תוכנית הערב

תוכנית הערב

הערב ב-19:00 נארח בצ'ט של פורום גאווה צעירה ובבלוג TV את העיתונאי ושדרן הרדיו אביעד קיסוס מ-102FM רדיו תל אביב. אתם מוזמנים לבוא לראות את השידור, לשאול שאלות ולהשתתף בצ'ט. ב-21:00 אתם מוזמנים להצטרף למתורגמנית לי דן בשיעור נוסף של שפת הסימנים לחירשים, בבלוג TV

niena

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo23.gif

הייתם פעם מאוהבים? אם כן, אז בטח יודעים את ההרגשה הזאת, של הספק. האם הוא, "נסיך החלומות", אוהב אותך באמת, או שהוא סתם עושה הצגות...? פעם, כשרק התחלתי את החטיבה, הוא ואני תמיד היינו רבים בהפסקות, לא רבים וכועסים, אלא סתם נהנים, ואני לא חשבתי שאולי הוא עושה את זה בגלל שהוא אוהב אותי. עד שחברתי, הרומנטיקנית, האירה את עיניי, ומאז, אני מסתכלת על הריבים, הדיבורים וההצקות שלו באור אחר לגמרי ממה שהסתכלתי בהתחלה. עכשיו, אני לא רואה בו סתם ידיד, אלא ידיד יקר, שאני לא רוצה לאבד לאחרת, ידיד שבו אני מאוהבת. כשאני רואה שהוא מדבר עם אחרת, אני מקנאה, כשהוא מדבר איתי, אני בעננים. אז מה הבעיה? אני מאוהבת, ומפחדת. מפחדת שהוא יגיד שהוא לא אוהב אותי, ומפחדת שהוא יציא לי חברות. כן, מזה אני מפחדת. תבינו, אף פעם לא הייתי מאוהבת, אף פעם לא הייתי במערכת יחסים שכזאת. אני מפחדת, שלא יהיה לנו מה לעשות יחד, ואני מפחדת, שנסיך חלומותי יתגלה כנסיך הסיוטים. אני חוזה שחורות, אני יודעת, אבל זה רק בגלל שאני מפחדת... אני כותבת את זה כאן, בגלל שאני באמת אוהבת את האנשים שכאן, ומרגישה שאכפת לכם ממני. ועכשיו, אחרי ההקדמה הארוכה שלי, מישהו יכול לעזור? לעזור להפיג את הפחד, ואלי גם לתת קצת עצות? וגם אם לא, אני אבין, ולא אתאכזב. הרי אם אני לא יכולה לעזור לעצמי, אז מי כן?

טוב אז ככה

מזל טוב קסניה!!!!! על זה שאת מאוהבת זה דבר טוב אפילו שעלולים להיפגע את לא צריכה לפחד מיכלום את צריכה לתת לזה ליזרום עם החברה שלך באמת צדקה אז אני שמח בשבילך!!(אני מקווה שהיא צדקה) אין לך ממה לפחד כי בסה"כ זה עוד משו שלומדים ממנו בחיים אין לך מה לחשוש מזה למה את מפחדת שהוא יציא לך חברות? את מפחדת לאבד אותו בתור ידיד עם תהפכו לחברים ואחרי זה חס וחלילה תיפרדו? אז ככה אני יכל להגיד לך מנסיון אישי שזה אפילו יכל לחזק עוד יותר את הקשר שלכם עוד כמה שנים אני יספר לך את הסיפור שלי אז ככה היתה לי ידידה שאני מכיר אותה מאז שאני זוכר את עצמי ובאמצע כיתה ו' הבנתי שהיתאהבתי בה ואחרי כמה זמן הפכנו לחברים ההינו ביחד שלוש שבועות ואז היא זרקה אותי(טוב זה לא ממש חלק נעים) ואיזה חצי שנה לא דיברנו אבל אז חזרנו לדבר ועכשיו אני מרגיש יותר קרוב אליה מאשר לכל שאר החברים שלי אני מרגיש שאני יכל לדבר איתה על הכל אני ממש מרגיש שאנחנו כמו אחים או משו כזה אנחנו ממש קרובים עכשיו ככה שאני שמח שמה שהיה היה אבל כל אחד והגורל שלו טוב שוב התחלתי לדבר יותר מדי שטויות אז אני יפסיק ובהצלחה שיהיה לך

niena

New member
תודה ^_^

ולא, אני לא מפחדת שאני יאבד אותו כידיד, אני מפחדת ממערכת יחסים בכלל... פשוט, זה אף פעם לא קרה לי... ואני בטוחה שהיא צדקה, כי אחרת אני לא הייתי מרגישה ככה, אבל אני לא בטוחה לגביו... אין לי אומץ לעשות משהו כדי לקדם את זה... ושוב, תודה!

Dark SpaWn

New member
הנא העצה שלי כאדם שנשמע חכם

(משפט מוזר לא ?) תשמעי,אם את לא בטוחה מה את מרגישה בקשר עליו אז תחכי שהוא יעשה משהו אם הוא יצע לך חברות,כשה זה יקרא את כבר תדעי מה לענות אם את אוהבת אותו אז פשוט תלכי עליו ותגידי לו מה את מרגישה בקשר עליו אין סיבה לפחד,אם את מפחדת מאהבה אז בטח חוטפת טראומות נפשיות כשה עושים לך בו מאחורה... איך אפשר לפחד מאהבה ? תסבירי לי איך זה מפחיד... אם את מפחדת ממערכת יחסים אז איך את יכולה לפחד ממשהו שעוד לא ניסית,תאמיני לי אם יש לך רגשות עליו אז מערכת יחסים זו רק מילה ולא יותר... עכשיו אחרי שניסיתי לעזור וכנראה לא הצלחתי אני פשוט עומד לשתוק לכמה זמן...

niena

New member
קל לדבר קשה לבצע.....

מכיר את המשפט הזה? זה נורא קשה לבוא אליו ולהגיד מה אני חושבת ממנו... אבל תודה! ^_^

moon flower

New member
ניווווו ../images/Emo24.gif

כיף להיות מאוהבת, ונכון, זה גורם לקנאה ענקית (טנשי תעיד על כמה אני קנאית ורכושנית לגביה, וגם הוטארו אם יהיה הצורך) אבל סה"כ, תאמיני שזה עובר, לא סתם מתאהבים, אם את מרגישה שהוא באמת בשבילך אז למה לא..? אפילו אם הוא יימאס עלייך בכלליות את תראי שתמצאו דרכים לחדש את האהבה הזאתי.. ואם חס וחלילה חס ושלום תרצי להפרד תתחילי פשוט להתנהג בהתאם.. (קוראים לזה קרירות, אדישות ולבסוף, אחריי תקופה של חודש בערך- הפרידה. ככה לפחות אני עשיתי בכיתות ד'-ז'.. היו לי אז בערך 20 חברים שהייתי איתם כי הייתי משועממת 0.0 אווך אני אכזרית -.-")

Rnamon

New member
אני שמח בשבילך... ^_^

תראי בתור אחד שלא ממש הולך לו בקטעים האלה בחיים אני לא יכול לתת לך עצות אוט משהו כזה אבל בכול מקרה אני שמח בשבילך זה כיף להיות מאוהב ^_^

Ray girl

New member
ניי?

את מאוהבת? מזל טוב...... עם הוא טוב... אני לא רוצה לקלקל לך... וכנראה הולכים לשחוט אותי על זה... אבל לפני שאת עושה צעד כל שהוא תחשבי טוב טוב לפני שאת עושה אותו... ותחשבי "האם אני באמת אוהבת אותו?" כי עם כן - לכי על זה. הכי הרבה תדעי שניסית ויהיה לך תמיד כתף להישען ולבכות עליה... אבל עם לא - אז חבל על המאמץ... ואני אומרת את כל זה כי אני חברה שלך... ואכפת לי ממך... ואני ממש לא רוצה לראות אותך מפגעת ועם הוא יפגע בך פעם... פשוט תני צלצול... אני כבר אטפל בו.....

niena

New member
תודה ריי......

אני באמת מעריכה את זה.... ואיך אני אדע אם אני באמת אוהבת אותו? אני חושבת שכן, אבל אני לא בטוחה....

Digi Lista

New member
...

קודם כול כבוד גדול שאת מתייעצת דווקא כאן ומרגישה בנוח לשתף אותנו במה שאת מרגישה
לדעתי את לא מפחדת שהוא יציע לך חברות וגם לא לאבד אותו כידיד,את מפחדת כי את מבולבלת וכמו שאמרת זה מעולם לא קרה לך קודם. אני יכולה לשאול שאלה קצת אישית? את אדם שפתוח לשינויים או כזה שלוקח לו זמן לעכל ולהשלים עם דברים?(לי למשל קשה להשלים המון פעמים עם שינויים,אלא אם אני בחרתי לבצע אותם בזמן שנוח לי) בעצם את צריכה לשאול את עצמך את השאלה הזאת. עזבי מה שחברה שלך אומרת ומה שאחרים אומרים,היחידה שיודעת מה היא באמת מרגישה ומה היא רוצה הלאה זאת את,אם היא לא הייתה מאירה את עינייך היית מרגישה את זה?אולי רק בגלל שהיא אמרה החלטת שזה נכון? לדעתי כשממש רוצים משהו הולכים עליו ולוקחים את הסיכונים הכרוכים בו(ובכול מהלך יש סיכונים ולכול בחירה יש השלכות). ממה בדיוק את מפחדת? אם זה אישי מידיי את לא חייבת לענות כאן(אני כמובן לא אתנגד שתעני אם את מרגישה בנוח
)אבל חשוב שתגדירי לעצמך מה קורה ומה את רוצה הלאה,אולי יש עוד דברים שלא נלקחו עדיין בחשבון?

OFIRB9

New member
נייייייייייייייייייייייייייי!!!!

ני! איזה כיף לך! מזלטוב!!! אין לי עצה יותר טובה ממה שכל החברה פה נתנו לך, ואני שמחה בשבילך שקופידון שלח לך פקס ^^ (וזה בגלל שלא מצאתי משהו חכם להגיד)

niena

New member
למה החיים חייבים להיות מסובכים?

וובכן, אני אדם דיי פתוח לשינויים, כל עוד הם טובים. ואני באמת מבולבלת, עכשיו אני כבר לא יודעת אם אני אוהבת או לא, אני לא יודעת אם החברה צדקה או לא. יכול להיות שאני לא הייתי מרגישה כך אילולי חברתי, ויכול להיות שלא. אוף, אני מסבכת את עצמי... אני אתן תשובה יותר נורמלית שאחזור...

Rnamon

New member
ככה זה.....זה דבר מבולבל....

אבל כמו שנייקו אמרה...אם יפגעו בך תגידי לנו ואנחנו נשלח חצילים לחיסול...^_^

OFIRB9

New member
לאאאא!!!!

לא חצילים!!! כוסברה עבר צד!!!!!!!!! (הסבר-גיליתי שגד זוה מילה העברית לכוסברה ועכשיו פסח אז זה שמח היהודי....)

Rnamon

New member
אני יודע שזה כוסברה... >.<

ממש מרגש.....אני כוסברה.....

למעלה