תזכירו לי לא ללכת עם ....

מדובר בידית או במנעול?!

בד"כ צריך להחזיר מנעולים...אף פעם לא שמעתי שצריך להחזיר ידית - אם החלפת אותה.

גלי 1970

New member
ידית

קניתי ממנו ידית חדשה,כזאת שאי אפשר לפתוח את הדלת מבחוץ,את הקודמת אני אמורה לישמור, היא של בעל הדירה,אם הוא ירצה את הידית אחרי שאעזוב את הדירה,אצטרך להחליף שוב.

straycat

New member
הוא גם חוצפן וגם גנב... אין גבול...

אם זו רק ידית ולא מנעול, לא נראה שיש פה סכנה. אם מדובר במנעול או בידית עם מנעול, רצוי להחליף מנעול (אצל בעל מקצוע אחר). בינתיים, כדאי לנעול את הדלת ולהשאיר את המפתח בתוך המנעול ואת מורגן קרוב לידך. אור בדירה וטלויזיה דולקת יכולים להרתיע (גם כשאת לא בבית).

כן

גם עדיף להזמין את הF.B.I את צה"ל את צד"ל ואת הק.ג.ב ליתר בטחון, שיהיו שם עד שהגדר החשמלית תהיה מוכנה

צ ו ד ק ת ../images/Emo88.gif

לא מבין בכלל למה היא היתה צריכה דלת עם מנעול? אילו היתה לה דלת מסתובבת, הכל היה נראה אחרת, האנשים היו נכנסים בתורות בסיבובים ובמחול ושרים : וגם ההורה ההיא עם ה - היי קולה עוד עולה קולה לא נדם כן גם ההורה ההיא עם ה - היי שירה ממלא ליבי לעולם

זזה בדאווין

יד נפרסת על האשכים זזה בדאווין זזה בדאווין פעמיים תראו את היד! קדימה אחרוה קדימה אחורה זזה בדאווין זזה בדאווין פעמיים אלף צעדים, אלף צעדים, אלף צעדים. זה בעצם מועדון שבתוך המועדון זה סיבוב מלא, אני כל כך ביישן שזה קשה.. אני לא רואה סיבה לשמוח אני לא רואה סיבה לשטות זה בא לי בקלות להיות כבד כמו כריש בהסתדרות שום דבר לא בא בקלות.

P u s s i c a t

New member
תתקשרי אליו ותזמיני אותו לקפה...

מה עושים? עם אחד שגרם לך להרגיש לא נוח אצלך בבית? הולכים להום סנטר, או אייס, או טמבוריה. קונים ידית. אלאאם בא לך שהוא "יטריד" אותך שוב

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifוועילה וועילה וועילה

אויי ואבויי אם השירשור הזה יגיע לדף הראשי של תפוז חחחחחחחחחחחחחחח ש י ר ש ו ר ה ז ו י
ולסיום- שיר : גן שלנו מה נחמד הוא לנו טוב בו עד מאוד בוא נשיר ונשתעשע נשחק ונעבוד. עם השחר עם השמש חיש נלך נרוץ לגן לקבל את פני כולנו הוא מוכן ומזומן

לא נראה לי שלמישהו יהיה באמת כח

לקרוא את השירשור הכל כך לא מסודר הזה :) והאמת? מפתיע אותי לראות למעלה מ 160 תגובות על ידית אחת מסכנה :)

למעלה