תודח נעמי חזן ממרצ !!

yeshgvul

New member
זה בסדר. מרחתי אלו-וורה

(מתוצרת ברית המועצות כמובן)

avvv

New member
אני

אני תומך מרצ ואני תומך במלחמה הזאת. אני מסכים עם מטרניך וכבר שנתיים אני מזועזע מהברית הפשיסטית-שמאלנית-איסלאמית אשר מטרניך מתאר, ושמכפישה את ישראל בכל בירות העולם. עכשיו הם הגזימו. כד רגע שסדאם שולט מתים עוד ועוד ערקים מרעב, מחלות והדיכוי שלו. הגיע הזמן להחליף אותו. גם לעירקים מגיע לבחור ולקבל קצת זכויות אזרח. לפני שסדאם יתחיל לחלק לטרוריסטים פצצות אטום חינם, או פשוט ישתגע ויתחיל לשגר כל מה שיש לו צריך לעצור. הוא לא ייפול מעצמו וכבר יש לו יורשים מוכנים.

yeshgvul

New member
האם הגעת למסקנה הזו על סמך מידע ?

על 1. מה סטטוס הנשק הב"ק של סדאם סדאם. 2. השפעת העיצומים על החיים בעירק. 3. מהם הקשרים של סדאםם עם ארגוני טרור? האם אתה סבור שיש לעירק קשר עם ארועי 11.9 ? איך תסביר לי את העובדה שעירק היתה מדינה עם שרותי בריאות טובים לפני 1990, גם תחת סדאם , ללא הרעב והמחלות האלה? האם אתה מוכן לקרוא את המסמך הבא, של אוקספם הבריטי, ארגון הומניטרי מכובד , ולומר לי מה דעתך? http://wwww.reliefweb.int/w/rwb.nsf/c7ca0eaf6c79faae852567af003c69ca/4604936a85d1fb2fc1256ca800540dca?OpenDocument

avvv

New member
תשובה

1. עד כמה שידוע לי, סדאם השתמש בנשק כימי, לא ידוע לי שכל הנשק הושמד, כלומר יש לו נשק להשמדה המונית. 2. אני משער שהם מספקים תירוץ נוסף לחיים הלא נעימים שם. 3. לדעתי סדאם לא קשור לאירועי ה-11.9, אך יש לו קשר עם ארגוני טרור. לא ידוע לי שהיו לעירק שירותי בריאות טובים עד 1990, אך סביר להניח שסדאם ירש משהו מאויביו, ושסיוע ארה"ב למלחמתו נגד אירן (ואובדן כ- 400,000 פציינטים פוטנציאליים במלחמה) השפיעו לטובה על שירותי הבריאות. בקשר למסמך - הגיע הזמן לגמור עם זה. יעוף סדאם ויעופו הסנקציות. בניגוד לשרון, בוש לא עומד להקים התנחלויות בעירק ולאחוז בה לנצח, ולכן יש בי פחות ביקורת כלפיו.

yeshgvul

New member
הבנתי. עוד שאלה על כמות ההרוגים :

הסבירה בעיניך מבין אזרחי עירק. אני מניח שהיית אומר ש-1 זה סביר (גם אני כנראה). 100000 במלחמה ועוד מיליון ברעב ובמגפות זה סביר? (הרי יש אזהרות חמורות של ארגוני זכויות האדם והסיוע) אתה מוכן לנקוב מספר? אני שואל ברצינות, לא בציניות.

avvv

New member
כל כמות

100,000 הרוגים זהו מחיר לא זול, אך כדאי בשביל להשתחרר מעול סדאם ולקבל דמוקריה, שלטון אמריקאי (כמו גרמניה ויפן ב-1945) או דיקטטור "נחמד" (כדוגמת פרנקו או פינושה שלפחות נופלים בסוף). לאף אחד לא מגיע לחיות תחת שלטון כמו של סדאם, והעולם היה נראה רע מאד אם אנשים לא היו מקריבים את חייהם למען מטרות נעלות. גם בארץ אם פתאום ליברמן יהפך לפיהרר אין לי בעיה למות עם עוד 100000 אנשים כדי להשתחרר ממנו. הרעב והמגפות ייגבו יותר קורבנות במהלך המלחמה, אך לאחריה הם יוכלו לשכוח במקום להמשיך עוד שנים, כך שבטווח הארוך הן לא ייגרמו יותר מוות.

yeshgvul

New member
הבנתי נכון ?

אתה מוכן להקריב כל כמות של אזרחים (כמובן , כשאתה לא צפוי לשלם את המחיר הזה) ? האם הבנתי נכון? גם אם ,למשל, מישהו יראה לך שסדאם צפוי לחיות רק עוד מספר שנים, ושהמדיניות הנוכחית מחזיקה את משטרו במצב מוחלש , כך שאינו מאיים על שכניו ? אני מניח, אם כן, שאתה גם מוכן להתנדב מיידית להיות בראש הכוח שנכנס לעירק. האם אני טועה?

avvv

New member
לא

אני מוכן לזאת גם אם אני נדרש לשלם את המחיר (ראה דוגמת ליברמן). זה לא משנה כממה שנים עוד יחיה סדאם, כי יכולים להחליף אותו כפילים, או אחד מבניו יירש אותו, ובניו מוכנים בהחלט לעשות זאת. להתנדב לכח? לא. מה לעשות, אני עוד לא בגיל גיוס, וגם זה לא יועיל למלחמה אם יראו שם ישראלים. אבל לפי דוגמת אפגניסטן ומלחמת המפרץ, לחימה בכוח הזה לא צריכה להיות יותר מסוכנת מנסיעה בכבישי ישראל.

Asaf p

New member
תודה לג'ורג' וו. בוש מארה"ב!

המשך במהלך! למען העם העיראקי הסובל מידו של הרודן. למען העם הפלשתיני שניצחון על סאדם יכול להוביל לשחרורו משלטון הטרור של עראפת. למען אלה שעלולים להפגע מנשק ההשמדה ההמוני של עיראק. למען עוד שלב בניצחון על הטרור האיסלאמי הבין לאומי. למען תחילת פרק חדש במזרח התיכון, של דמוקרטיות ולא של רודנויות נפט המאיימות על יציבות העולם החופשי. למען הוצאת העולם מהמיתון הכלכלי בו הוא שרוי. למען הניצחון על הפחד, למען ניצחון העולם החופשי. וחשוב מכל, למען ישראל.

smile2life

New member
חשבת אולי

להגיש בקשת להתאזרחות אמריקנית. ההערצה שלך לנשיא הנוכחי היא ממש עיוורת. אני בטוח שאם יתרגמו לו את ההודעה לא רק תקבל אזרחות אמריקנית - אלא גם סיוע ברכישת מקצוע, דירה במחיר נוח ובכלל תנאים של עולה חדש. זכור לי מישהו מהימין הישראלי שקיבל אזרחות אמריקנית לאחר שהצהיר ונשבע נאמנות לארה"ב, לחוקה ולדגל (הצהרת הנאמנות והשבועה,דרך אגב, הם חלק מהשלבים בדרך לקבלת אזרחות אמריקנית). אני חושב שאותו אדם מהימין גם כיהן כשגרירנו באו"ם, היה סגן שר החוץ, ראש ממשלה, נאם מעל המרפסת בכיכר ציון, כשהסיתו נגד רבין ז"ל ודרדר את ישראל מבחינה כלכלית-מדינית ובטחונית. אני בטוח שאתם יודעים על מי אני מדבר ואין צורך לפרט ולהוסיף שמות. אני "השמאלני" נשאר נאמן לישראל, למרות שיש לי אזרחות זרה ואפשרות לחיי יותר קלים בנכר.

מטרניך

New member
כל הכבוד לך. כן ירבו כמוך.

אני גם מקווה שאתה משרת בצבא ומגן על ארצך נגד אויביה.

smile2life

New member
נשמה שלי

נתתי את דמי למען המדינה = אני נכה צה"ל 90 אחוז מפגיעה מבצעית. תיק באגף השיקום 110535

בר בי רב

New member
פגיעה מבצעית?

מאז שטמי לפיד התחיל להתהדר בכך שבנו יאיר נפצע פגיעה מבצעית בלבנון רק שהוא שוכח לציין שהוא היה כתב צבאי, אני לוקח עם מעט מלח כל התהדרות בפגיעה מבצעית זו או אחרת (ואם אני טועה בך, עמך הסליחה).

Asaf p

New member
לכל השדים והרוחות, על מה הוא כותב??

אולי מישהו יסביר לי מה הקשר בין תגובתך למה שכתבתי? אני מעריך את ג'ורג' בוש, כמו שישגבול הצהיר כאן שהוא מעריך את שר החוץ הגרמני יושקה פישר, וכמו שרבים העריצו את ביל קלינטון. מה פסול בכך? אפילו כתבתי וציינתי שהאינטרס הישראלי הוא זה שחשוב לי מכל. מה הקשר לרצוני לקבל אזרחות אמריקאית, ואת מי מעניינת העובדה שיש לך אזרחות זרה ואתה נשאר כאן. מה הקשר אלי? דבריך על נתניהו - השמצה. ואגב השמצה, אני עדיין מחכה שתחזור בך מדבריך כאשר תקפת אותי כשהצגתי התבטאות אומללה של עוזי אבן.

smile2life

New member
אה הבנת שזה נתניהו

כל מילה שלי עליו עובדה - ותבדוק אותי. אני מזמין אותך לתבוע אותי על הוצאת לשון הרע.....

לך אזרחות זרה וגם לנתניהו - מה ההבד

אתה מעדיף לחיות כאן וגם הוא מה ההבדל?! אולי באזרחות לך כפי שאמרת יש משפחה בעלת עסק שהנך יכול לחיות מנו אבל בחרת אחרת נתניהו מאז ומעולם חי מכספו אבל יש הבדל קטן.... נתניהו גדל בחו"ל [זו לא בחירתו..... אביו עבד בארה"ב...] אבל בהגיע גיל הגיוס במקום ללכת למכללה להתהולל הוא העדיף להתנד לצב"א לאחת היחידות המובחרות והקשות ביותר אשר חייו היו בהן בסכנה מוחשית אמיתית אגב גם אחיו נהגו כמוהו וכפי שהנך יודע אחד מאחיו גם נהרג בפעולה מבצאית מהנועזות והמסובכות ביותר ואתה? אינני יודע אם עזבת את משפחתך ובאת ארצה לעשות צבא [ואם עשית כך מה בדיוק עזבת... ] אבל נדמה לי שלא ונדמה לי גם שאתה דיווחת שהיית חייל בלישכה אז יחי ההבדל הקטן ולא אינני ממעריצי של נתניהו אני ממתנגדיו הגדולים ביותר לכהונת ראש ממשלה אבל כך סתם להוציא הודעת שטנה?! למה?!

smile2life

New member
בשנתיים האחרונות

תשווה כמה ימים נטו נתניהו היה בארץ? אני יצאתי מהארץ אולי ליומיים של ביקור בלונדון. נתניהו עשה כסף בחו"ל וחזר לארץ רק כשראה שנפתחת לו דלת להתמודד על ראשות הליכוד. חוץ מזה שהוא חזר לארץ אחרי שהוצע לו תפקיד שר החוץ בממשלתנו. אני מסתייג מכל מה שנתניהו משדר כאדם, כל השחצנו המעצבנת שלו וכל חוסר האיכפתיות שלו מהאזרח הקטן.

למעלה