תזכירו לי לא ללכת עם ....

גם את צודקת

זה שהיא צריכה להזהר יותר, לא מבטל שהוא חרג מאתיקה מקצועית ולא מבטל אף גבר אחר שחושב מהקטן שלו במקום מהמוח הקטן שלו גם כן. בלי קשר להיותו בעל מקצוע כזה או אחר - בוא נתייחס אליו כגבר בלבד - הסיפור הזה מזכיר לי את אחת החברות שלי - היא יוצאת איתי לאיזה מקום, היא נחמדה לאיזה בחור, צוחקת איתו והכל - ושניה אחרי שהוא הולך היא מוחקת/קורעת את המספר שלו. הן יכולות להעביר שיעורים ב'איך להתחיל עם גברים' רק שהן עושות את זה לגברים הלא נכונים...
לפני די הרבה שנים, כשגרתי לבד, נכנסתי יום אחד לסוכנות תווך שלי שמהם לקחתי את הדירה, והיה הבדל נוראי בין הקור בחוץ לחום בפנים. קיבלתי בום של חום לפרצוף אז תוך כדי שיחה עם אחד הסוכנים החדשים - צעיר ודווקא די חתיך - התחלתי להתקלף. לא היה לי נעים אז חייכתי בהתנצלות 'חם פה'...למחרת הוא דפק אצלי בדלת בשש בערב באיזה תירוץ מעפאן. לא הבנתי באותו רגע למה הוא הגיע והייתי מאוד קורקטית. איך שהוא הלך הבנתי שהוא חשב שאני מציעה לו משהו יום לפני זה במשרד...והאמת?! דווקא נראה בכלל לא רע...אבל הראש שלי היה בזמנו כ"כ במישהו אחר שלא ראיתי ממטר

גלי 1970

New member
כלום לא ניסתר...

זה לא היה אחרי 5 דקות שיחה,אחרי שעה שלמה....ולא...לא רמזתי כלום

magenta73

New member
מה את לא מבינה

ממה שכתבתי? את כותבת פה הודעה, בחיוכים וצחקוקים, על בחור שכביכול הטריד אותך בביתך. וכן. אולי אני מגזימה ומקצינה. אבל זה מה שזה. בתור בחורה שעברה כמעט אונס, כשבחור נשכב עליה, עם כל הכוח שלו, וביקש "נו, רק נשיקה", אני, כנראה שיש לי פרספקטיבה אחרת על סיטואציה של רק בחור ובחורה בבית לבד כשההוא מבקש לנשק. ואני לא כותבת את זה עכשיו בשביל רחמים או תגובות או משהו. ממש לא. אני כותבת את זה בשביל שתביני לאן זה יכול להגיע. וזה יכול להגיע. מאוד בקלות.

גלי 1970

New member
זה היה רחוק ממה שקרה לך

הוא ישב רחוק ממני,לא נגע,לא התקרב,ובכלל כשהגיע,העוזרת הייתה אצלי...

magenta73

New member
אז למה את מציגה את זה ככה?

כי ממה שנראה לי... את דווקא אהבת את הטיזינג והוא אפילו מצא חן בעיניך, אבל אולי הוא לא נראה לך בגלל, אולי שהוא "איש מקצוע" ולא נגיד... עורך דין. אקיצר גלי, יש על מה לעבוד. ואת בטח לא שמת לב שעל ידי האייקונים החביבים שפיזרת את נתת לגיטימציה ל"אנשי מקצוע" שיבואו אליך הביתה ויבקשו לנשק אותך. וכן. אני רגישה. יש סיבה. ועדיין... שימי לב. זה כל מה שאני מבקשת.

בזה אני מסכימה איתך

בזה שהיא הטעתה אותנו בדרך שהיא הציגה את זה אבל אני באמת מעוניינת לדעת אחרי שאנחנו יודעים את הסיפור יותר כמו שהוא קרה את עדיין חושבת שיש מקום לתלונה?

magenta73

New member
לא...

אם זה הדדי אין סיבה לתלונה, וזה מחזיר אותנו לשרשור קודם שקצת התעלמו ממנו...

straycat

New member
פרשנות שונה לאותו טקסט:

לדעתי, די ברור מקריאה של ההודעה המקורית, שלא רק שהיא לא נהנתה מהחוויה, אלא שכל התופעה הזו דוחה אותה.

magenta73

New member
לא. לא גלשנו.

ביתי הוא מבצרי. אני לא צריכה אף גבר שיבוא לי הביתה וינסה להתחיל משהו שאני לא מעוניינת בו. גם אם זה היה בצחוק, יש דרך להתחיל עם בחורה. ולשאול אם בא לה להתנשק זה לא לעיניין.

magenta73

New member
צודקת

כי כל גבר בעל מקצוע שהיה לי בבית ניסה להכניס לי לשון לפה... נו באמת...

את צודקת

זו סתם היתה תגובה מהירה.. את התגובות האמיתיות שלי את יכולה לקרוא מסביב...

אז מה את אומרת...

על בחורים שמבקשים לנשק אותך מבלי לשבת על כוס קפה של 'תרגיש בבית...יש גם עוגת יומולדת' ושיחות על יחסי נשים/גברים?! פשוט עצרו את האוטו לידך וביקשו נשיקה. לא פעם ולא פעמיים זה כבר קרה.

magenta73

New member
שגם עליהם צריך לאיים

בתלונה במשטרה. אולי זה מה שיגרום להם להפסיק...

straycat

New member
נורא מרגיז.

זה קורה כמעט לכל אשה שיוצאת להליכות ספורטיביות, גם אם היא לובשת טריינינג ארוך ונעלי-ספורט. כל הצפירות, המכוניות שעוצרות, או אילה שחוזרות אחורה ומתאימות את קצב הנסיעה לקצב ההליכה -- פשוט מיטרד. גם די מפחיד...

straycat

New member
להתלונן על התנהגות לא מקצועית.

כאיש מקצוע בתפקיד, מוטלת עליו אחריות להתנהגותו (אתיקה מקצועית, שאם אין לו, אז צריכה להיות). אם הוא היה רוצה להתחיל איתה, הוא יכול היה לעשות את זה בצורה מכובדת: להתקשר אליה (פעם אחת) לאחר שתיקן את הידית לשביעות רצונה, ולברר (פעם אחת) אם היא מעוניינת. הניסיון שלו לקבל ממנה כמה שיותר, כשהוא נמצא בביתה, הוא נבזי ודוחה. דווקא בגלל היחס השיוויוני שלה כלפיו, אסור היה לו לנצל את זה.

למעלה