תוכנית הערב

נינושש

New member
יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

משתתפת בצערך וצער המשפחות.. נכנסתי לפורום בית הספר שלהם ופשוט הייתי כולי צמרמות.. תהיה חזקה...

משתתפת בצערך מותק.../images/Emo7.gif

יהי זכרם ברוך.

היום בתפוז ../images/Emo156.gif../images/Emo158.gif

היום ב-17:00 פורום אומנות מארח את טל דנאי, אוצר התערוכה המהפכנית Ar2Go, המאפשרת רכישת יצירות אמנות במחירים עממיים- (מתנה מצויינת לחג הפסח!). לכל המתעניינים באמנות- זה המקום בשבילכם! ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. ב-18:00 פורום סטודנטים מארח את המזכירה האקדמית של קמפוס אילת באוניברסיטת בן גוריון, שתענה לשאלותיכם בנושא מסלולים אקדמיים, תנאי קבלה וכדומה. הערב בשידורי הניסיון של בלוג TV: ב-20:30 תוכלו לפגוש שוב את "המטרטלים"- תוכנית סאטירה בכיכובן של הבובות המוטרפות, וב-21:00 שלומי והמצריה שלו ילמדו אותכם עוד דבר על ריקודי בטן. כדאיי לראות!

As היחידה

New member
נצל"ש ../images/Emo23.gif

שיהיה לכם המשך יום נעיםם!!!!!!!!!
(אני כבר יומיים בדיאטה.. אלוהים כמה שאני מנסה להכניס למוח שלי שזה יעזור, לא עוזר..
)

As היחידה

New member
וירוס חדש ברשת-

יש וירוס חדש שמסתובב ברשת!הוא מגיע כקובץ POWER POINT שם הוירוס הוא: life is beautiful pps אל תפתחו אותו אם תפתחו תופיע הודעה:it is too late now, your life is no longer beautiful אז יימחק כל המידע שעל המחשב שלכם. האדם ששלח את הוירוס יקבל את כל המידע כולל ססימאות וחשבונות ומספרים, דבר שעלול לחייב אותכם בכסף רב! שלחו הודעה זו לכל מי שאתם מכירים!!

אני כל הזמן מקבלת

מיילים עם וירוסים , אני אף פעם לא פותחת מיילים של אנשים שאני לא מכירה.

האחמית

New member
אני צריכה עזרה בעבודה שאני עושה

אם אתם יכולים בבקשה תענו לי על השאלון הזה... פרטיים אישיים- שם פרטי- גיל- עיר- מצב משפחתי- מין- שאלות כלליות- איזה סגנון מוזיקה את\ה שומע בדרך כלל? איזה מוזיקה את\ה שומע\ת כשאת\ה עצבני? איזה מוזיקה את\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב? האם המוסיקה יכולה להשפיע לך על המצב רוח? מתי את\ה שומע\ת מוסיקה? מהי המוסיקה בשבילך? האם יש שירים שמזכירים לך אירועים או אנשים מסויימים? עד כמה המוזיקה היא חלק מרכזי בחייך? האם את\ה מעריץ מוסיקאי כל שהוא? איך מתבטאת הערצתכם? תודה רבה!!!

תות15

New member
בקשה..

פרטיים אישיים- שם פרטי- עדי גיל- 15 וחצי עיר- אור יהודה מצב משפחתי- עם חברה מין- זכר שאלות כלליות- איזה סגנון מוזיקה את\ה שומע בדרך כלל? הכל חוץ מדכאון ומזרחית איזה מוזיקה את\ה שומע\ת כשאת\ה עצבני? לא שומע איזה מוזיקה את\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב? רוק סטלני(שוטי הנבואה, בוטן ועוד) האם המוסיקה יכולה להשפיע לך על המצב רוח? קצת, בקושי מתי את\ה שומע\ת מוסיקה? תמיד כשאני על המחשב מהי המוסיקה בשבילך? סתם משו שנעים לשמוע האם יש שירים שמזכירים לך אירועים או אנשים מסויימים? כן עד כמה המוזיקה היא חלק מרכזי בחייך? לא צריך להסחף..סתם כייף לשמוע האם את\ה מעריץ מוסיקאי כל שהוא? לא איך מתבטאת הערצתכם?

האחמית

New member
תודה....!

רק במצב משפחתי..הכוונה למשפחה שאיתה אתה גר כרגע...כלומר כמה אחים\אחיות אמא אבא כאלה דברים...אם תוכל לענות על זה זה ממש יעזור לי ושוב המון המון המון תודה!

תות15

New member
מצב משפחתי..

יש לי שתי אחיות בנות 10 ואח בן 3 וחצי הורים נשואים לא גרושים או משו כזה..

האחמית

New member
הערה...

במצב משפחתי...אם אין בעל אישה וכאלה..הכוונה אחים אחיות וקיצר המשפחה שאיתה אתם חיים

Aussie Girl

New member
עונה

פרטיים אישיים- שם פרטי- שמור במערכת גיל- 17 עיר- דימונה מצב משפחתי- רווקה מין- נקבה שאלות כלליות- איזה סגנון מוזיקה את\ה שומע בדרך כלל? אהבה ועל החיים משהו עם משמעות. איזה מוזיקה את\ה שומע\ת כשאת\ה עצבני? רוק קל איזה מוזיקה את\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב? אהבה האם המוסיקה יכולה להשפיע לך על המצב רוח? כן. מוזיקה מרגיעה/מעוררת... מתי את\ה שומע\ת מוסיקה? סתם כשפתאום בא לי, כשאני עצובה, כשאני נזכרת במשהו, כשאנ חושבת על מישהו... מהי המוסיקה בשבילך? משהו שמאפשר לך להביע את רגשותיך בלי מילים האם יש שירים שמזכירים לך אירועים או אנשים מסויימים? כן עד כמה המוזיקה היא חלק מרכזי בחייך? חלק ניכר. אני מאוד אוהבת מוזיקה אבל אני לא שומעת אותה כל היום ואפילו לא כל יום. האם את\ה מעריץ מוסיקאי כל שהוא? במובן של זמר או מלחין(מוצרט וכאלה)?איך מתבטאת הערצתכם? (תסבירי לי למה התכוונת ב-2 השאלות האחרונות ואני אענה גם אליהם.)

למעלה