בא לי לענות... ../images/Emo3.gif
קצת בכללי... שם: נמש (נעמי אם אתם מתעקשים על האמיתי) פירסינג: אין, רק חורים רגילים באוזניים, בתנוכים קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום שטני אחים/אחיות: אחות אחת בת 26 בת כמה את נראית: 15-16, צעירה מכפי שאני באמת
משקפיים? יש גשר? יהיה עבר פלילי: לא, לבינתיים
שפות: עברית, אנגלית וכמה מילים ברומנית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: באדולינה של גבי ניצן סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: כנ''ל שיר ששמעת: שיר מספר 6 בפסקול השני של דוסון השיר שנתקע לך בראש: שיר הנושא של מיכאלה
הדיסק שקנית: וואלה לפני מלאאאא זמן- הפסקול של אישה יפה הדיסק ששמעת: הפסקול השני של דוסון האיש שהתקשרת אליו: ידיד שלי האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: מיכאלה איש שחשבת עליו: חברה שלי שדיברתי איתה באייסיקיו וסתם אנשים מהשכבה האם... את דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: לא ממש את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: אולי... בגבה נראה לי יפה
את אוהבת רכבות הרים: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד!!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 נישקת בנות:0 נישקת בנים:0 שכבת עם בנות:0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת בחטיבה, כשכתבתי על הטיול השנתי לעיתון ביצפר התחרטת על דברים שעשית: מלא פעמים. יותר מדי האם את חושבת שאת... יפה: לפעמים מצחיקה: כן כוסית: לאאאאאאאאאא חברותית: לא מעניינת: כן מכוערת:לא ממש אהובה: אולי דואגת: כן חמודה: ייתכן חננה: מאוד דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: חיים ממתק: שוקולד
סרט מצויר: מלך האריות הראשון... סרט מדהים! קורנפלקס: איכס מסטיק: מאסט, אורביט, המסטיקים בסוכריות על מקל צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: איככככככס תכשיט: צמיד המוראנו שקיבלתי באיטליה... עלה 27 שקל (חמש וחצי יורו) והוא כזה מיוחד.... חורף\קיץ: חורף בחדר: את הטלויזיה והפוף, אפילו שג'רי הכלב יושן עליו יותר ממני
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני! ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: לא זוכרת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?:לא בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן, בדיוק לשבריר שניה... אני כ''כ לא בנאדם של במות! חשבת שאת הולכת למות: כן, אני מאוד פחדנית נכשלת במקצוע?: כן. לא לציטוט
הורידו אותך כיתה?: לא!!!חס וחלילה הקפיצו אותך כיתה?: הלוואי רצית להיות המין השני?: כן וסתם. מה השעה עכשיו? ארבע וחמישה תפוח או בננה?: תפוח. ירוק! כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: אביב.... אני אוהבת את העונה הזו (למרות שהיא עושה אותי חולה) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לשגע אנשים מהאייסיקיו (כמו ליאת לדוגמא
) איזה ארוחה אחרונה אכלת?: במקדונלדס!! אכלתי צ'יפס עם סטייק עוף על גחלים בלחמניה וכוס ענקית של קולה. היה מאוד טעים
תיכון או אוניברסיטה?: תיכון את משועממת?: יאפ רעש אחרון ששמעת?: הצפצופים במקדונלדס. גאד זה משגע ת'שכל ריח האחרון שהרחת?: ריח הטיגון במקדונלדס זהו!!! נמש