תוכנית הערב

shira245

New member
ואני

קצת בכללי... שם: שירה פירסינג: נופ קעקועים: כרגע לא אבל יהיה גובה: אין לי מושג מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3(אח בן 25,אחות בת 21 ואח בין 8) בת כמה את נראית: בד"כ חושבים שאני לפחות בת 16 או 17 משקפיים? יש לי למרחק שאני בקושי משתמשת בהם גשר? נופ עבר פלילי: נופ. שפות: עברית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: השחף של ריצארד באך סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: שוב לא שקט/רוקפור+אביב גפן
השיר שנתקע לך בראש: Time of your Life של גרין דיי הדיסק שקנית: לא זוכרת הדיסק ששמעת: אוסף עברי האיש שהתקשרת אליו: לחברה שלך האיש שהתקשר אליך: חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת איש שחשבת עליו: חברה שלי שהיא בארה"ב כרגע. האם... את דלוקה על מישהו: טיפה. את רוצה לגור במקום אחר: כן.(זת'ומרת,אני רוצה לגור בישראל אבל לא במושב שלי) את חושבת להתאבד: לפעמים. את מאמינה באהבה ווירטואלית: כן רוצה עוד פירסינג: לא את אוהבת רכבות הרים: בערך בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד-זה יכול להיות קשה אבל לפעמים זה שווה את זה להרוג אנשים: לא! עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא שזכור לי כמה פעמים... היית מאוהבת: בערך פעמיים נשבר לך הלב: פעם אחת וזה היה כואב! שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: רק בעיתון של העמק. התחרטת על דברים שעשית: כל הזמן! האם את חושבת שאת... יפה: לפעמים מצחיקה: לפעמים כוסית: לאאאאאאאאא, אני מעדיפה להיות הכל מאשר "כוסית" חברותית: בערך מעניינת: לא יודעת מכוערת: אף אחד לא מסתכל עליי צוקח ובורח אז אני מניחה שאני לא. אהובה: מקווה. דואגת: בערך. חמודה: לא!!! חננה: לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה ושוקולד סרט מצויר: בת הים הקטנה(בלי קשר-אתם יודעים שהסרט מלא קונציות מיניות?) קורנפלקס: כריות ושוגי מסטיק: מאסט בטעם מנגו ואפרסק או בננה או דובדבן. צבע: כתום ושחור. יום בשבוע: אין לי ממש. היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: אה? תכשיט: יש לי שרשרת של צדף שאני נורא אוהבת חורף\קיץ: קיץ!!!
בחדר: את המיטה והמערכת. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: פוייי זה היה מזמן!בחופש הגדול וזה היה מלא אנשים. צעק עליך: לא זוכרת. שלח לך אימייל: דיויד האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: ברור. הופעת בציבור בפיג'מה?: חחח כן!אבל לא פיג'מה ,פיג'מה. בכית בסרט?: אני מניחה שכן. היית על במה?: כן אבל מזמן מזמן. חשבת שאת הולכת למות: לא שזכור לי נכשלת במקצוע?: חח ברור! הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?: מממ במקום לעלות לגן חובה אז העלו אותי ישר לכיתה א' רצית להיות המין השני?: חחחח למה לא?לאיזה שבוע,במיוחד שאני כבר יודעת איך זה להיות בת. וסתם. מה השעה עכשיו? לא יודעת תפוח או בננה?: שניהם. כחול או אדום?: כחול. סתיו או אביב: שניהם. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: להתקלח ולישון. איזה ארוחה אחרונה אכלת?: ממ לא זוכרת. תיכון או אוניברסיטה?: אוניברסיטה. את משועממת?: קצת. רעש אחרון ששמעת?:דלת נטרקת. ריח האחרון שהרחת?: של האוכל שאמא מכינה לשבת!

אני אני אני../images/Emo42.gif

שם:אלה פירסינג:נוופ... רק בגיל 15.5 הייתי מספיק אמיצה לעשות עגילים באוזנים קעקועים: נופ גובה: 1.68! וזה לא פייר! אני התנמכתי בשישה סנטימטרים!! הייתי מטר 74! מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: כמה שפחות.תודה.. חח לא אממ אחות ואח בת כמה את נראית: בת 15...? משקפיים? ששש זה סוד.הם מוחבאות איפושו בארון. אני מתנגת אליהם בכל תוקף. לא שמשקפיים זה רע, זה פשוט רע עליי גשר? נופ עבר פלילי: נופ. שפות: עברית אנגלית ופוקיטו ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:נערה עם עגיל פנינה.. לא ממש סיימתי סרט מושכר שראית: סדנה לעצבים... חתיכת סרט דבילי סרט בקולנוע: אמממ שנייה... רגע.. זכרתי את השם שלו...או! ואז באה פולי. בפירוש אל תלכו
שיר ששמעת: שיר של דשבורד קונפשינל.. אני לא בטוחה איך שוקרים לו ואתם במילא לא תכירו אז מה זה משנה השיר שנתקע לך בראש: elsewhere אחחח איזה שיר... מהסאונד טרק של טרי היל כמובן, פרק 15 הדיסק שקנית: אמממ... אני... מאז שיש צורב.. אני לא ממש.... אני אשתוק עכשיו.. הדיסק ששמעת:במחשב.... האיש שהתקשרת אליו: גילי נראה לי... מתישו אתמול.. האיש שהתקשר אליך: ממש לא זוכרת תוכנית טלוויזיה שראית: משו בביפ איש שחשבת עליו: מממ... לא זוכרת.... האם... את דלוקה על מישהו: נראה לי... זה עוד לא הוחלט.. ודלוקה זה הגדרה מפגרת את רוצה לגור במקום אחר: כ''כ כן, לא אכפת לי אם בארץ אחרת או בבית אחר.. אבל כן! העיקר לצאת מכאן את חושבת להתאבד: מדיי פעם.. את מאמינה באהבה ווירטואלית:בהחלט את רוצה עוד פירסינג: ממש לא את אוהבת רכבות הרים: ממממ אם הם בדיסניוורלד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם זאת אהבה אז אני בעד הכל..
להרוג אנשים: אמממ רק בלהגיד את זה.. לא לבצע את זה באמת...ץ עישון אצל בני עשרה: חס וחסיסה. וגם לא עישון אצל לא בני עשרה נסיעה במכונית אחרי ששתית: עם שוטים לא נוהגים מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שכל אחד יעשה מה שטוב לו האם את\ה... אי פעם בכית על בת: בהחלט.....אבל לא בגלל שאהבתי אותה מבחינה של אהבה.. אלא מבחינה של חברות אי פעם בכית על בן: בהחלט... אי פעם שיקרת:כן... תמצאו לי בנאדם שאפעם לא שקר! אי פעם נעצרת: חח לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: יותר מדיי שברת לבבות: אמממ לא ספרתי. לא סופרים דברים כאלה! נישקת בנות: לא בפה.. נישקת בנים: לא בפה..
שכבת עם בנות: ממ נוופ שכבת עם בנים: מממ נוופ השם שלך הופיע בעיתון: אמממ לא שידוע לי לפחות.. התחרטת על דברים שעשית: יותר מדיי האם את חושבת שאת... יפה: לא יפה ברמה של מלכת יופי... אני לא מכוערת ולא יפה... באמצע מצחיקה: לפעמים כוסית: נוופ חברותית: תלוי למי מתי למה וכמה מעניינת: לאדעת.. תגידו אתם מכוערת:יכול בהחלט להיות אהובה: תלוי ע''י מי דואגת: כן חמודה: נראה לי.. חננה: נוופ דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:נדוש.. אהבה ממתק: קרמבו שליטה סרט מצויר: סוד הממלכה הקסומה (''אודטטטטטטטטטטטטטטטט'') קורנפלקס: שוגי מסטיק: בזוקה, מאסט, מה שבא ליד צבע: ורוד,אבל לא ורוד של פרחות! אני לא פרחה! יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף:שני..שישי... ג'לי: הא? תכשיט: הטבעת שדודה ניצן הביאה לי חורף\קיץ: אביב בחדר: המיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: גילי אני חושבת.. הלכת איתו לסרט: מיי סוויט פרינדס צעק עליך: אמא,אבא לא זוכר מי היה האחרון מבניהם שלח לך אימייל: כל מיני אתרים שרוצים שאני אקנה מהם דברים האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: בטח! הופעת בציבור בפיג'מה?:חח לא שידוע לי.. אם בציבור נחשב בחדר בטיולשנתי עם החברות אז כן בכית בסרט?: בטח היית על במה?: בטח חשבת שאת הולכת למות:נוופ נכשלת במקצוע?: פעם קבלתי 15 בגאומטריה...
הורידו אותך כיתה?:מפתאום הקפיצו אותך כיתה?:מפתאום רצית להיות המין השני?:בהחלט וסתם. מה השעה עכשיו? 19:22 תפוח או בננה?:תפוח כחול או אדום?: כחול נראה לי.. סתיו או אביב: אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?:להמשיך לדבר עם אנשים חביבים באייסי איזה ארוחה אחרונה אכלת?:פיתה עם שקולד תיכון או אוניברסיטה?: אונברסיטה בהחלט את משועממת?: בין השאר רעש אחרון ששמעת?: את עצמי מקלידה ריח האחרון שהרחת?: עוגה יומטוב לכם

Dawson girl

New member
את יודעת,

זה ממש מעניין לראות את התשובות של אנשים בשאלון הזה.. חחחחח לא יודעת אותי בכל אופן זה מעניין

למעלה