תוכנית הערב

חזרתי מהטיול =]

הנה,במיוחד בשביל סטטה.. סקרון קצר של מה היה לי בטיול ^_^ *יום ראשון לטיול- נוסעים מאילת ברבע ל6 לפנות בוקר. עושים כמה מסלולים מעייפים. ואז מגיעים למקום השינה שלנו,אוכלים. ואז אנחנו מגלות שיש במקום הזה תולעים שחורות,ארוכות,גדולות וחלקלקות שנמצאות בכל מקום!
ואז התקלחנו. *יום שני לטיול- מתעוררים ב6 בבוקר. ויוצאים למסלול,נשרפתי מהשמש במסלול..אבל היה יחסית נחמד =] ואז לחרמון!!!^__^ מגיעים לחרמון,עולים לרכבל... הרכבל נתקע באמצע העלייה!!!!!!
הרכבל ממשיך לזוז,יש לי בחילה >.>; מגיעים למעלה,ומשחקים בשלג!!אני זורקת על חברות כדורי שלג!!*בום* ישר בחולצה!ישש!!ניצחון!!
חוזרים למקום השינה,שוב..פוחדים מהתולעים. אני מתקלחת. חברה שלי מגלה כשמגיעה תורה להתקלח,תולעת במקלחת. אני מעיפה את התולעת מהמקלחת במגב. *יום שלישי לטיול ואחרון- נוסעים למסלול קצר קצר. ואז יש קייאקים!!יאיי!! אני וחברה שלי נהנות חבל על הזמן בקייאקים =] ואז נוסעים חזרה לאילת =]

niena

New member
זה מעצבן

מקווה שנהנת בסופו של דבר מהטיול ^_^ ו... ברוך שובך!!

Digi Lista

New member
חחחחחחחח../images/Emo3.gif

זה מצחיק שרוב האנשים נוסעים לטיולים באילת ואתם דווקא נוסעים לחרמון שזה בקצה השני(יחסית קרוב אליי)
מה שיותר מצחיק זה הקטעים שסיפרת על התולעים,נראה כאילו הן משתלטות על האיזור,ניסיתי לדמיין את זה וצחקתי בטירוף
אהבתי גם את שהרכבל נתקע,איזה מזל נאחס

תאמיני לי שהן באמת ניסו

להשתלט על כל האיזור.. הן מטורפות!!!הן מנסות להשתלט על כל העולםםם!! צריך לברוח מהן! *מבט פרנואידי בעיניים*

Digi Lista

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

*מדמיינת מה היה קורה עם ג'וקים וחרגולים היו משתלטים*(אישית לי אין בעיה איתם והם ממש לא מזיזים לי אבל אחרים...
)

Goggle Girl

New member
זה פשוט עניין של זמן

האבולוציה דורשת שהג'וקים ישלטו אחרי שבני האדם ישמידו עצמם בשואה גרעינית

Digi Lista

New member
וגם העקרבים....../images/Emo3.gif

אתמול ראיתי סרט תיעודי בערוץ הנשיונל גיאוגרפיק על עקרבים(הסתכלתי במקרה ראיתי שכתוב עקרבים וזה המזל שלי אז רציתי לערוך השוואות...)בקיצור עשו ניסוי עקרבים,תולעים,ג'וקים ועוד כמה מהמשפחה(נניח משפחה...)הפציצו אותם בטילים עם קרינה וגילו ש... מתוך 50 עקרבים 49(!)שרדו ללא פגע! מתוך 100 ג'וקים שרדו 60 בערך ואת שאר הנתונים אני לא זוכרת במדויק(הרוב הושמדו)ואז דיברו כמה עקרבים הם חיות מדהימות עם יכולת שליטה מופלאה על כול חלק בגוף שלהם וגם יכולת הישרדות עצומה,ניסו ליצור רובוט שיחקה את העקרב וישרוד כדי שאולי בעתיד יוכלו להעזר בתכונות מסויימות בחילוץ ממקומות ברגע של השתוללות שריפה,הרובוטים לא הצליחו לשרוד. הסבירו שם שבעבר נקראו העקרבים 'אורבי המוות' אבל זה לא נכון כי לפי ניסוי שנערך ב2002 הארס של העקרבים יכול לטפל בגידולים סרטניים מבלי לפגוע בשאר הרקמות והתאים(זה השלב שאני כבר לא מבינה בו...)בגוף האדם,מישהו חולה בסרטן מסוג נדיר(משהו בשם 'גיומה' או לפחות בסגנון...)בראש שאף טיפול רפואי לא עזר לו וחזו לו מוות בספטמבר 2002 הסכים שינסו עליו טיפול שכולל הזרקת ארס של עקרב,הטיפול הצליח ברמות שלא יאמנו והוא אמר שהוא מודה לעקרב שהציל את חייו והינה שנת 2004 והוא עדיין חי! ואז המשיכו לדבר על היכולות המופלאות של העקרבים שיכולים להיות מסוכנים ולהרוג אך גם להחיות ועל יכולת ההישרדות המדוברת שלהם,זה היה מדהים! ומכאן המסקנות... א.עקרבים ישלטו ביחד עם הג'וקים אם חלילה מה שעדי כתבה יקרה ב.למצוא לעצמי עיסוקים ולא לזבל על הנשיונל... ג.עקרבים שולטים ואני מאושרת להשתייך לעקרבים,גם אם זה רק מזל אסטרולוגי והייתי שמחה לקחת תכונות טובות מכול אדם בעל כול מזל אחר

star_female

New member
מסכימה עם ב' ../images/Emo3.gif

לא, סתם, מה שכתבת ממש מגניב ^^ אבל אני מקווה שהמין האנושי לא יכחד בקרוב ^^;;

Digi Lista

New member
גם אנ מקווה../images/Emo3.gif

אבל אם הוא יכחד(האוטובוס התחילה עם זה קודם...)לפחות יש תקווה ולפעמים זה מספיק בשביל להתחיל מחדש
גם אני מסכימה עם ב'...
מה קורה איתך,אני רואה אותך בפורומים(סאקורה למשל)הרבה לאחרונה,את בחופש מהצבא?

למעלה