תוכניות לחופש

וואי זה קשה חח

בגלל שזה חופש גדול אחרון שלי כתלמידה (בוגרת תיכון
) אני וחברות שלי החלטנו שאנחנו מנצלות אותו עד תומו. לפני כמה ימים עשינו אסיפה כזו של כל החברות והחלטנו שאנחנו לא יוצאות פחות מ4 פעמים בשבוע, משתדלות לראות אחת את השניה כל יום עד שיצא לנו המיץ של המיץ של הנמאס. ואני ממש מקווה שזה יצא לפועל :] נעבוד ביום, נצא בערב... נחסוך כסף בין לבין חח נסע לחו"ל, איה נאפה? יוון? תורקיה? עדיין אין החלטה מגובשת... אנחנו עוד עובדים על זה. אני גם מתכוונת לרדת לאילת לאיזה שבוע- שבועיים, גם לתגבר בבורגר שם וגם לבלות עם החברים שלי.. ויש לי גם את החבר החמוד שלי שנוסע רק בתחילת אוגוסט אז חצי מהחופש ינוצל איתו, אני מקווה לפחות.. לחגוג 18, כמובן :) יש דיבורים על מסיבה משותפת שלי ושל עוד ידיד.. אני מקווה שיצא לפועל. וזהו, אני ממש רוצה שהחופש הזה יחרט לי בזיכרון לכל החיים בערך :) כי כבר באוקטובר רוב חברות שלי מתחילות להתגייס..

קוס!

סעי לקוס [או איך שלא כותבים את זה] איה נאפה נהייתה כבר ממש ממוסחרת וכל ההתלהבות ממנה ירדה למרות שאני נהניתי שם, ממש. וראיתי מלא אנשים שאני מכירה אבל שתי חברות שלי נסעו לקוס, לקלאב מד והכי נהנו בעולם!! אז קחי גם את זה בחשבון, ופשוט תלכו על הדיל הכי טוב שתמצאו וחסר לך אם את לא מזמינה אותי ליומולדת, אה?

adi4011

New member
סורי על ההדחפות ושאני לא ממש קשורה...

אבל את יכולה בבקשה לברר באיזה מלון הן לנו?? תודה!:)

כן, יש דיבורים על קוס

ועל עוד כמה מקומות... נראה כבר, עוד לא סגרנו כלום ברור:)

בדיוק בזמן:)

-לעבוד -לראות את החברה -לנסוע לקריית מוצקין לראות את התאומות הכי מדהימות בעולם -מחנה קיץ בצופים -לצאת הרבה -לנוח וזהו... העיקר לעבור אותו לאט לאט..

saptenn

New member
טחח. חודש הכנה לפנימייה צבאית.

כנראה.. אלא אם כן אני אחליט עד אז שלא בא לי על זה.

josie1986

New member
כן הבנתי את זה מכל מיני שרשורים..

התכוונתי איפה בחיל האויר.

e l u l a

New member
../images/Emo180.gif:)../images/Emo180.gif../images/Emo153.gif

בעיקרון רוב הדברים הכייפים דורשים כסף שזה מעפן כי אני לא עובדת חוץ מבייביסיטר והיום הייתי בפיצה ולא צריכים עובדים. אבל בסדר נקווה לחסוך כמה שיותר.
אם אני אמצא עבודה אז לעבוד הרבה, אבל זה בעיקר בתחילת החופש.
בגרות בכלכלה
מועד ב' במתמטיקה והפעם להוציא 100!!
מחנה קיץ
המון המון ים
בטח גם מלא ת"א סתם בלי מטרה
חשבתי על משהו שלא עשיתי כמה שנים וזה ללכת לישון אצל סבא/סבתא מצד אבא לכמה ימים. -שיר בא לך שניסע ביחד?
אולי גם איזה יומיים אצל סבתו'ש מצד אמא
אילת עם חברות
בטח גם להעביר מלא ימים סתם ברחובות וללכת ממקום למקום בספונטניות. להשתכר הרבה בערבים, זה בטוח יהיה:p.
הלוואי הלוואי שיהיה כפר המוזיקה בניצנים (למרות שאני לא בונה על זה כי אין פרסומות לזה אז זה לא הגיוני) ואז ללכת לכמה הופעות.
ובלי קשר לניצנים, ללכת לאיזה הופעה נחמדה:).
מסיבה אחת לפחות.
כנרת בספונטניות נחמדה כזאת, למרות שלא בטוח כי החופים של הכנרת מזוהמים ודוחים וגם כי חברות שלי לא הכי ספונטניות.. טוב בעיקרון זה להנות כמה שיותר עם אנשים שאני אוהבת ולא לבזבז שניה אחת כי אני מחכה לחופש גדול של סוף י"א מאז שאני זוכרת את עצמי בערך:].

אאאאאאאאאאאאוי החופש ../images/Emo99.gif

מתחילת השנה אני טוחנת לחברות שלי שבא לי חופש גדול חח והנה הוא הגיע !$%$#^$%^#%$ אז ככה- = ללכת להופעה אחת לפחות ( מקקקקקקקקווה כ"כ שלאוונסנס !!! ) = להרוויח כסף ! = ללכת הההההההמון לים !!!!! = להשתזף ; ) = לישון אצל בנות דודות שלי :] = ללכת גם לבריכה = לנסוע הרבה לת"א !! = אולי לעבוד אצל אבא שלי ; ) $ = לעשות בייביסיטרים למרות שאני אל סובלת לעשות : \ = היומולדדדדדדדדדדדת שללללללללללללללי $@$#^ הולך להיות כזה כיףףףףףף = קורס גלישה ; ) = להיפגש עם חברות :] = לראות ה ר ב ה סרטים =לקקרוא ספרים שרציתי לקרוא ולא היה לי זמן : \ = קצת לנוח ; ) = אאאוי ולישון
=מסיבת פרידה לחברה שלי
= ובעזרת ההההההההההההשם שניסע לתאילננננננד אני כ"כ רוצצצצה !#$!@#$#@ וווואי הולך להיות חופש כ"כ טטוב ! אני מקווה שאני יינצל אותו טוב טוב ; ) ! @ תקעתי חפירה ההא ? ; )

The Bitter End

New member
סעמק.

לעבוד[? קצת בספק, כי מסתבר שאין לי כ"כ עבודה במשרד, ואני שונאת עבודות שדורשות ממני לתקשר עם בני אדם בכל צורה שהיא. זה מזעזע מדיי]. לישון[ממש והמון]. מתמטיקה[כמה ברירות כבר יש לי]. להיראות כמו בן אדם[AKA פאקינ' כוסית. לרזות, להשתזף, להאריך שיער וכו']. ים ובריכה[ורצוי כל יום שבת]. לקרוא ספרים[עבודתה של חנונית לעולם אינה מסתיימת!]. יציאות ומסיבות[ולא, לא לסרב בנימוס כהרגלי. בסופו של דבר אני אצטרך לצאת מהמיטה]. מרתון קוונטין טרנטינו[הו כן]. מרתון טים ברטון[הו כן#2]. מרתון וין דיזל[הו כן#3, נכון שהרסתי עכשיו את כל האיכותיות?]. לראות את פיציש[נו]. להיות עם הבנות[
ורצוי במקס ברנר]. לרדת לאילת[? גם זה בספק. לא בראש שלי להיגרר עם שני ההורים המציקים שלי]. הרבה ת"א[נו מה]. לשבת בבתי קפה,בבוקר[איזה חולשה לא מוסברת]. לבשל[אל תסתכלו עליי ככה. אני אוהבת!]. סופרלנד[היי יאי]. אה, כן, יומולדת. הופעה כלשהי[ורצוי איכותית]. שופינג[מישהי ציפתה למשהו אחר?]. לאכול פיצה [עד שיסתמו לי העורקים ואני אכנס לאיזו תרדמת]. כבר הזכרתי שלישון, ממש והמון? כן? לא נורא. זהו, שזה בערך כלום.

moruush

New member
אוהו אוהו../images/Emo100.gif

לרדת משהו כמו 6 ק"ג [אני רוצה להגיע לסביבות 42 בערך]. להתספר ושיחזור להיות ארוך כמו עכשו אבל יותר בריא. ים מחנ"ק. פסטיבל המחולות בכרמיאל
יום הולדת
אבל אני לא רוצה לחגוג או חברות או משהו. ממש לא. היא עזבה אותי ואני לא יכולה לחשוב על היום הולדת שלי שהיא כבר לא איתי
להמשיך לעשות בייביסיטר. הייתי השנה כבר בחו"ל אז לא נראה לי שתוך חצי שנה אני שוב באירופה. חבר [אמןןן
] חדר כושר. ולרזות, כבר אמרתי?

אוחחחח חופש

החופש שלי (ושל כל השישיסטיות כאן) מתחיל ב24.6 כי יש בגרות בלשון אחר כך שבוע כל יום בביצפר הכנס לפולין ב1.7 יומולדת לירדן.. אני צריכה לעשות לו משהו מיוחד (רעיונות מישי??) ב6.7 יומולדת שלי :) איפשהו בין ה6-15 ליולי או אולי קצת אחרי אני וספירי חוגגות לעצמנו יומולדת בלי אפחד באילת או בים המלח (כי שתינו לא מתות על ימי הולדת.. אבל יום הולדת של שתינו לבד? מה יותר טוב מזה???) 12.7 בר מצווה לאח שלי הקטן במסעדה מתוקה (הפינה הירוקה בפארק הירקון למי שמכיר? המסעדה הלבנה שכתוב עליה עם ה"ארץ ישראל יפה" לפני הספורטק מישי מכירה?) אם יהיה תקציב אילת עם הבנות 6-13 לאוגוסט הכנה לפולין 14.8.07 פולין!!!!!! אני כל כך מתרגשת מתכננת להיות המון עם ירדן.. ועם ספיר.. וללכת למלא מלא הופעות ומלא מלא ים ובאמת למצות את החופש הזה כמה שאפשר

K a y a 1989

New member
מה חופש

יש קודם בגרויות איזה סבל. חופש חופש חופש אז: -רפסודיה -קייטנה -פולין -הרבה ים וכינרת -מסיבות -ולעבור לעבוד בד-ה-ו במקום בגן -לנתחיל לארגן את החדר החדש. -ויהיה בסדר.

למעלה