ווילו רוזנברג
New member
חזרתי מהטיול =]
הנה,במיוחד בשביל סטטה.. סקרון קצר של מה היה לי בטיול ^_^ *יום ראשון לטיול- נוסעים מאילת ברבע ל6 לפנות בוקר. עושים כמה מסלולים מעייפים. ואז מגיעים למקום השינה שלנו,אוכלים. ואז אנחנו מגלות שיש במקום הזה תולעים שחורות,ארוכות,גדולות וחלקלקות שנמצאות בכל מקום!
ואז התקלחנו. *יום שני לטיול- מתעוררים ב6 בבוקר. ויוצאים למסלול,נשרפתי מהשמש במסלול..אבל היה יחסית נחמד =] ואז לחרמון!!!^__^ מגיעים לחרמון,עולים לרכבל... הרכבל נתקע באמצע העלייה!!!!!!
הרכבל ממשיך לזוז,יש לי בחילה >.>; מגיעים למעלה,ומשחקים בשלג!!אני זורקת על חברות כדורי שלג!!*בום* ישר בחולצה!ישש!!ניצחון!!
חוזרים למקום השינה,שוב..פוחדים מהתולעים. אני מתקלחת. חברה שלי מגלה כשמגיעה תורה להתקלח,תולעת במקלחת. אני מעיפה את התולעת מהמקלחת במגב. *יום שלישי לטיול ואחרון- נוסעים למסלול קצר קצר. ואז יש קייאקים!!יאיי!! אני וחברה שלי נהנות חבל על הזמן בקייאקים =] ואז נוסעים חזרה לאילת =]
הנה,במיוחד בשביל סטטה.. סקרון קצר של מה היה לי בטיול ^_^ *יום ראשון לטיול- נוסעים מאילת ברבע ל6 לפנות בוקר. עושים כמה מסלולים מעייפים. ואז מגיעים למקום השינה שלנו,אוכלים. ואז אנחנו מגלות שיש במקום הזה תולעים שחורות,ארוכות,גדולות וחלקלקות שנמצאות בכל מקום!