לדעתי תנסי לחשוב בשביל מה...
מה יצא לך מזה? רוב הזוגות בגיל הזה נפרדים מהר ורבים על כל שטות... את חושבת שזה יהיה רציני? שבעוד עשר שנים עדיין תהיו ביחד? שאיתו את רוצה לבלות את שאר החיים שלך? או שזה סתם בשביל הרעיון שתהיו חברים? את לא צריכה להיות בטוחה, אבל מה את חושבת? אני חושב שאם את לא מתכוונת להישאר איתו לכל החיים, אז זה די מיותר... בשביל מה את צריכה את זה? לדעתי להציע חברות זה די מטופש... אם שני אנשים אוהבים אחד השני, הם אמורים להבין לבד שהם זוג... ואני לא חושב שזה משהו שקורה במשפט אחד... שאת תגידי שאת אוהבת אותו, ואז במקרה הטוב גם הוא אוהב אותך, ופתאום אתם חברים... אני חושב שאהבה אמיתית צריכה להיות משהו שפשוט קורה, וקורה לאט. ואני לא חושב שצריך להגיד שאוהבים מישהו ורוצים אותו בתור בן זוג, בשביל שיהיה קשר. אני חושב שזה קורה לבד. ושכשאומרים שאוהבים אחד את השני, זה לא כי הצד השני לא יודע, אלא רק כדי להדגיש את זה, אחרי שאתם כבר זוג. ושלא צריך להציע חברות, או להתוודות שאוהבים מישהו, כי זה משהו שאמור להיות ברור לשני הצדדים, גם בלי שהם יגידו... ואני חושב שאם זה לא קורה ככה, אז זה לא משהו אמיתי שישאר תמיד... אני יודע שרוב האנשים לא חושבים כמוני, אבל זו הדעה שלי...