תוכנית הערב

Rnamon

New member
אין בעיה...רק דבר אחד...

תרצי שהחצילים יהרגו אותם מיד או שישחקו איתם למרות שאמא שלהם תמיד אומרת להם לא לשחק עם אוכל?

יאנה י

New member
את התאהבת כי הוא אהב...אם חברה צדקה

אבל יש גורמים נוספים ככל הניראה.את יכולה לספר לי את כל הסיפור?

טיקיי

New member
לדעתי תנסי לחשוב בשביל מה...

מה יצא לך מזה? רוב הזוגות בגיל הזה נפרדים מהר ורבים על כל שטות... את חושבת שזה יהיה רציני? שבעוד עשר שנים עדיין תהיו ביחד? שאיתו את רוצה לבלות את שאר החיים שלך? או שזה סתם בשביל הרעיון שתהיו חברים? את לא צריכה להיות בטוחה, אבל מה את חושבת? אני חושב שאם את לא מתכוונת להישאר איתו לכל החיים, אז זה די מיותר... בשביל מה את צריכה את זה? לדעתי להציע חברות זה די מטופש... אם שני אנשים אוהבים אחד השני, הם אמורים להבין לבד שהם זוג... ואני לא חושב שזה משהו שקורה במשפט אחד... שאת תגידי שאת אוהבת אותו, ואז במקרה הטוב גם הוא אוהב אותך, ופתאום אתם חברים... אני חושב שאהבה אמיתית צריכה להיות משהו שפשוט קורה, וקורה לאט. ואני לא חושב שצריך להגיד שאוהבים מישהו ורוצים אותו בתור בן זוג, בשביל שיהיה קשר. אני חושב שזה קורה לבד. ושכשאומרים שאוהבים אחד את השני, זה לא כי הצד השני לא יודע, אלא רק כדי להדגיש את זה, אחרי שאתם כבר זוג. ושלא צריך להציע חברות, או להתוודות שאוהבים מישהו, כי זה משהו שאמור להיות ברור לשני הצדדים, גם בלי שהם יגידו... ואני חושב שאם זה לא קורה ככה, אז זה לא משהו אמיתי שישאר תמיד... אני יודע שרוב האנשים לא חושבים כמוני, אבל זו הדעה שלי...

Digi Lista

New member
אני מסכימה עם יובל

כמעט לחלוטין. להציע חברות זה אולי לא,יובל צודק בגישה של משהו שקורה באופן טבעי ולאט,רוב הזוגות בגיל התבגרות באמת לא מחזיקים מעמד ואם לא הייתי רוצה לקלקל הייתי מוסיפה עוד כמה דברים... אבל גם אם יש מצב ויש רצון או לפחות קצה של רצון שממנו יכולים להתפתח המון דברים שווה לשקול ואולי בכול זאת לתת צ'אנס,כול בן אדם הוא שונה ומיוחד ולפעמים יש כאלה שמתאים להם הקטע הרשמי-לפחות לפעם ראשונה שהיא תמיד חדשה,מביכה ומלמדת הרבה(אני מדברת על כול דבר בחיים לא רק בענייני אהבה)... השאלה היא לא אם זה לנצח,את זה אי אפשר להבטיח(וחבל)ולהיות חברים רק בשביל הרעיון זה דבילי ולא אמיתי(לא שאפשר למנוע מאנשים ליפול לאשליה,חלק גדול נכנס למרות הידיעה הזאת)אבל אם הלב שלך עונה בחיוב על כול השאלות ואת מרגישה שמתאים לך אין שום סיבה לפספס את ההזדמנות,מקסימום אם זה לא זה תמיד אפשר להיפרד(כמובן שאז זה כבר לא נעים)וללמוד מה את מחפשת ומה מתאים לך לעתיד
בסופו של דבר עזבי את העצות-את השולטת על החיים שלך ועל הגורל עד כמה שאפשר(יש דברים שמעבר לכוחותינו,הם מעטים)והיחידה שיכולה להחליט היא רק את
לא יודעת כמה זה עוזר אבל אנחנו כאן בשבילך אם תצטרכי בטוב וברע(בשביל זה יש חברים,לא?)

niena

New member
שוב, אני נורא מעריכה שאתם מגיבים לי

ומנסים לעזור... וכנראה שמה שאני אעשה זה אראה מה יהיה. אם אני ארגיש שאני באמת אוהבת אותו, אני אנסה לעשות משהו, ולא אפספס את ההזדמנות שלי. ואם לא, אז לא... וסליחה שהטרדתי אתכם בבעיות שלי, פשוט הייתי חייבת לפרוק את זה איפשהו, וכאן זה המקום הכי סימפטי שאני מכירה ^_^

למה סליחה?

ניראה לי שכולם שמחו לעזור לך אחרת הם לא היו אומרים את מה שהם אמרו אוי שוב אני מדבר שטויות

Digi Lista

New member
למה שטויות?../images/Emo13.gif

שמחנו שאת מרגישה בנוח לשתף אותנו ומקווים שלא תהיי היחידה וששיתופים יקרו בכול תחום לעיתים קרובות(בלי קשר שצריך גם הודעות שקשורות לנושא הפורום)

Digi Lista

New member
מישהו ראה את עדי האוטובוס לאחרונה?

אני מתגעגעת אליה
עדידוש יקירתי אם את קוראת את זה תקפצי להגיד שלום

Digi Lista

New member
אאוץ' זה כאב../images/Emo24.gif

תגידי לי בפעם הבאה אולי אני אצליח לדוף את העוצמת דריסה שלך
מה שלומך?

Goggle Girl

New member
איש לא יכול להדוף את האוטובוס D:<

אני אוטובוס בלתי מנוצח! ניהאהאהאהאהאהאהאהא! אני בסדר ^.^ מה איתך? D:

Digi Lista

New member
זה בסדר אני לא אנושית../images/Emo3.gif

ככזאת אפשר נראה לי להדוף אוטובוס בלתי מנוצח ואולי לא...שווה לבדוק את זה
אצלי גם בסדר,לא משהו יותר מידיי מיוחד,אולי בעצם זה ששברתי שיא ומאוד מעריכים אותי על זה ותמיד נחמד לקבל הערכה חיובית על עבודה ממש קשה
מה חדש אצלך?

יאנה י

New member
ברבו.

דבר ראשון,ברוכה הבאה למועדון הכי מחורבן בארץ. אני מבינה אותך פרפקט אבל תאמיני לי,אם שניכם מאוהבים תמיד יהיה לכם לעשות. ב.מפחדת שהוא יציע חברות?(הלוואי עלי!) בהה...ניינה...אם הוא יציע לך חברות תעשי מה שנכון אבל בחיים,בחיים, אל תיתני לו לסחוט ממך מה שהוא רוצה צמורת האהבה שלו(ראיתי הרבה מיקרים כאלו אצלי בתיכון...אל תיתני לו להרים לך את החצאית) ג.נסיך הסיוטים?...דבר ראשון לפי הסיפור שתיארת אני יכולה אפילו לומר לך למה התאהבת בו אבל זה לא הנושא אלא אני אומר לך שבדרך כלל מיתאהבים במי שדומה לנו ומשלים לנו(אלא אם הוא דון ג'ואן) ואל כן,אם את לא נסיכת הסיוטים אז אין בעיה. ד.נסיך החלומות-ביטוי לא נכון,לא הולם ובאמת לא מתאים.נסי-מי שאני אוהבת.

למעלה