תזכירו לי לא ללכת עם ....

גלי 1970

New member
../images/Emo163.gif

תזכירי לי לקנות לפני שאת מגיעה

../images/Emo13.gif טוב

והכי חשוב אללללללללללללללללל תצאי מהבית בלי מפתח כי אם במקרה יצאת לרגע נניח לאסוף עיתון ואין עלייך מפתח והדלק נטרקה... הלכה עלייך :)

גלי 1970

New member
../images/Emo8.gifאני מסודרת....

אחרי שקרה לי כמה פעמים והזעקתי את אמא שלי.... יש לי מפתח בצרור הגדול,ברצועה של מורגן,בארנק,אצל אמא שלי,אצל אחותי,בדירה של ההורים....שגרים 5 דקות הליכה ממני

P u s s i c a t

New member
כן אבל....

זה טוב כשאבד לך המפתח של הדלת... אם הדלת נטרקה ויש מפתח מבפנים... לא תוכלי להכניס את המפתח... ואין לך ידית לפתוח ככה בלי. בגלל זה בדלתות כאלה מומלץ להתקין בפנים מפתח קבוע

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

איש מקצוע הוא לא חבר ולא אורח. מציעים לו לתות כי הוא בנאדם. אם מתחברים איתו גם הוא מתחיל להתנהג כמו חבר (רק שאלוהים ישמור אותי מכאלה חברים...)

straycat

New member
כל-כך נכון...

כל-כך מקומם...
אפילו סתם להיות נחמדים כבר אי-אפשר.

בפעם הבאה

לא מזמינים איזה איש מקצוע להחליף ידית מזדרגגת בדלת, היית קוראת לי היתי מחליף לך ואפילו לא מבקש קפה. אה, וזה בכלל לא היה עולה לך כסף, רק הכסף של הידית :) אה, אבל על העוגה- לא הייתי מוותר חחחחחחחחח

גם נכון חחחחחחחח

בחיי, בשביל ידית אחת להביא איש מקצוע? סורי, זה קצת מגוחך חחחחחחחחחח אני חושב שגלי צריכה במיידי איזה גבר :)

Jen74

New member
אולי זה במקרה אותו אחד ...

שאני הזמנתי אליי בשנה שעברה לתיקונים בדירה
היה לי מקרה ממש דומה עם שיפוצניק שהזמנתי שיסדר לי שקעים של חשמל והוא גם צבעי. חוצפן שכזה.

straycat

New member
אפרופו חוצפן...

מדובר במקרה שונה לגמרי, אבל יש בו אלמנט של חוסר טקט: כשנכנסתי לגור בדירה שלי, הביאו לי את הריהוט לחדר השינה, יחד עם מרכיב (שעבד די קשה). תוך כדי הרכבה הוא התכופף ואפילו נשכב על הגב במאמץ להגיע לכל קפיץ ובורג. זה היה בקיץ והוא לבש מכנסיים קצרים. לא ברור אם הוא לא היה מודע לכך או שלא היה איכפת לו, אבל מכנסיו הקצרים ותנוחותיו המשתנות חשפו לחלוטין את כל מה שהיה לו להציע (במובן הפיזי). את ה-כ-ל, בלי להותיר שום פינה נסתרת לדימיון.... איזה מזל שהוא כבר היה עייף מיום העבודה (הדגל היה מונף רק בחצי התורן)... לפחות הפעם לא נאלצתי להתמודד גם עם חוסר טקט מילולי
.

straycat

New member
בצורה שזה התפרץ החוצה...

אי-אפשר היה שלא לראות את זה. זה כמו לנסות לא לראות את הידיים שלו -- הן היו שם, בתנועה, בדיוק כמו הדגל בחצי התורן (אגב, המראה לא היה מלבב, הוא פשוט היה).

בסדר, אז לא מבין מה היה שם

שהוא נחשב לחוצפן. קיץ, מכנסיים קצרות, זה שאת מתבוננת מה יש לו בין הרגליים תסלחי לי מאד- את החוצפנית :)

M a x i1

New member
היה חתיך לפחות?

תהיי בטוחה שאת לא היחידה אצלו... בעעע לא הייתי רוצה אחד כזה...

למעלה