תזכירו לי לא ללכת עם ....

גלי 1970

New member
תזכירו לי לא ללכת עם ....

עם גברים שהעבודה שלהם מצריכה לעבוד בבית הלקוח\ה
כל פעם שאיש מיקצוע מגיע אלי לדירה לסדר משהו,הוא מתחיל איתי.... והיום היה השיא התקשרתי לאיש מיקצוע כדי להחליף את הידית החיצונית של דלת הכניסה,כדי שלא יוכלו ליפתוח מבחוץ,כזאת שלא זזה. סיים להחליף והכין לעצמו קפה(לאחר שאישרתי לו)וגם שאל אם להכין לי
כיבדתי אותו גם בעוגת יום הולדת,דיברנו....ואז שאלתי אותו אם לא קשה ש 24 שעות יכולים להתקשר אליו שיגיע? אמר שלא,ולהיפך,יש לו הרבה חוויות וריגושים בעבודה,סיפר לי ...צחקנו,ושאל אם יכול לנשק אותי
אמרתי שלא,ניסה לשכנע,אמרתי לו שאם הוא חושב שיהיה משהו הערב אז יש לו טעות...אמר רק נשיקה(חצוף) אחרי כמה דקות שאל "שאלך?" אמרתי..טוב,תודה שהגעת... ואז שאל אם יכול לחבק אותי לפחות,עניתי שלא אמר "חיבוק ידידותי" עניתי שאני לא ידידה שלו ולא. הלך החצוף

זה נורא

אבל נוצא מצב שהרבה בנות משדרות סנוביות ודיסטאנס בייחוד בארץ (תשאלי את הבנים ובייחוד את אלו שחוזרים מחו"ל
, ומכיון שהבנים כל כך רגילים שהבנות קרירות, סנוביות ורחוקות, ברגע שיש מישהי נחמדה, שאין לה שום בעיה להיות נחמדה וחברותית, הם כבר בטוחים שזה אומר משהו... כן, הצעתי לך קפה, אז אתה יכול לקבוע תור ברבנות :) לפעמים אני מוצאת את עצמי מוותרת על הרצון להיות נחמדה, רק כדי לא להטעות או להשלות ולהתמודד עם זה אח"כ... עצוב

3שרונית

New member
ממש ככה ...

הפץרון האידאלי להימנע ממצבים כאלה הוא לדאוג שיהיה עוד מישהו בבית כשהטכנאי מגיע.........

גלי 1970

New member
לא הצעתי אפילו../images/Emo6.gif

הוא הציע שאכין לו קפה,אמרתי שאם הוא רוצה קפה שיכין לעצמו

straycat

New member
הטעות היא שלו../images/Emo70.gif

הטעות שלו היא, שלא קרא את חוברת הוראות ההפעלה למוח שלו... אולי כי חשב שהוא יודע לבד איך מפעילים... נשמע מוכר? אין שום מקום לסלחנות כלפי טמבלים שפונים לכל כיוון שה
שלהם מצביע.

הרגיש יותר מדי בבית....

היה צריך..והיה צריך...אבל גם גברים הם רק בני-אדם, ואני מכירה אנשי מקצוע קצת יותר 'רציניים' ובעלי אחראיות מאשר טכנאי, שגם הם שכחו כל אתיקה מקצועית כשעמדה לפניהם בחורה והם חשבו מסיבה כזו או אחרת שיכול לצאת להם משהו איתה. בחיים לא הייתי מציעה לאדם זר לעשות קפה לעצמו אצלי במטבח - לא כשגרתי לבד ולא עכשיו. אלא אם אני באמת רוצה שזה יוביל למשהו. יש גבול לתמימות - בייחוד כשמדובר בבחורה שהיא כבר לא בת 16...

גלי 1970

New member
אני לא מכינה קפה לאף אחד...

אצלי האורחים יודעים שהם גם המארחים.... ולא משנה מי זה\זו רצה קפה,הסברתי שאני לא מכינה,ואם הוא רוצה להכין לעצמו אז בבקשה. רצה,הכין,אני לא רואה בזה כזה עיניין

אבל את מבלבלת בין 'אורחים'

שמכירים אותך, שהם חברים שלך, לבין בעל מקצוע זר לך לחלוטין. עכשיו את מבינה למה גם הוא התבלבל?! את לא עשית את ההפרדה הנכונה - לא פלא שגם הוא לא

גלי

להגיד למישהו זר "תכין לעצמך קפה" זה בדיוק כמו להגיד לו "תרגיש בבית" אחל'ה שככה את רגילה אבל זה לא מקובל

גלי 1970

New member
אז מה? אצלי כולם מרגישים בבית

אין לי בעיה עם זה אבל אולי אני טועה
ככה אני

אממממ

אין דבר כזה "כולם" או "אף אחד" צריך לדעת להבחין מי כן ומי לא. אגב אם את לא מכינה קפה אני לא באה

גלי 1970

New member
../images/Emo12.gif

אבל אבל אבל..... לא כדאי לך שאכין לך...אני לא מכינה אף פעם..לא יהיה טעים... נ,רק תבואי..אני מוכנה להכין לך...

למעלה