תוכניות לחופש

RainbowL

New member
יאו איזה חופש כיפפייי.

20.6 יוצאים לחופש!!!!! ובכלל עד ה-28 זה רק עבודה על הטקסיום.. 23.6- סופרנלד חניכים 1-6.7- סמינר הדרכה מחוזי בפקיעין 8-18.7 אני כנראה אעבוד אצל אבא שלי במשרד כל יום מ-8 עד 1 וארוויח מלא כסף
19-20-21.7- אילת עם המועדון!! 24.7- ייומולדת שלי קולולולולו טוב כל השבוע הזה מלא ימי הולדת בתחילת אוגוסט טסים לאוסטריה וגרמניה, גם מתישהו אילת\כנרת עם חברים. ולרזות, ומלא מבחני מעבר, ומקווה שיהיה כיף נו :)

AnGeL DoLlY

New member
איי אני אוהבת תוכניות לחופש ../images/Emo9.gif

- אז בראש ובראשונה היעד הוא למצוא עבודה, בנוסף למה שכבר יש לי. העסק של ההורים הוא כברירת מחדל והוא נחמד אבל הפסקתי להתעניין בזה [ולמען האמת מעולם לא התעניינתי
], ובא לי משהו אחר, יותר כיפי. אפילו אם זה לטחון משמרות באיזה ביתקפה, אני רוצה גיוון. - וכמובן להרוויח הרבה מאוד כסף משלי. הכי כיף לבזבז מהקופה שלך, ככה אין רגשי נחיתות ו"שיט, צריך להחזיר, לא נעים לבזבז הכל" P:. - בגרות חוזרת (ושתהיה טובה הפעם, בבקשה) ב005 ו03. ב3 להוציא כבר את המאה הזה לעזאזל. - ציון הגשה גבוה בביולוגיה+בגרות מוצלחת. - לטוס לחו"ל עם הבננות בחופש. הלוואייייייי. - למצוא מישהו ;[ - וגם אם לא חו"ל, אפשר להתפשר על אילת פעם נוספת. היה כיף חיים שנה שעברה. - להתחיל ללמוד נהיגה+תאוריה. - להתחיל לקחת שיעורי גיטרה בנקסט. כן גם לי קפץ ג'וק בחודשים האחרונים, ואני מתכוונת לממש אותו. - אוי, חשוב!! להכין לאח שלי מצגת יפהפיה לבר מצווה. עם מלא תמונות ומשפטים יפים, כזאת שאני אתגאה בה ושהוא יאהב. - לבלות הרבה זמן איכות עם אריאלה, ובכלל עם כל הבנות גם בפרט. - לבלות זמן איכות עם דודה שלי שתבוא לביקור בארץ באוגוסט. - לנצל את הרישיון המשוחרר של אליה ;) - וכמובן כל המסגרת של מסיבות-ים-סתלבט-מסעדות-פסטיבלים וכו', כי אין דבר כיף מזה עם אנשים שאתה אוהב. זהו, נראה לי. לא הרבה. :]

AnGeL DoLlY

New member
טוב, אני חייבת עוד משהו

אמנם זה לא יהיה ממש בחופש הגדול אלא בראש השנה אבל תראו באיזה גן עדן אני הולכת להיות [רוב הסיכויים שזה יהיה זה]

איך בא לי על החופש הזה../images/Emo9.gif

קודם כל וברור מהכל- מחנה קיץ. אני גם ראש חדר הדרכה אז בכלל :) כמובן שלסיים עם הבגרויות באזרחות, הסטוריה וספרות יחידה פנימית עבודה- בגן ילדים שחברה שלי סידרה לי, בקייטרינג ובעבודה הקבועה בעסק המשפחתי תורכיה
. ואם לא יצא אז אילת.. אממ בעיקר לצבור כוחות לי"ב ולהנות מהחופש האחרון שנשאר לי :(((((

וכמובן! לחרווווש על האוטו :) :)

ולבלות כל שנייה אפשרית שיש.. אה וים!! מלאאא... אני אהיה עוד יותר שזופה אעע

EROTOMANIA

New member
חח אני בחופש כבר חודש ../images/Emo3.gif

כיף להיות סטודנטית אז
לעבוד ולחסוך כסף
2 קורסי קיץ
להרזות, ובגדול
להכיר אנשים חדשים
להתגבר על קולין במאה אחוז. כרגע אני מרגישה שאני ב85 אחוז.
לסוע לניו יורק
לעשות עוד קעקוע
יש לי מספיק על הצלחת שלי.

EROTOMANIA

New member
הלו, לא התגברתי עליו לחלוטין.

אבל אני מרגישה טוב לגבי עצמי. כרגע. הוא התקשר לפני יומיים ונלחצתי כי לא רציתי לדבר איתו או לראות אותו. אבל כעקרון הפסקתי לחשוב עליו כל הזמן הפסקתי לבכות כל לילה אני יודעת שהשלב הראשון של ההרסניות של הפרידה עבר לי אני בדרך לשם אני יודעת שיקח לי עוד הרבה זמן להפסיק להרגיש כלפיו רגשות עבר חודש אני חושבת שאני מתקדמת בקצב הנכון, לא? הפסיק לכאוב לי, אני חושבת.

EVE Lights

New member
כל הכבוד בובה

בהחלט בקצב הנכון.. מה שמתאים לך.
ממש גאה בך.

use your guns

New member
הווווו אני אוהבת

>>> להתנחל בבריכה של הדודים במושב ולתפוס צבע <<< ללכת כבר לרן! >>> הרבה הרבה ת"א <<< שעורי נהיגה + תאוריה >>> להביא ליאיר את החולצות! וכמובן שלהפגש קצת עם יאיר <<< הרבה זמן איכות עם הבת דודה דעוד מעט מתחתנת (בספטמבר) >>> ללכת לחלוץ של המחנה קיץ <<< הרבה זמן עם אריאלה המהממת שלי ועם רני >>> לעזור לאבאל'ה עם הפתיחה המחודשת <<< Money money money >>> ללכת לסבתא כל יום שבת <<< מסיבות, סרטים, הופעות! >>> נצנים, עיר הבירה, כל הפסטיבלי חינם! <<< לטוס לחו"ל >>> אילת <<< לקרוא לפחות 8 ספרים - בניהם "צילה של הרוח" "התפסן בשדה השיפון" (תהרגו אותי, עוד לא קראתי),"זכרונותיה של גיישה" ואם יש לכן המלצות, אשמח. >>> להיות הרבה עם ניצן!!! <<< יומולדת לאבא ואחותי - ברכות +מתנות >>> לסיים את החולצה שהתחלתי של הבנות >>> אם יתחשק, לחזור לפסנתר. חופש אחרון, מקווה לעשות הכל ואף יותר

use your guns

New member
והכי חשוב

לצלם ה כ ל! ולכתוב הכללללל :) מחופשית קודמים כמעט שאין לי מזכרת

Mrs big

New member
החופש הגדול האחרון שלי.

[אחר כך יהיה לי חופש ממש גדול שאחריו כבר לא אחזור לבית ספר, אז זה לא נחשב.] - המון ים. - המון חברות. - להוציא לפועל את מסיבת הקוקטיילים. - להוציא לפועל את הבוק עם האביזרים. - הרבה הופעות. - טיפה בית ריק. לנצלו כראוי. - לעבוד ולהרויח כסף. - פסיכומטרי החל מאוגוסט. - הרבה חד"כ. - לקרוא הרבה. - להיות לפחות פעם אחת רק עם בגד ים בים. אולי אזכר בעוד תכניות אחר כך.

©big smile©

New member
עוד 28 יום! יאללהיאללה, שיעבור.

אני בטוחה במליון אחוז שיתווספו עוד מליוני דברים, אבל סתם שיהיה. קודם כל, הבגרות האחרונה ב2.7, ואז אעשה כנראה מועד ב' באנגלית [ב13? מתי זה?]. בקשר לעבודה, אני מקווה כבר שבקרוב אמצא איזה משהו, אבל יש מצב שאעבוד בקייטנה וארוויח 1700 ש"ח :] - להיות עם חברות כמה שיותר - חופשה עם החברות? - תל אביב - להפגש עם חן - לצאת למועדונים ופאבים - הופעות [בעיקר של אביב, אני חייבת את זה] - חו"ל? למרות שלא נראה לי.. אבל אולי יהיה משהו עם המשפחה, כמו בשנתיים האחרונות. - להיות סגורה על עצמי לגבי הצבא - לרקוד איפושהו - ללכת לחדר כושר, לרדת במשקל. - להיות עם מור הרבה, כי היא מתגייסת ב19.7 ;[ ולא יודעת, פשוט להנות. אני רוצה לנצל כל רגע, כי זה פשוט נגמר כ"כ מהר.

NoFaRi1

New member
אעע אני אהיה בארץ

אז פשוט להיות עם כל המדהימים שלי ולא משנה מה נעשה בכלל שבועיים#@$%

adiss90

New member
Madness is Freedom ../images/Emo175.gif

מדוקדק למדיי ^^ כמה ימים אחורי הבגרות בלשון אני עפה ליונייטד סטייטס. כבר עושה לי אדרנלין. אני חוזרת בקצה-קצה של יולי, בודקת איך היו האנגלית והטימטומטיקה. ומכאן הנוסחה דיי קבועה לכל הימים: אוגוסט שלם של תערובת כיפית--- -שיעורי נהיגה. אני מאד מקווה שיתאפשר לי 3-4 בשבוע. -כל יום אני לוקחת אוטובוס+חצי שעה הליכה בפארק, לקאנטרי. שחייה וספרים-על-הדשא(יש לי המוווון חומר קריאה שצריך אותי). ומדי פעם חברות יצטרפו, שמעתי. XD -בחלק מהימים הקאנטרי יתחלף בים. -החלטתי שמכיוון שזה החופש-גדול האחרון שלי, לא עובדים! (מצד שני גם לא מבזבזים כ"כ.כרטיסיות אוטובוס יספיקו.). אבל אם הבייביסיטרים יתקשרו- אין בעיות מבחינתי. -נו ואני מניחה שאני לא אתחמק גם מחומר אנושי. פרינדז!! אני אדאג שהם ייכנסו לתכנון.

למעלה