תוכניות לחופש

mkarin

New member
החופש האחרון שלי ]];

רוצה לעבוד קצת. רוצה לנסוע לכנרת עם חברות. חו"ל לא בתכנון. רוצה לרזות ללמוד ולהצליח במועד ב' של 05 ללמוד 06 חברות פסיכומטרי ואני רוצה להנות כי זה באמת החופש הגדול האחרון שלי ]; וזה עצוב.

josie1986

New member
להשתחרר,

להתחיל פסיכומטרי, לעבוד טיפה, לתכנן את הטיול לחו"ל. בעיקר להתחפשן.

N o o s h y

New member
זה נראה הכי רחוק שיש

במיוחד שאני מחשיבה את החופש הגדול (או הריק הגדול) מהערב שיבוצים (4.8) עד הגיוס (9.12). אבל לא משנה: 26.6- בגרות אחרונה בספרות. 16.7- מועד ב' במתמטיקה מחנ"ק המוןהמון עבודה במקדונלדס. מסיבת יומולדת 18 מפוצצת משהו כיפי לצוות לעשות ככל שביכולתי שהצוות שלי יקבל את התפקידים הכי טובים עבורו בשנה הבאה לשרוץ בים ובזאפה לבלות עם שקד הרבהההההה להאריך את המנוי על החדר כושר מכספי שלי נו. זהו בינתיים. אני מפחדת להרגיש ריקה וחסרת משמעות עד הגיוס :[

s h a r o n 7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo126.gif

ערב כניסה לשכב"ג
סמינר מגדוד לשכבה
מחנה קיייייץ + חלוץ שבטי
חלוץ הנהגה (
)
קורסם מסססכם
איייייילת עם חברות
ברצלונה
המון בייבסיטטטטר
ים והרבה! כל אוגוסטטט
שיעורים פרטיים במתמטיקה (!!) ואנגלית
שופפפינג ומסיבה אחת לפחות הכי מדהייייייים שיש

חופש עמוססס ../images/Emo9.gif

24.6: בגרות בלשון... מה שאומר שעד אז- לומדים... 16.7: מועד ב' מתמטיקה.... מה שאומר שגם עד אז דיי לומדים, אבל יכול להיות שאני אהיה באילת באמצא לא בטוח... 22-29.7: Nir school
30.7|סדגש: חתונה של בת דודה של אמא
(יהיה כיףכיףכיף) 5-11.8 (?): קורס מד"מים + כיף פעילים ארצי עד כאן תאריכים ידועים.... מה עוד? - כנראה 4 ימים באילת עם חברה לפני הש"ש שלה... - כנראה שבוע +- ת"א עם אח שלי אצל דוד שלי וחברתו החביב
- כנראה שבוע+- בבאר שבע אצל החברה של אבא
- אולי עבודה... - לפחות פעם אחת כינרת+ לישון עם החברים... - לפחות פעם אחת להתנחל אצל חברים בקצרין... -להשתזף בכמויות לא נורמליות - לנוח לנוח לנוחחחחחח
חופש נעים ומהנה לכן!

הו קראפ נהרסה ההדגשה...

אה ושכחתי שכנראה יש לי מחנה עם החניכים שלי :]]]] אושר!!! :]]]

P i x i e s

New member
וואי המון :)

לעבוד בקייטנה כל יולי ואיכשהו לגרום לזה שאשכרה הורים יתקשרו אליי אם אני אנסה להיות מורה פרטית, ואת כלללל הכסף לחסוך לנסיעה לקנדה שנה הבאה
קניות!
הרבה תל אביב :]
לסיים את העבודות בהיסטוריה לשנה הבאה.
לעבור בהצלחה את המועד ב' במתמטיקה.
להיות הרבה-הרבה עם תום
בילויים ספונטניים
להכיר אנשים חדשים.
מסיבות?

TiKi PooH

New member
סוף סוף

הרשימות האלו נהדרות[: > לעבוד. לעבוד לעבוד לעבוד. אם בהפקות ההן אז שם ואם לא-כמעט בכל מקום אחר. > לצאת וליהנות. > בעקרון זיו ואני תכננו על כמה ימים טובים בחושות של סיני. להזרק על החופש עם עצמנו וליהנות מהשקט. עלולה לצוץ בעיה עם אימא ועם הפן הבטחוני, אבל כולי תקווה שנצליח להוציא את זה לפועל... אם יהיה חיבור טוב בין המעורבים בדבר- גם אבא מוזמן מבחינתי > אם לא סיני אז משהו אחר על אותו בסיס של חופש ושקט. > לקראת אוגוסט, אני צריכה להתחיל ללמוד. יש לי הרבה פערים להשלים לקראת האקסטרני, בעיקר באמנות... האמת שטוב שמדובר בעיקר באמנות, נהנית מזה > לחסוך כסף ( לעבוווווד.) > לתחזק קשרים עם האנשים הרצויים במצב טוב, יציב תקין וקבוע :) > לכתוב-לצלם-לצייר-ליצור-יאדה-יאדה. > לקרוא > להשקיע זמן חשוב במשפחה > אולי לצאת לאיזו חופשונת עם אימא, הזמן הזה של שתינו תמיד בא טוב. > ים > הופעות-אירועים-ירידים-מסיבות-אטרקציות מכל הבא ליד בתקצובים שפויים ולזרום עם החופש :)

TiKi PooH

New member
רגע רגע שכחתי כמה

אמור להיות לי רישיון ...מתישהו, טפו טפו. אז לחרוש כמו שצריך גם בתקופת המלווה, מה גם שאחריי שאני אהיה יותר בטוחה בעצמי האיש שלי יכול לתפקד כמלווה, אז מה טוב. עומר וינאי שריינו מראש דוגי&קאטי סיטר לפרוותיים שלהם, משמע דירה משלי על רחוב הירקון במרחק דקה וחצי הליכה מהים. הללויה? גם אימא ביקשה דוגיסיטר ארוך, אבל אני בספק אם אני אצליח לעמוד בדוגיסיטר ארוך בחופש הרחק מהציווילזציה, אז... עם סימן שאלה. וגם סבתא ביקשה, שזה נהדר, אבל אני לא ממש זוכרת על איזה תאריכים מדובר- יכול להיות שזה בכלל לכל ספטמבר ואז לא כל כך רלוונטי לשרשור הזה. ואולי גם שריצות ממושכות אצל זיו.

Small talk

New member
יש לי רגשות מעורבים בקשר לחופש

מתוכנן-
004 חוזר
אולי E חוזר, לא יודעת.
ללמוד נהיגה (אם אמא תפסיק לעשות לי בלגנים)
לישון
לסדר/לשנות את החדר והארון
להיפגש עם עדי ונופרי
בטח ים עם חברים לפחות פעם אחת
פולניה מה23/8 עד ה4/9 (איזה קטע סבתא ודודה שלי טסות לפולין וחוזרות יומיים לפני שאני טסה).
צו ראשון
להיפגש עם בת דודה שלי אולי...
אולי לנסוע לת"א לדודה שלי.
לפחות יום בנות אחד עם אמא בירושלים ו/או בת"א.
להתפרע קצת

למעלה