה השירשור עבר לפסים אחרים רק רציתי לספר על "אנשי מקצוע האלה"..תיראו מה נהיה
(טוב,אני כבר לא אספר על מישהו אחר שבא לעזור לי ועד היום אנחנו בקשר טוב
)

גלוש

וודאי שקורה לי שאני מתחברת אני לא רוצה להשמע פלצנית, אבל בדרך כלל יש לי קליטה מאוד טובה לאנשים ואינטואיציות מאוד טובות ואני קולטת עם מי אפשר להתחבר ועם מי לא. ועם מי אני רוצה וצריכה לשמור על דיסטאנס ועם מי פחות. מה שלא יהיה במידה ושיתפתי פעולה, אני לא אבוא בטענות אחר כך (כל עוד לא הזיקו לי כמובן בשום צורה ולא נחצו גבולות שגרמו לי להרגיש רע על לא עוול בכפי) והסיבה שגררת כל כך הרבה תגובות, היא הצורה שבה הצגת את הסיטואציה. זה היה נראה כאילו את באה לתאר מקרה לא נעים שקרה לך..ורק אחרי שכולם הגיבו סיפרת שזה בעצם היה בצחוק... אז לכל אחד זה עושה מה שזה עושה בהתאם לאופי שלו, לעבר שלו לנסיון שלו ולחוויות שלו, ולכן קבלת כל כך הרבה תגובות. בגדול? זה לא נושא לצחוק עליו בקטן? לא קרה כלום ואפילו יצא דיון מאוד מעניין :)

גלי 1970

New member
זו הבעיה לפעמים בוירטואל

הוספתי בהודעה אייקונים מצחקקים כדי שיבינו שאני צוחקת ממה שקרה אך לפעמים מפרשים אחרת. שוב,סה"כ ההודעה הייתה כדי לומר לא לצאת עם אנשי מיקצוע כאלה וגם זה היה בצחוק וכמו שכתבתי לך גם קודם,אני בקשר עם בחור שהגיע אלי לפני שנתיים כמעט,מותק של בחור
(את רואה תמונה שלו איתי במסנג'ר) אם לא הייתי נחמדה...לא היינו מכירים בכלל,יש אנשים שיש קליק מיידי ומתפתח קשר\ידידות....הבחור המדובר היה נחמד ומצחיק...עד שהרס עם הקטע שביקש נשיקה ...זה הכל

magenta73

New member
גלי, תעשי לי טובה.

חבל עליך, חבל עלי עכשיו, האמת, כי אני הולכת להגיד את האמת. את כל האמת ורק את האמת. שלי. את כנראה רצית את זה. אם לא היית רוצה את זה, התגובה שלך היתה הרבה יותר חמורה. זה לא לעיניין. במיוחד בבית שלך. זה לא. נקודה.

מגנטה את שוכחת משהו

לא כולם כמוך לא כולם כמוני אני מכירה מעט את גלי ויש בה סוג של טוב לב ושל תמימות וזה שהיא היתה נחמדה ואפילו אם נחמד היה לה תשומת הלב לא אומר שהיא רצתה את זה מה היא רצתה? עד איפה היא רצתה? ואם היה מטריד אותה? גם את זה היא רצתה? איפה הגבול? את קצת מגזימה לדעתי

magenta73

New member
יכול להיות...

כל אחד כותב פה על דעת עצמו ועל דעת חייו והתנסיותיו. אני לא אמרתי שהיא רצתה זיון. או משהו בסגנון. חלילה. הכי הרבה אני אמרתי שהיא רצתה את היחס. ואיך שהוא, היחס הזה, שלדעתי, לא היה במקום, היא ראתה בו משהו משעשע ובנוסף לזה גם מחמיא. זה מה שמשגע אותי.

כשאני רוצה לגרום

למישהו להתייחס אליי והוא מתייחס אליי לא יודעת איך זה עובד אצלך אבל בדרך כלל גם אני מרוצה מזה..

straycat

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אמת או חובה...../images/Emo122.gif

מה יש בה מה יש במילה אהבה אמת או חובה אמת או חובה אנחנו בלב כבר יודעים את התשובה אמת אמת או חובה

straycat

New member
מכירה את השיר "כשאת אומרת לא"?

השיר הזה, "כשאת אומרת לא, למה את מתכוונת?" מוכר לרובנו, אם לא לכולנו. חלק ממילותיו שונו לפי בקשת בית-משפט, כיוון שהגישה שהוא משקף היא, שנשים תמיד רוצות שיטרידו אותן, ואולי אפילו שיאנסו אותן. קשה להאמין, אבל יש בעולם אידיוטים שחושבים שנשים נהנות מזה. אסור לנו לתת לגיטימציה לגישה הזו. ההבנה והסלחנות חוזרות אלינו כמו בומרנג. מעניין, אם תמצאי את עצמך בסיטואציה דומה, ותחושי שנגרמה לך עוגמת-נפש -- איך תרגישי כשכולם יאשימו אותך ולא את מי שאמורים להאשים?

למעלה