תוכנית הערב

האחמית

New member
אממ בקשר לשני שאלות האחרונות...

הכוונה למוזיקאי...כל שהוא... זמר..מלחין...נגן..

Aussie Girl

New member
אה אוקיי

האם את\ה מעריץ מוסיקאי כל שהוא? אני מעריצה של סלין דיון והתמכרתי לקול המקסים של ג'וש גרובאן ממש לא מזמן אז נראה לי שאני מעריצה אותו גם. אני גם אוהבת מוזיקה קלאסית. לא מבינה איך אי אפשר לאהוב את זה. שמעתם יצירות של שופן?! פשוט גאוני! איך מתבטאת הערצתכם? אני משתתפת בפורומים, קונה דיסקים, אוספת תמונות, כתבות וכו כו עליהם ויש לי מגני מסך וכאלה במחשב. זהו נראה לי. אני לא פאנטית אבל מעריצה.

נינושש

New member
עונה..

פרטיים אישיים!!! שם פרטי- -------- גיל- 15 וחצי עיר- רמלה מצב משפחתי- יש לי 2 אחים ואחות.. אמא אבא..
מין- נקבה שאלות כלליות- איזה סגנון מוזיקה את\ה שומע בדרך כלל? מיזרחית-דיכאון!!!! איזה מוזיקה את\ה שומע\ת כשאת\ה עצבני? מיזרחית-דיכאון!! איזה מוזיקה את\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב? דייכאון!! האם המוסיקה יכולה להשפיע לך על המצב רוח? מיזרחית-דיכאון!! מתי את\ה שומע\ת מוסיקה? כל היום!! מהי המוסיקה בשבילך? האם יש שירים שמזכירים לך אירועים או אנשים מסויימים? כן... אהבה אסורה של ניבין ושרון זריהן... ואל תעזןב של ניבין... עד כמה המוזיקה היא חלק מרכזי בחייך? אממממ הרבה?1 אני חיה על המוזיקה.. אני מקשיבה לה ממתי שאני חוזרת מהבצפר עד שאני הולכת לישון! האם את\ה מעריץ מוסיקאי כל שהוא? ניבין... איך מתבטאת הערצתכם? שמיעת השירם ו.. זהו!! מקווה שעזרתי..

sh53

New member
../images/Emo141.gif

פרטיים אישיים- שם פרטי- שושי ח' גיל- 31 עיר- פ"ת מצב משפחתי- רווקה מין-נקבה שאלות כלליות- איזה סגנון מוזיקה את\ה שומע בדרך כלל? גם עברית וגם לועזית. איזה מוזיקה את\ה שומע\ת כשאת\ה עצבני? שירים קצביים. איזה מוזיקה את\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב? שירים עצובים. האם המוסיקה יכולה להשפיע לך על המצב רוח? כן, עוזרת בהחלט. מתי את\ה שומע\ת מוסיקה? אין זמן מוגדר (יום שישי בעיקר עם הנקיונות). מהי המוסיקה בשבילך? משהו שאפשר להנות ממנו, משהו שיכול להרגיע, משהו שיכול לעזור לי קצת במצבים בחיים שלא תמיד טוב לי בהם. האם יש שירים שמזכירים לך אירועים או אנשים מסויימים? בהחלט. עד כמה המוזיקה היא חלק מרכזי בחייך? לא תמיד מרכזית, אבל כשיש ימים עצובים ופחות שמחים, היא תופסת חלק יותר גדול בחיי. האם את\ה מעריץ מוסיקאי כל שהוא? שלמה ארצי. איך מתבטאת הערצתכם? רק שמיעת המוסיקה ופעם אחת במאי השנה
הזאת אלך להופעה שלו (לא מעריצה אותו, אלא יותר במובן של המילה מעריכה אותו כאומן).

חברים יקרים

אני רוצה לשתף אתכם בשמחה שלי, היום בשעה טובה (14:00 ) עברתי סוף כל סוף טסט ראשון !

קרן חומד!מזל טוף,כל הכבוד לך מותק!

ממש כייף לך חומד,וסופסוף תיהיה משמעות למה שכתבתי לך פעם,"תיזהרי בכבישים."...חחחח...מקווה שתיסעי בזהירות ולא תדרסי קשישות כמו שאני אעשה..{חחחחחחח...חיחיחי..} סתם חומד,חחחח...אז באמת מזל טוף לך קרן ותהיי מאוד זהירה כן??..יאללה סעי לקרוע ת'עיר...ביוש! דרוש.

למעלה