תוצאות וועדת ACME....

Shaycs

New member
תוצאות וועדת ACME....

זה הולך ככה.... כולם זוכרים שראינו את מקום ראשון נשלט על ידי "מישהי" ולכולם עלתה המחשבה איך לעזאזל בחורה הצליחה לשמור על מקום ראשון כל כך הרבה זמן ואיך היא בכלל הצליחה... צוות ACME בהנהגתם של פינקי והמוח .. יצאו לחקור את הנושא הכואב הזה לאומה הגברית ואלה הם הממצאים המוכחים ש"ניסה" הוא למעשה ניסן . והנה לפניכן ההוכחות .. 1.אישה לא יכולה להיות טובה יותר מגבר בשום דבר שמפעיל את השכל וההיגיון הפשוט . כי אין להן היגיון פשוט .. כל דבר הן מסבכות . 2.כבר נראו תקריות שבהן הכביכול בחורה קוראת לאנשים כוסונים ופולטת פליטות פה של גברים .. ובמקרה הספציפי הזה היא אמרה את זה לאחי שהוא במקרה עם שיער ארוך ודומה לבחורה והיא אמרה לו את זה אחרי שהיא ראתה תמונה שלו ... 3.השם שלה בנוי משלוש דברים ... THE DARK LAR... שLAR זה קיצור של LARRY מי שפה מעל גיל 18 אמור להכיר את הבחור .. שמן קטן מעצבן ומאוד מאוד מאוד חרמן ... שזה מחזק את טענתנו שהוא לא באמת אישה... 4.שימו לב שלא היה מקרה הכחשה אחד בקשר לשמו ניסן ... זה לא טיפוסי ואופייני לבחורה ... 5.היא נמצאת על המחשב 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע... 6.נצפתה תמונה שלה במחשבה הפרטי ... כפי שאתם רואים בצד שמאל.....

Shaycs

New member
כאשר תמונותה האמתית היא למעשה זה נצפתה בדרכה

לבית בושת בדרום עזה....

dan11112006

New member
מחזק....אנא לא לזלזל בתוצאות הוועדה

יישבנו על זה הרבה זמן, וכל ההוכחות פה מוכחות מעבר לכל ספק

Sabat0

New member
שכחת את השאלה הגדולה ביותר

איזה מן שם זה ניסה

Shaycs

New member
זובי זה נסיה חחח

היו לי מספיק חברות רוסיות חחחחח ויש את המעברתות שאומרים אסי חחח לא ניסה חחחח

Shaycs

New member
אתה עדין לא הגעת לתובנה בשביל לראות את האור..

אתה צריך לשבת על זה קצת

darkest

New member
lol!

but accutally you are wrong about what the dark lar is Itai tried hard to find... anyone wo know biology may guess.... there were many clues up untill now;) why would i care though?:) i let only one player even seen me on camera, and that was enough you can think that i am a cat for all i care;) BUT LOL! its funny how long was i in first place?

dan11112006

New member
שיייי אולי היא חתול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך לא חשבנו על זה אחי, צריך לערוך מחדש את הוועדה ולבדוק את ההוכחות החדשות שהוצגו לפנינו!

Shaycs

New member
יוווו

שיט אני לא מאמין תזמן את כולם מחדש עושים חקירה צולבת על העניין אסור שדבר כזה יקרה שנית... לועידה מהר

darkest

New member
but also

if i am guy, and managed to fool you for all this time, you still need to wonder about that, and ask yourself how it has happened:) but who cares? for we are all virtual characters here. just name of countries, some more famous, some less its only a game i won it before. still its just a game and if i am a guy- yo must be a girl... cause only a girl uses so much blinding emotion, that inerefre with the game, as happened to you Shayla, so many times LOLOLO

dan11112006

New member
תהיה בריאה את והאנגלית שלך

את החצ שעה אחרונה ביליתי בלפענח את מה שרשמת

anoshe10

New member
אז תיהיה נדיב ותתרגם לכולם את 3 ההודעות שלה

שבאנגלית....

Shaycs

New member
פאטתי זה הדבר היחידי שאני יכול להגיד לך ניסן.

מנסה להחזיר לי ולקרוא לי בחורה?? ועוד שיילה ???? נו באמת אתה מסוגל ליותר מזה.... תתאמץ בבקשה יותר ולא לנסות לגנוב דברים מגדולים יותר ממך .... רק מוכיח בשנית את טענתי על גברותך... פה נכנס האגו לתמונה חחח

darkest

New member
last thing

maybe the real reason darklaria was first for soooooo long was becuase: ........ this country is controled by more than one person? maybe a girl and a guy?....each bringing different views, thus making this 1006 so special? considered that Shayla?

dan11112006

New member
לא ייתכן שהגבר ייתן לך את כל הקרדיט...

אלא אם כן הוא הומו ואז הוא לא נחשב כבר גבר, אלא בעל מנת משכל אף יותר נמוכה משל אישה

Shaycs

New member
זה מילים נפלאות הוא צודק .....

אין פה שום גזענות אלא עבודת בילוש מופלאה....

למעלה