ואני
קצת בכללי... שם: שירה פירסינג: נופ קעקועים: כרגע לא אבל יהיה גובה: אין לי מושג מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3(אח בן 25,אחות בת 21 ואח בין 8) בת כמה את נראית: בד"כ חושבים שאני לפחות בת 16 או 17 משקפיים? יש לי למרחק שאני בקושי משתמשת בהם גשר? נופ עבר פלילי: נופ. שפות: עברית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: השחף של ריצארד באך סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: שוב לא שקט/רוקפור+אביב גפן
השיר שנתקע לך בראש: Time of your Life של גרין דיי הדיסק שקנית: לא זוכרת הדיסק ששמעת: אוסף עברי האיש שהתקשרת אליו: לחברה שלך האיש שהתקשר אליך: חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת איש שחשבת עליו: חברה שלי שהיא בארה"ב כרגע. האם... את דלוקה על מישהו: טיפה. את רוצה לגור במקום אחר: כן.(זת'ומרת,אני רוצה לגור בישראל אבל לא במושב שלי) את חושבת להתאבד: לפעמים. את מאמינה באהבה ווירטואלית: כן רוצה עוד פירסינג: לא את אוהבת רכבות הרים: בערך בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד-זה יכול להיות קשה אבל לפעמים זה שווה את זה להרוג אנשים: לא! עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא שזכור לי כמה פעמים... היית מאוהבת: בערך פעמיים נשבר לך הלב: פעם אחת וזה היה כואב! שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: רק בעיתון של העמק. התחרטת על דברים שעשית: כל הזמן! האם את חושבת שאת... יפה: לפעמים מצחיקה: לפעמים כוסית: לאאאאאאאאא, אני מעדיפה להיות הכל מאשר "כוסית" חברותית: בערך מעניינת: לא יודעת מכוערת: אף אחד לא מסתכל עליי צוקח ובורח אז אני מניחה שאני לא. אהובה: מקווה. דואגת: בערך. חמודה: לא!!! חננה: לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה ושוקולד סרט מצויר: בת הים הקטנה(בלי קשר-אתם יודעים שהסרט מלא קונציות מיניות?) קורנפלקס: כריות ושוגי מסטיק: מאסט בטעם מנגו ואפרסק או בננה או דובדבן. צבע: כתום ושחור. יום בשבוע: אין לי ממש. היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: אה? תכשיט: יש לי שרשרת של צדף שאני נורא אוהבת חורף\קיץ: קיץ!!!
בחדר: את המיטה והמערכת. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: פוייי זה היה מזמן!בחופש הגדול וזה היה מלא אנשים. צעק עליך: לא זוכרת. שלח לך אימייל: דיויד האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: ברור. הופעת בציבור בפיג'מה?: חחח כן!אבל לא פיג'מה ,פיג'מה. בכית בסרט?: אני מניחה שכן. היית על במה?: כן אבל מזמן מזמן. חשבת שאת הולכת למות: לא שזכור לי נכשלת במקצוע?: חח ברור! הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?: מממ במקום לעלות לגן חובה אז העלו אותי ישר לכיתה א' רצית להיות המין השני?: חחחח למה לא?לאיזה שבוע,במיוחד שאני כבר יודעת איך זה להיות בת. וסתם. מה השעה עכשיו? לא יודעת תפוח או בננה?: שניהם. כחול או אדום?: כחול. סתיו או אביב: שניהם. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: להתקלח ולישון. איזה ארוחה אחרונה אכלת?: ממ לא זוכרת. תיכון או אוניברסיטה?: אוניברסיטה. את משועממת?: קצת. רעש אחרון ששמעת?:דלת נטרקת. ריח האחרון שהרחת?: של האוכל שאמא מכינה לשבת!
קצת בכללי... שם: שירה פירסינג: נופ קעקועים: כרגע לא אבל יהיה גובה: אין לי מושג מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3(אח בן 25,אחות בת 21 ואח בין 8) בת כמה את נראית: בד"כ חושבים שאני לפחות בת 16 או 17 משקפיים? יש לי למרחק שאני בקושי משתמשת בהם גשר? נופ עבר פלילי: נופ. שפות: עברית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: השחף של ריצארד באך סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: שוב לא שקט/רוקפור+אביב גפן