תוכניות לחופש

RainbowL

New member
תוכניות לחופש

כי הוא כאן עוד 15 יום
מה אתן מתכננות? מה תעשו בטוח? רוצות לעבוד? לנפוש? חסכתן כסף? טיסה לחו"ל? שתפו. [וואי אני פעילה היום P:]

להתגייס ../images/Emo195.gif

בטח נדחוף כנרת ועוד כמה דברים בפנים, אולי אפילו עבודה אם זה יתאפשר רק לחודש

ש י ר י ו

New member
בידיוק בזמן, כי

הרגע נודע לי שנוסעים לשבוע לחו"ל! ביומולדת שלי! וזה כולל גם את התאריך הלועזי וגם את העיברי המיוחד שלי
[ט"ו באב] בעקרון בערך כל יולי לעבוד... אעע הוא נוסע לחודש וחצי לקנדה. וכשעוד היינו ביחד זה ביאס אותי בטירוף, אבל עכשיו זה סוגשל מזל כי לא תיהיה את ההתלבטות של היומולדת... ואי שתיגמר כבר השנה הזאת...

JuSt A GiRl 94

New member
וואי, זה כ"כ קרוב.

אממ...אנקור מסתיים רק ב-9 ביולי, שיש הופעה. מאיה, מגיעה בשלישי! אני חייבת לבלות איתה מלא עד הנסיעה לפריז. הנסיעה לפריז...מה-11 עד ה-20 ליולי או משהו כזה. מקווה שיהיה כיף... מה-20 ליולי...לבלות מלא עם מאיה, להכין לה משהו שווה ליומולדת, להכין דברים לבי"ס, למצוא דרך להרוויח כסף! בסוף החופש- לקנות מתנה לדפנה (1 בספטמבר) ולנועה (11 בספטמבר). מקווה שיעבור מהר

Summer moved on

New member
השנה הזאת פשוט ט-ס-ה!1

אוקיי, קודם כל יש בגרות אחרונה ב1 ליולי, ואז ב16 מועד ב' במת', אז לצערי עד אז פשוט לא אצליח להחשיב את זה כשחופש, אבל בכל מקרה: -עבודה בקייטנה. שזה קצת מבאס אותי כי זה כל יום מ8 עד 4 לאורך כל יולי, אבל מצד שני אני מרוויחה שם מעולה [20 לשעה], הילדים מקסימים, ורוב הזמן אני נהנית שם. אז נסבול קצת אבל נרוויח כסף טוב. -מפגשי פולין, והמסע עצמו, בתחילת אוגוסט. -תל אביב, והרבהההה. כולל ים, פיצוי על שנה שעברה! -יציאות עם חברים וכל מיניי כאלה. -לבקר משפחה, לישון אצל בני דודים:}} -לרדת לאילת עם חברים! -לנסוע לכנרת עם חברים! -וסתם להנות, לנוח, לישווווון, ולאגור כוחות לשנה הבאה
אני חושבת שזה מסתכם בזה...

Shusho

New member
כלוווווווווווווווום

עד המועד ב' באנגלית אני לא יכולה לעשות כלום וזה ב-12.7 ב-16.7 אני מתגייסת יופי טופי

Immortality

New member
מה 15 יום?

23 ]: יש בית ריק לשבועיים אז צריך לעשות משהו מעניין. הבית הריק כולל גם אוטו אז לטחון את הארץ, ולפי הרשימה שלי: המוןןןןןןןן ים. ולונה פארק! וסופרלנד! ולעזור לאחותי עם המעבר דירה כי הכפרע בהריון, וקצת קוואליטי טיים עם האחייניות לפני הגיוס, לעבוד ככה בקטנה בשביל עוד 500 שקל לפני הגיוס, לעשות קניות עד שיגזרו לי את האשראי, קוסמטיקאית :|, לצאת כל יום ולהשתכר בטירוף, לחוות חוויות חדשות שעוד לא יצא לי לחוות ולחיות את החיים, מה שעוד לא למדתי לבצע כראוי. כמובן שרוב הדברים כוללים בתוכם את ציף שלי, אבל גם קצת זמן לעצמי, להתאפס על עצמי לפני הגיוס. יהיה טוב

AnGeL DoLlY

New member
גאאאד מיכל זה נשמע מושלם

בית ריק ואוטו לבדדדדדד תתפרעי ילדונת

the mush

New member
איזה כייף../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אווקי, - השלמות בלשון
- קייצת!!!!!
- טיול אזורי [= הכנהX2] - להתנדב בשדרות - להשתזףףףףףףףףףףףףףףף - לבקר את כל חברי השמוצניקים שמתפרסים להם ברחבי הארץ
- סדנא ואם יצא, אז לעבוד.

אני אני אני אני אני!!!

חופש=כיף [דברים של כוס מהלך, אבל אז מה.] -הופעה של הג'ירפות -הופעת מטאל כלשהי עם הפוסטמות -להשתכר תחת מליון פעם -דיאטת בירה -לפגוש את כולם כל הזמן -ים -לרדת ל58 [נשאר עוד 4 קילו] כבר. -לקנות בגדים -להמשיך לעבוד כמובן, כי צריך כסף. איזה 4-5 משמרות בשבוע.. -קורס במתמטיקה. חייב.. -קורס בפוטושופ, כי זה מעניין - להמשיך עם גיטרה -לא לצבוע את השיער -לקבל תרהיטים לחדר. [נו מה זה יעשיר לי את החיים] -להתנשק עם בת -" עם בן - more over -להשתזף -להתקלף -להתאהב -לאכול אבטיח - " מלא דובדבנים -לישון מחוץ לבית -לעשות התנחלות מתורבתת בבית XD לעשות שטויות שלא מתחרטים עליהן ~

OverSharing

New member
חח מה 15 ימים!../images/Emo103.gif

לבינתיים, אבל זה עוד לא ממש מתוכנן. >ימי עבוה מטורפים למחנה >מקום ראשון במחנה!!!1 >מחנה כיפי עם החניכים >לטחוווווווווון בייביסיטר. ואם לא מאוחר מדי לחפש קייטנה לעבוד במחזור ב' שלה. >שוויץ. או לבד, או עם האחים שלי או עם עמרי [הלוואי!] [יש לנו שם חברים פשוט..] >תורכיה עם הבנות >חו"ל כיפי עם אבא! [ניו-יורק, או סין או תאילנד או משהו משמח כזה:)] >ים-ים-ים-ים-ים >ללמוד נהיגה ולעשות לפחות 15 שיעורים עד סוף החופש >כנרת עם עמרי, טל ורון ומיכל ורותם [טל ומיכל-חברות שלי, רון ורותם-חברים של עמרי
] >סיכום שנה נורמלי עם הצוות >לישון. פשוט לנוח >בגרות בפיזיקה:| [חח יופי של תוכנית.] >בגדים! טוב, לא יודעת מה עוד, אם יעלה לי אכתוב..

פנאן :)

חופש עמוס לאללה![במידה ולא תיהיה מלחמה חח] תאריכים בטוחים: 24.6-בגרות בלשון 25.6-שבטיבל 30.6-טיול משפחות 6-7-הכנה לקורס מסכם 8-12-קורס מסכם :) 16.7-מועד ב' במתמטיקה שבוע אח"כ נראלי שבוע שבט 27.7-4.8-צפונבוריייייי אעע מתישהו אח"כ פעולת סיכום אמ.. התכנונים זה: להרים שלושה מפעלי קיץ להעביר פעולות שיבוצים פרידה מהשמיניסטים :[ הרבה ים,הרבה יציאות,להכיר אנשים חדשים הרבה גאלהה ולנוחח לקראת י"א :S ואולי מתישהו קורס תנועתי למדריכי ט'
חחחח אעע חופש גדולל :)

Tin Doll

New member
עצוב שאין לי תכניות

כאילו, מה אני אעשה ועם מי אין לי חברות בכלל וגם חבר תכף גם לא

את יכולה לבלות איתי ../images/Emo9.gif

למרות שאני בספק כמה אהיה בבית וכאלה.. אבל את יודעת, נדמה לי שכבר אמרתי לך פעם שאני בירושלים השנה, ואולי ניפגש עוד..באמת. בכיף. (שינית חתימה..
)

יהיה חופש בנ"ז../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

מה25-28,1-5 יש לי קורס מש"ציםםםם!!111
המ וכל השאר הדברים פשוט לא קבועים אבל אני בטוח אלך לת"א מפגש ישרא חופשגדול קניון בריכה-עושה כרטיסיה לבריכה אהובה פה בעיר,וחברה עושה מנוי אז כניראה נתנחל שם D: יםיםיםיםים!!!!!111111111111 חייבת ואני כבר מספיק גדולה בשביל לנסוע עם חברות התנחלויות אצל עידודי
אהבה קייצית משו?טוב די מזה קשור. היומולדת שלי בחופש !!!11
אין לי מושג מה לעשות ... \\: טוב נו יבוא לי רעיון עד אז .

למעלה