תוצאות וועדת ACME....

darkest

New member
no problem....

but what you seek you wont get:) if you want so to say to teach me lesson....then you're not the one to do it and if you dislike the arab control, you will not hinder me, cause i am doing a project for the common good of us all dont let a guy like Shay ruin the israeli unity... if you notice why things got here- see why are started....you'd see its because of what shay wrote:) as you said- i have not problem with you, and i was nice to you no? but as you wish

GangLandx

New member
תקשבי שניה ,

מה שאמרתי זה לא בגלל משהו ששי אמר או אומר , זו ההרגשה הכללית כלפייך פה בפורום . אין לי שום בעיה עם שליטה ערבית , כי דיי מגיע להם הייתי אומר, עשו לנו בית ספר מההתחלה (כבר רשמתי על זה) אכן , יש "מלחמה" קבועה בין ערבים ליהודים במשחק הזה וזה לכשעצמו מכניס עניין למשחק (כנראה כול העניין
) נכון , לי אישית לא הייתה מעולם בעיה איתך או עם התגובות שלך כלפיי , אבל הצורה בה את מתייחסת לאנשים פה פשוט לא במקום, זה הכול.

Shaycs

New member
ידידי לא הבנת עדיין....

הוא לא מבין עברית... הוא קצת קשה תפיסה בעניין... אנשים פה קוראים לאחרים גזענים עוכרי ישראל ושאר ירקות ... אבל לא יודעים להסתכל על עצמם ולהגיד אולי אני גזען בעצמי.. צריכים ללמוד זה דבר מאוד פשוט קוראים לזה תאורית המראות... תלמדו ותחכימו .... שיהיה לכולם יום של שמש ובריאות

yogev678

New member
cos rabak!!

די לאנגלית כבר די!!!!!!!!!!! לוקח לי שעה להבין מה את כותבת יאללה נו עיברית אני יודע שזה קשה אחי אבל קצת מאמץ ניסן בקשה האנגלית שלך חופרת לי בשכל!

רוני1237

New member
מזותמרת לבנות אין שכל?"

למה לך יש?! אין לך מוח כמו לילד שנולד רק עכשיו,אז אתה עוד מדבר? בנות לא ראוואות בנים בכל דבר.!!

Shaycs

New member
טכנית ... יצאת מפגרת יותר ממה שציפיתי....??

הלוואי עליך שיהיה לך מח כמו של ילד... המח של הילד זה הדבר הכי מדהים שיש בעולם הזה... אין לילדים שכל חחח תקשיבי יש כדורים נגד הבעיה הזאת שלך ... ואני לא אמרתי שאין שכל לפחות כשאת מצטטת תעשי את זה כמו שצריך .... עד שתסיימי כיתה א ותדעי מה זה קרוא וכתוב על תגיבי כמו מפגרת בבקשה.. תודה מראש מצוות ההנהלה... שיהיה לך יום סוכר (למדתי ממך רובי תודה חח)

GangLandx

New member
"יום סוכר" לעולם לא אמרתי מתוק שלי

יום נפלא .. נא לצטט נכון

Shaycs

New member
חחח לא היום סוכר זה שלי חח

הרעיון הוא שלך חח לא ציטטתי חח ואתה אומר גם שיהיה יום של שמש חח

Shaycs

New member
גם את רוצה מוצצי ....

תקשיבי תינוקת קודם את באמת יותר אישה ממה שחשבתי... איך קרוא וכתוב קשור עכשיו ל1+1 חח דבר שני אם את משווה אותי לעומתך.. נראה לי אין אפילו טבלאות שיכולות להראות את הפער השכלי ביננו .. דבר שני STFUB גם לך ... שיהיה לך יום של שמש בשמיים עם בירה במעיים.

רוני1237

New member
פער שכלי בינינו?

צודק אני לא רואה אותך=] לפני ההתנהגות שלך אתה לא מיתנהג כמו מישהו בן 23 אלה כמו מישהו בן 9 10 אז שי שתיתבגר ותהיה רציני תדבר איתי.

Shaycs

New member
אווו אני לא רואה אותך...

זה תשובה של ילדה בת 30 לפחות לא חחח? תקשיבי ידידתי לכי שבי עם ניסן על כס קפה ... תדסקסו קצת אתם בטוח תשלימו אחד את השניה שיהיה לך לילה של ירח לבן

רוני1237

New member
כן כן מה שתגיד ''דוד'' לך לפסיכולוג תביא קבלה

מבטיחה שאני ישלם העיקר תבריא

mgre

New member
אלא*

שתתגבר רושמים בלי י' מתנהג רושמים בלי י'

Shaycs

New member
חחחחחחח

אדירוש... חולים עליך ועל המחלה שלך .... המדינה שלך שולטת