תוצאות וועדת ACME....

GangLandx

New member
בואו נלמד קצת זילזול מהו ..

הלקח קרב ובא פשושית , ושאני מבטיח בדרך כלל אני מקיים . חבל שיש לך אוייב כמוני עכשיו . כול פעולה כלפיה (במשחק) לא קשורה ל - AIS בשיט .... יש מבינים פשושים ? קצת נימוס וצניעות לא היו מזיקים לך, תאמיני לי. ברית חדשה תיפתח היום תחת השם : GonnaGetYou לכול המדינות בברית הנ"ל מטרה אחת בלבד וכבר הבנתם אותה לא? שיהיה לך יום של שמש בשמיים פשושית .... חבל שזה הבור שחפרת לעצמך.

darkest

New member
hehehe

go on:) but 1. youre part of Ais 2. good luck if you attack 1006 3. i give respect to some of the player one in partiular -Ami and in a gamely manner, i put his name in my last hall of fame you may say i may not know manners, but one thing for sure you have ALOT to learn from Ami (which is your age) about controling yourself abit more when facing sarcasm;) your threat for me is: "Nur ein vorbeihuschen der schatten fur mich" good day Robi with all due respect

GangLandx

New member
אז נפשט לך את זה :

1. כבר לא . 2. 1006 לא בכיוון שלי בכלל פשושית . 3.לא מכיר את עמי וכנראה גם לא מעוניין להכיר (לא מחפש פה חברים) תנסי להבין למה הגענו לזה אבל בן אדם ציני עם שיגעון גדלות (בכול הקשור למשחק , אני דיי בטוח שאת אחלה בחורה בחיים) כנראה לא יצליח להבין איפה הוא טעה . אני גם מצפה ממך לעשות הפרדה בין התגובות שלך כלפיי בכול הקשור למשחק ולהיפך. אל תשפטי אדם על פי תגובות בפורום כזה או אחר (כלפי אופי של אותו אדם) בכול מקרה , זה פשוט מאוס כבר ודיי משעמם לי בעבודה ואת נראית לי מטרה מעניינת
שיהיה לך יום נפלא ...

darkest

New member
hold on

i wasnt disrespectful i was merely sarcastic... and sorry for no replaying but i am at work so..... also- who cares you're 32? or 12? or 50? you and all the rest are merely players in this game....nothing else.... age doesnt count in the game and even if you're the president of Slovakia, who cares??? again- you're just a player....an interesting one...but nothing else for me

Shaycs

New member
to bad for u

he is only a player to u but you are nothing for almost the entire players.... so STFUB

GangLandx

New member
כנראה שלא הבנת אותי :

זה לא היחס שלך רק כלפיי (שבדרך כלל אני חייב לציין היה בסדר) לא מעט שחקנים פה חושבים שאת רוכבת יותר מדיי על "גלי ההצלחה" ועוקצת את כולם , מזלזלת בכולם , מדברת בהתנשאות ואותי זה מוציא משיווי המשקל . הרכבת עזבה את התחנה , זה הזמן לשבת וללמוד ..

darkest

New member
so?

it may be true but its just a game for me and if it is more....i block ppl like i blocked Shay from my msn long time ago and deleted... and again.... you attack me, you and your allaince will face the results:)

Shaycs

New member
hooo shut the hell up woman.......

u say u blocked me but i remmember the first time u had problem u run again and ask for my help in the msn and i throw u out so stop tell bulsit and tell for once in your life the true .... i had enough of this...

darkest

New member
and about Shay

if you'd be here few months ago, reading he told ppl stuff like: "raping your mother" and more amazing things, you'd have the same disrespect for him as some others:)

GangLandx

New member
לא ראיתי את זה אבל

אם את אומרת אין לך סיבה לשקר אני מקווה . בן אדם שמדבר ככה אכן לא שווה ליחס של כבוד. אני כמוך , לא מחפש פה חברים או עניינים של כבור רק הנאה נטו בזמן הקצר שיש לי להקדיש כול יום למשחק (וזה ממש לא הרבה תאמיני לי) עוד משהו , אני מודיע שוב , כול המדינות שיהיו מעורבות לא היו ולא יהיו ב - AIS , אני אישית פורש זמנית משם כול ברית כזו או אחרת שתחשוב להגיב כלפי AIS בכול צורה שהיא תסבול ממני אישית ! ויש כמה אנשים פה שיודעים בדיוק על מה אני מדבר .... חוץ מזה , שוב , אני בטוח שאת אחלה בחורה (אם את בחורה בכלל
) בכול הנאמר פה לא היה שום רצון לפגוע בך אישית רק חלק מהמשחק .

Shaycs

New member
זה הטעות שלך ....

כי לא היה ולא נברא... אני לא קיללתי פה אף אחד ובטוח בטוח שלא אמרתי לאף אחד אני יאנוס את אמא שלך .... אז היא חייה בסרט...

Shaycs

New member
צודק ידידי..

טעות שלי שיהיה לך יום שכולו טוב ומתוק

GangLandx

New member
חח אתה חייב להשתפר בזה אחי :

"שיהיה לך יום שכולו טוב ומתוק" אתה עושה עוול למשפט אחי ! "שיהיה לך יום של שמש בשמיים ובירה במעיים" !!!!!! יש מבין הבדלים ?

Shaycs

New member
אאוווווווווו

זה משפט חזק מאמץ .... שיהיה לך יום של שמש בשמיים ובירה במעיים

למעלה