תוכנית הערב

גם אצלי עדיין לא ../images/Emo66.gif

אבל מחר אני לא ממש באה לבית ספר, כל השכבה שלי הולכת לראות סרט, אז אני כבר מרגישה את החופש.

LillipooT

New member
חופש.. ממ.. ../images/Emo60.gif

בחופש הזה אני אלמד כל כך הרבהההה
ואחרי החופש יש את כל המגנים והבגרויותתתת יואו אני אמותתת בכל מקרה..ללא יב'ניקים שנמצאים פה.. שיהיה לכם חופש נעים!

shira245

New member
נמש../images/Emo70.gif

קודם כל,גם אני ב-4..ויום ראשון יש לי יום מרוכז של שעות מתמטיקה. משהו מפחיד בטירוף.היה מבחן היום ואני מקווה שהלך לי טוב! סדרות זה קל בטירוף אבל כל הנגזרות האלה מטמטמטות אותי! חוצמזה,שבוע הבא ,ביום רביעי וחמישי אני אהיה ליד כרמיאל! בישוב בשם פלך ולפי השמועות שאומרות שבכרמיאל יש באולינג מצויין אז אני כנראה יהיה שם(ועוד איזו קבוצה)..

Dawson girl

New member
יאאאאאא

איזה מגניב! באמת יש לנו באולינג נחמד! אני מאוד נהנית שם! ויש גם מסעדה כזו בצד השני שלו אז זה מקום נחמד. תיהני שם
ופלך??.. לא שמעתי על היישוב הזה... מצד שני אני לא מכירה הרבה מצפים פה באזור (ולא חסרים...) מה את עושה שם? ותיהני!

סדרות זה באמת קל ../images/Emo66.gif

אבל אתן יודעות מה הכי טוב? הסתברות! פעם ראשונה שאני אוהבת משהו שקשור למתמטיקה. ולי, אמנם לנו יש קצת פחות עומס מלי"בניקים, אבל גם לנו יש המון מבחנים, עבודות, שיעורים וכו'... אז לא צריך לקנא בנו.

גל1234

New member
../images/Emo45.gif הסתברות זה קל , גם אלגברה

יענו אי שיוינים זה ממש ממש פשוט

איזה חופש ואיזה נעליים...../images/Emo105.gif

יש לי מתכונת במתמטיקה ישר אחרי החופש!!! איזה פחד!!!! ואני גם רוצה לקרוא ספר באנגלית,ולמזלי אין עבודות או משו כזה... לא נורא..עוד מעט הכוווול נגמר!!! שיהיה לכולם חופש מהנה עד כמה שאפשר!!!

Dawson girl

New member
ניצלו''ש נחמד.....

הנה שאלון חביב שמצאתי בפורום בנות... כיף לעשות אותו! אינג'וי! קצת בכללי... שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: נופ. שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את דלוקה על מישהו: את רוצה לגור במקום אחר: את חושבת להתאבד: את מאמינה באהבה ווירטואלית: את רוצה עוד פירסינג: את אוהבת רכבות הרים: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: כן. השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: האם את חושבת שאת... יפה: מצחיקה: כוסית: חברותית: מעניינת: מכוערת: אהובה: דואגת: חמודה: חננה: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: הופעת בציבור בפיג'מה?: בכית בסרט?: היית על במה?: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה?: הקפיצו אותך כיתה?: רצית להיות המין השני?: וסתם. מה השעה עכשיו? תפוח או בננה?: כחול או אדום?: סתיו או אביב: מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: איזה ארוחה אחרונה אכלת?: תיכון או אוניברסיטה?: את משועממת?: רעש אחרון ששמעת?: ריח האחרון שהרחת?: נמש

Dawson girl

New member
בא לי לענות... ../images/Emo3.gif

קצת בכללי... שם: נמש (נעמי אם אתם מתעקשים על האמיתי) פירסינג: אין, רק חורים רגילים באוזניים, בתנוכים קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום שטני אחים/אחיות: אחות אחת בת 26 בת כמה את נראית: 15-16, צעירה מכפי שאני באמת
משקפיים? יש גשר? יהיה עבר פלילי: לא, לבינתיים
שפות: עברית, אנגלית וכמה מילים ברומנית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: באדולינה של גבי ניצן סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: כנ''ל שיר ששמעת: שיר מספר 6 בפסקול השני של דוסון השיר שנתקע לך בראש: שיר הנושא של מיכאלה
הדיסק שקנית: וואלה לפני מלאאאא זמן- הפסקול של אישה יפה הדיסק ששמעת: הפסקול השני של דוסון האיש שהתקשרת אליו: ידיד שלי האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: מיכאלה איש שחשבת עליו: חברה שלי שדיברתי איתה באייסיקיו וסתם אנשים מהשכבה האם... את דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: לא ממש את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: אולי... בגבה נראה לי יפה
את אוהבת רכבות הרים: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד!!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 נישקת בנות:0 נישקת בנים:0 שכבת עם בנות:0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת בחטיבה, כשכתבתי על הטיול השנתי לעיתון ביצפר התחרטת על דברים שעשית: מלא פעמים. יותר מדי האם את חושבת שאת... יפה: לפעמים מצחיקה: כן כוסית: לאאאאאאאאאא חברותית: לא מעניינת: כן מכוערת:לא ממש אהובה: אולי דואגת: כן חמודה: ייתכן חננה: מאוד דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: חיים ממתק: שוקולד
סרט מצויר: מלך האריות הראשון... סרט מדהים! קורנפלקס: איכס מסטיק: מאסט, אורביט, המסטיקים בסוכריות על מקל צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: איככככככס תכשיט: צמיד המוראנו שקיבלתי באיטליה... עלה 27 שקל (חמש וחצי יורו) והוא כזה מיוחד.... חורף\קיץ: חורף בחדר: את הטלויזיה והפוף, אפילו שג'רי הכלב יושן עליו יותר ממני
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני! ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: לא זוכרת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?:לא בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן, בדיוק לשבריר שניה... אני כ''כ לא בנאדם של במות! חשבת שאת הולכת למות: כן, אני מאוד פחדנית נכשלת במקצוע?: כן. לא לציטוט
הורידו אותך כיתה?: לא!!!חס וחלילה הקפיצו אותך כיתה?: הלוואי רצית להיות המין השני?: כן וסתם. מה השעה עכשיו? ארבע וחמישה תפוח או בננה?: תפוח. ירוק! כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: אביב.... אני אוהבת את העונה הזו (למרות שהיא עושה אותי חולה) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לשגע אנשים מהאייסיקיו (כמו ליאת לדוגמא
) איזה ארוחה אחרונה אכלת?: במקדונלדס!! אכלתי צ'יפס עם סטייק עוף על גחלים בלחמניה וכוס ענקית של קולה. היה מאוד טעים
תיכון או אוניברסיטה?: תיכון את משועממת?: יאפ רעש אחרון ששמעת?: הצפצופים במקדונלדס. גאד זה משגע ת'שכל ריח האחרון שהרחת?: ריח הטיגון במקדונלדס זהו!!! נמש

אני ../images/Emo66.gif

קצת בכללי... שם: ליאת. פירסינג: לא. קעקועים: לא. גובה: 1.60 מידת נעליים: 39-40. צבע שיער: חום. אחים/אחיות: 2 אחיות, 2 אחים, אחת בדרך. בת כמה את נראית: נראה לי שבערך בגילי. משקפיים? אין. גשר? לצערי. עבר פלילי: חס וחלילה. שפות: עברית ואנגלית. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: חרב חדה. סרט מושכר שראית: לא זוכרת. סרט בקולנוע: תעביר את זה הלאה. שיר ששמעת: תזיזי ת'ישבן. איזה שיר מעצבן! השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: לא זוכרת. הדיסק ששמעת: אחד מהדיסקים של דוסון. האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי. האיש שהתקשר אליך: חברה שלי. תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת, זה היה אתמול בערב. איש שחשבת עליו:
האם... את דלוקה על מישהו: בערך. את רוצה לגור במקום אחר: לא. את חושבת להתאבד: חלילה. את מאמינה באהבה ווירטואלית: בערך. את רוצה עוד פירסינג: לא. את אוהבת רכבות הרים: בטח. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי איזה מרחק. להרוג אנשים: נגד! עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא מפריע לי. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: שקר קטנטנן.
אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם. נשבר לך הלב: אף פעם. שברת לבבות: אף פעם. נישקת בנות: אף פעם. נישקת בנים:
שכבת עם בנות: אף פעם. שכבת עם בנים: אף פעם. השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון בית ספר ביסודי (הייתי היו"ר), אבל זה לא ממש נחשב... התחרטת על דברים שעשית: לא זוכרת כמה פעמים... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה. ממתק: קשה להחליט. סרט מצויר: היפה והחיה. קורנפלקס: כריות. מסטיק: אורביט מנטה. צבע: כחול-צהוב. יום בשבוע: שבת! היום הכי לא מועדף: רביעי. חורף\קיץ: קיץ, רק בגלל החופש. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: חברה שלי. הלכת איתו לסרט: כל השכבה שלי. היום. צעק עליך: אח שלי. שלח לך אימייל: מישהו מאוד מיוחד. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן. הופעת בציבור בפיג'מה?:לא. בכית בסרט?: כן, היום. היית על במה?: הרבה פעמים. חשבת שאת הולכת למות: לא. נכשלת במקצוע?: כן, מתמטיקה.
הורידו אותך כיתה?: לא. הקפיצו אותך כיתה?: לא. רצית להיות המין השני?: לא. וסתם. מה השעה עכשיו? 16:28 תפוח או בננה?: שניהם. כחול או אדום?: כחול! סתיו או אביב: סתיו, בגלל היומולדת שלי.
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לישון. איזה ארוחה אחרונה אכלת?: כדורי בשר, צ'יפס ואורז.
תיכון או אוניברסיטה?: עוד לא החלטתי. את משועממת?: לפעמים. רעש אחרון ששמעת?: הרעש של הכלבה שלי. ריח האחרון שהרחת?: לא זוכרת.

Dawson girl

New member
יש כמה דברים שאת דומה לי ../images/Emo13.gif

והסוף של "תעביר את זה הלאה" פאקינג עצוב

למעלה