נטשה אוהבת
New member
גם את צודקת
זה שהיא צריכה להזהר יותר, לא מבטל שהוא חרג מאתיקה מקצועית ולא מבטל אף גבר אחר שחושב מהקטן שלו במקום מהמוח הקטן שלו גם כן. בלי קשר להיותו בעל מקצוע כזה או אחר - בוא נתייחס אליו כגבר בלבד - הסיפור הזה מזכיר לי את אחת החברות שלי - היא יוצאת איתי לאיזה מקום, היא נחמדה לאיזה בחור, צוחקת איתו והכל - ושניה אחרי שהוא הולך היא מוחקת/קורעת את המספר שלו. הן יכולות להעביר שיעורים ב'איך להתחיל עם גברים' רק שהן עושות את זה לגברים הלא נכונים...
לפני די הרבה שנים, כשגרתי לבד, נכנסתי יום אחד לסוכנות תווך שלי שמהם לקחתי את הדירה, והיה הבדל נוראי בין הקור בחוץ לחום בפנים. קיבלתי בום של חום לפרצוף אז תוך כדי שיחה עם אחד הסוכנים החדשים - צעיר ודווקא די חתיך - התחלתי להתקלף. לא היה לי נעים אז חייכתי בהתנצלות 'חם פה'...למחרת הוא דפק אצלי בדלת בשש בערב באיזה תירוץ מעפאן. לא הבנתי באותו רגע למה הוא הגיע והייתי מאוד קורקטית. איך שהוא הלך הבנתי שהוא חשב שאני מציעה לו משהו יום לפני זה במשרד...והאמת?! דווקא נראה בכלל לא רע...אבל הראש שלי היה בזמנו כ"כ במישהו אחר שלא ראיתי ממטר
זה שהיא צריכה להזהר יותר, לא מבטל שהוא חרג מאתיקה מקצועית ולא מבטל אף גבר אחר שחושב מהקטן שלו במקום מהמוח הקטן שלו גם כן. בלי קשר להיותו בעל מקצוע כזה או אחר - בוא נתייחס אליו כגבר בלבד - הסיפור הזה מזכיר לי את אחת החברות שלי - היא יוצאת איתי לאיזה מקום, היא נחמדה לאיזה בחור, צוחקת איתו והכל - ושניה אחרי שהוא הולך היא מוחקת/קורעת את המספר שלו. הן יכולות להעביר שיעורים ב'איך להתחיל עם גברים' רק שהן עושות את זה לגברים הלא נכונים...