תודח נעמי חזן ממרצ !!

כמובן שאתה לא - הרי מלחמה נגד ישראל

מוצדקת לטעמך ופציפסט הנו נגד מלחמה בטאשר היא!!! ופציפיסט הנו בהחלט מוערך!!

yeshgvul

New member
וגם מלחמה בטרור פלסטיני

רק שזה לא מה שישראל עושה כרגע.

smile2life תשובה שטחית ופשטנית!

בוש הבן לא פועל כדי לרצות את אביו, וגם לו רצה לספח את הנפט העירקי שאר צרכניות הנפט ומדינות ערב לא היו משתפות פעולה עימו לצורך זה, וסאדם חוסיין לא מחפש צומי! הסיבה היחידה שעירק לא תוקפת כיום היא שתוקפנותה נבלמה בכוח במלחמת המפרץ! זו הסיבה ולא אחרת! היא לא התמתנה! שאיפות ההתפשטות של המגלומן סאדם חוסיין,באו לידי ביטוי במלחמתו באירן ברגע שאירן נלחמה בשאיפות אלו שנים, נבלמה שאיפת ההתפשטות שלו בכיוון זה בכוח ולא כתוצאה מתהליך התמתנות כלשהו! ובנסיונותיו לכבוש את כווית ומשם הדרך הקצרה לשאר מדינות המפרץ ספקיות הנפט מס' 1 . נסיון זה הוכשל בכוח! ושאיפתו לחזור ולכבוש את כווית נבלמה בכוח זה ולא משום שעבר תהליך התמתנות! לכן, הסכנה למקורות נפט אלו היא הדוחפת את בוש למלחמה בנ"ל, + איום הפצת נשק לא קונבנציונאלי לידי טירוריסטים המאיימים על יציבות העולם המערבי! כיום צבר המטורף הנ"ל ארסנל נשק קונבנציונאלי ולא קונבנציונאלי המאפשר לשאיפות ההתפשטות שלו לסכן שוב את מקור האנרגיה העולמי נסיכויות הנפט! וכיום מאפשר ארסנל נשק זה לתומך טירור זה, מממנו ומאמנו לחמש את בין לאדן, הרשות וכל הטירוריסטים האיסלמיים, והלא איסלמיים בנשק לא קונבנציונאלי! וזו אדוני "המחייך לחיים" בתמצית הסיבה ליציאת בוש למלחמה, תמיכת חלק מאירופה וחלק ממדינות ערב והעולם בעמדתו זו!

smile2life

New member
אתה אומר שחור אני אומר לבן

ובסוף יקרה מה שיקרה. אין טעם לויכוח סרק הרי לא אתה ולא אני נשפיע על בוש וחבורתו. כך גם על סאדם וכנופייתו.

מטרניך

New member
לדוגמא פריז: ז'אן- מרי לה פן

הפשיסט הגזען צועד בראש ההפגנה של כוחות השלום יחד עם מנהיגי השמאל הקיצוני. אלה ידידיך, 'ישגבול'. לדוגמא: בלוס אנג'לס מסולק הרב השמאלני לרנר ע"י חבריו של 'ישגבול' מבימת הנואמים בגלל יהדותו. לדוגמא: בניו יורק משתיק ההמון המוסת, בן בריתו של 'ישגבול', בקריאות בוז ישראלי שמאלני, סרבן גיוס, שמנסה להסביר לו מעל הבמה עד כמה הסרבנים בישראל תומכים במאבקו ומייצגים את 'ישראל היפה' - רק שיהדותו וישראליותו עומדת לו למכשול כי הוא לא רוצה את ישראל בכלל, לא יפה ולא מכוערת. רבים מידידיו הניו יורקיים של 'ישגבול' נושאים שלטים בערבית ובעברית נגד ישראל שהמארגנים תקעו לידיהם מבלי להבין את תוכן הסיסמאות. מה שהזכיר לי את השחקנית הצרפתית ז'ולייט בינוש שהודתה לא מכבר בשידור חי בטלוויזיה הצרפתית שחתמה על עצומה נגד ישראל מבלי לראות את תוכנה. הודתה ופרצה בבכי לעיני הצופים. היא כניראה כבר לא תעשה זאת שוב. לדוגמא: בלונדון נואם ראש העירייה השמאלני כל הזמן נגד 'פושע המלחמה' שרון ומחפה על כל פשעיו של ידידו סדאם חוסיין. משת"פ אמיתי המרוויח את לחמו ביושר. לדגמא: בשטוקהולם מניחים כמאה כורדים ואנשי אופוזיציה עירקיים זרים ליד שגרירות עירק לזכר קורבנות המשטר בעירק בשעה ש-35 אלף מפגינים - שמאלנים, פשיסטים ומוסלמים - ממלאים את מרכז העיר. איש איש והפגנתו. בדמוקרטיה המדיניות נקבעת בפרלמנט הנבחר בבחירות ולא ברחוב. בקלפיות מפגין לא רק הגיס החמישי אלא כו-לם. המשת"פים שלנו נחלו זה עתה תבוסה ניצחת בבחירות. לדוגמא: מפלגתו של 'ישגבול' קיבלה בין היהודים 0,1% מהקולות. בגרמניה הקואליציה השלטת עדיין של סוציאל-דמוקרטים וירוקים והמפגינה ברחוב עם הימים והשמאל הקיצוני ועם האיסלאמיסטים היא מיעוט בציבור. בצרפת יש חזית לאומית מלה פן הפשיסט עד לשמאל הקיצוני בתמיכה בסדאם, כדי שברגע שיסתיימו הסנקציות על עירק ואם בעל בריתם סדאם יישאר בשלטון חברת הנפט 'אלף' המושחתת, ולא האמריקאים יקבלו את הזיכיון ליצוא הנפט. על כל אחד שיצא אתמול ברחבי העולם לצרוח סיסמאות נגד בוש ושרון, אמריקה וישראל, יש מאה שהצביעו ברגליהם ונשארו בבית, והביעו את סלידתם מהמחזה המבחיל המוצג ברחובות. אלה יחסי הכוחות האמיתיים. מעניין שבעולם הערבי הפגינו מעטים יחסית. לא מתאים לשליטים כרגע לתת להמון המוסת להשתולל ברחובות, חוץ מביירות, שם הציגו חבריו של 'ישגבול' את הצגתם הרגילה ושרפו דגלים וכו וכו' וכו'.

avvv

New member
בקשר למשפטים האחרונים

"על כל אחד שיצא אתמול ברחבי העולם לצרוח סיסמאות נגד בוש ושרון, אמריקה וישראל, יש מאה שהצביעו ברגליהם ונשארו בבית, והביעו את סלידתם מהמחזה המבחיל המוצג ברחובות. אלה יחסי הכוחות האמיתיים." הלוואי שזה היה כך. קשה לי להאמין שיש מדינה למעט ישראל שבה רוב מוצק תומך בתקיפה. בקשר להפגנות בבירות, יש לציין שהמפגינים שם הניפו דגלי צרפת וגרמניה, בנוסף לדגלי עירק ותמונות של סדאם. ציר הרשע מגייס עובדים?

מטרניך

New member
אני לא אמרתי שרוב מוצק תומך בתקיפה.

בארה"ב יש רוב מוצק העומד מאחורי בוש. באירופה דעת הקהל מפוצלת. בצרפת ובגרמניה יש, ע"פ המשאלים, רוב בדעת הקהל נגד התקיפה. אלה הן המדינות הכי אנטי-אמריקניות באירופה כיום. אך גם במדינות אחרות במערב אירופה יש ע"פ המשאלים רוב נגד תקיפת עירק, לפחות בינתיים. יחסי הכוחות משתנים כשמציגים את התקיפה בקונטקסט של מנדט מטעם האו"ם. כאן יש תמיכה הרבה יותר גדולה. במדינות רבות במערב יש רוב בעד. (אפשר לקרוא את המשאלים הרלוונטיים בכל מיני אתרים) במזרח אירופה, לעומת זאת, יש תמיכה גדולה באמריקאים והתנגדות לקו של צרפת וגרמניה. נא לא לשכות שברמה של הממשלות והכוחות הפוליטיים ביבשת, צרפת, גרמניה ובלגיה (המייצגות את 'אירופה הישנה') נמצאות במיעוט ואילו רוב ממשלות אירופה והמפלגות הפוליטיות תומכות בארה"ב (בריטניה, איטליה, ספרד, פורטוגל, דנמרק, פינלנד,הולנד, המדינות הבלטיות, פולין, צ'כיה, סלובקיה, רומניה, בולגריה, סלובניה). רוסיה מתנדנדת. מדוע לספור רק את נערת הליווי הבלגית? וגם בגרמניה האופוזיציה הנוצרית-דמוקרטית והליברלים, המייצגת כיום את רוב האוכלוסייה, תומכת בתקיפה עם מנדט של האו"ם. רק צרפת, הלוטשת את עיניה לנפט העירקי יותר מכל אחד אחר, מלוכדת מהפשיסטים ועד השמאל הקיצוני בתמיכה בסדאם נגד ארה"ב, אבל גם שם, אני מאמין, יישמעו בקרוב זמירות אחרות. זה במישור של תמיכה והתנגדות. אבל האמת היא שאת הרוב הגדול של האוכלוסייה כל הסיפור לא כ"כ מעניין, מחירי הדלק והאבטלה הגוברת מעניינים אותם הרבה יותר. אין שום ספק שהרוב הגדול, גם אם איננו תומך כיום בארה"ב, מביט בתיעוב על ההצגה ברחובות. לא לאהוב את אמריקה זה דבר אחד (יש לכך הרבה סיבות, לאו דווקא כאלה הקשורות לעירק), ולהתחכך עם פשיסטים, שמאלנים ואיסלאמיסטים מאוסים ברחובות זה דבר אחר לגמרי. וכדי שלא תהיה טעות: האירופים בכלל לא אוהבי שלום ושונאי מלחמה, כפי שהשמאלנים כאן מנסים להלעיט אותנו. רק לפני 3-4 שנים הם תמכו ברוב עצום במלחמה של נאט"ו נגד יוגוסלוויה, וזאת ללא מנדט של מועצת הביטחון. כל הצבועים של היום - יושקה פישר, הסוציאליסטים הצרפתיים וכו' - דיברו אז על הצורך למנוע בקוסובו 'אושוויץ' שנייה. וכל השמאלנים באקדמיה ובתקשורת, אנשי מהומות הסטודנטים של שנות ה-60 וה-70, תמכו במלחמה בהתלהבות.

yeshgvul

New member
עוד השמצות על המפלצות באירופה

תתפלא, גם הציבור האמריקאי לא אוהב מלחמה. הכללות כאלה על ציבור שלם מתאימות לך. הציבור האמריקאי מגלה כבר כיום הסתייגות גדולה ממנה. אבל מעניין שבקרב מי שסבורים שעירק קשורה לארועי 11.9 יש תמיכה במלחמה ובקרב מי שאינו סבור כך, יש התנגדות. אני משאיר לציבור לשפוט אם יש קשר כזה. גם היחצנים בבית הלבן הפסיקו לשחק על הקלף הזה. מלחמה איננה דבר פסול. כבר כתבתי לך שהיו טיעונים טובים בעד המלחמה על קוסובו. כשם שפישר שנוא נפשך תמך במלחמת המפרץ, ולאור עמדתו בעניין קוסובו, סביר שאילו היה מתרחש עכשיו רצח עם בעירק, כמו ב- 88, הוא היה תומך נלהב במלחמה. דוקא מהתנגדותו אפשר להסיק הרבה. מה מקפיץ אותך בכך שמי שתמך במלחמה אחת אינו תומך באחרת? האם אתה תמכת בכל מלחמות ישראל? גם במטופשות שבהן?

master simon

New member
כשמביאים לאדון יש גבול

טיעונים מוצקים הוא פתאום נעלם כלא היה איפה אתה אדוני? מארגן עוד הפגנת תמיכה בסאדם?

yeshgvul

New member
נוח ב- 7 שגיאות

הרב מייקל לרנר הוא תומך של יש גבול. הוא לא סולק מהבמה. הוא לא נבחר לנאום. יחי ההבדל הקטן. העניין אישי וכרוך במיני תככים, שאפשר לקרוא עליהם כאן: http://la.indymedia.org/news/2003/02/29150.php בעצרת מתוכננים לנאום כמה וכמה נציגים יהודים, כולל הסרבן עופר שור, נציג של האומץ לסרב, שהיא (אפילו...) פחות רדיקלית מיש גבול מדובר בעצרת ב- SF , לא ב LA במקום לגדף על אוהבי סדאם, אתה מוזמן להביא את כל העדויות על תמיכה אישית בו בהפגנות אתמול. נציג יש גבול נאם בעצרת הגדולה מכולן (כנראה) ברומא, וכשיחזור אוכל להביא מרשמיו. ההתעלמות שלך ממהפגנות נלעגת. לשיטתך, כל הפגנה שנוכחים בה פחות ממחצית האוכלוסייה אינה מלמדת דבר. אתה יכול לארגן הפגנות משלך בכל העולם, ואם אתה צודק יבואו פי 7. שיהיה בהצלחה. אם המלחמה הזו חשובה, בטח יימצאו רבים שיצאו לרחובות. בגרמניה יש התנגדות מוחצת למלחמה, ואל תתפוס טרמפ על שרדר. הבוחרים הגרמנים פחות דוגמטיים ממך, והם לא חייבים להעריץ את שרדר גם על ניהול הכלכלה ולבחור במפלגתו. לגבי צרפת, הודית בעצמך. וראה סקרים מכל אירופה. חשבתי שז'אן מרי לה פן אמור לקבל ממך קצת יותר סימפטיה לאור מה שהוא אומר על ערבים ועל מוסלמים. אני בטוח שבין המפגינים היו כאלה שלא אוהבים את מדיניות ישראל. אבל להתעלם ממחאה עולמית כזו, נו באמת. טוב שלא אמרת שכל המפגינים היו ערבים. אשמח לקבל קישור לגבי טענתך על נאומו של עמית משיח בניו יורק. אני מוטרד מכך שהמילה קומוניסט לא הופיעה בהודעתך

מטרניך

New member
אחרי שהכרזת בפורום זה שלו היית

במקומו של סדאם חוסיין היית גם אתה מגרש את משקיפי האו"ם לפירוק הנשק, נראה לי שלכל משתתפי הפורום התברר אופייה האמיתי של פעילותך. אין שום ערך לדיון איתך, כי הוכחת חזור והוכיח שאתה מניפולטור חסר עכבות ויושרה ותועמלן מקצועי המשרת את אדוניו ללא שום שיקול אחר. העדויות שלך אינן עדויות, המידע איננו מידע, הסיפורים הם סיפורים, איש איננו מאמין לך ואיש איננו מתייחס אליך עוד ברצינות. האנשים פה אינם מטומטמים, כפי שאתה מתייחס אליהם, הם לא נמצאים בסמינר של חד"ש שבו מעבירים להם 'חומר' סלקטיבי ו'מעובד' כדי לשטוף להם את המוח ולגייס אותם ל'מפלגתו המהפכנית של מעמד הפועלים' (מתוך עקרונות מק"י - ר' אתר המפלגה). מה לעשות שלה פן איננו חבר שלי, אלא שלך, המנהיג את ההפגנה של חבריך בפריז. הו והאידיאולוגיה שלו מאוסים עלי באותה המידה שמאוסים עלי המנהיגים שלך והאידיאולוגיה שלהם. אתם שני צדדים של אותו המטבע. מה לעשות שאתה מתחבר עם אנטישמים, איסלאמיסטים ופשיסטים ברחבי העולם נגד עמך ומדינתך. מה לעשות שאתה תומך במלחמת הטרור נגד ישראל ו'מסתייג' בחצי פה, כמו סרי נוסייבה ב'אל ג'זירה, מרצח ללא הבחנה של אזרחים ישראליים, כי זה מזיק לתדמית הפלסטינית. שאלתי אותך מדוע המלחמה של ה'חמושים' הפלסטיניים ביהודי ישראל היא צודקת ומלחמתו של צה"ל ב'חמושים' היא דיכוי, ואתה התחמקת מתשובה והתחלת לבלבל את המוח עם דברים אחרים. אתה תמיד מבלבל את המוח עם כל מיני דברים אחרים כשתופסים אותך בשקרים ובמניפולציות. אמרתי לך שהסנגוריה שלך על משטרו של סדאם חוסיין ו'פועלו' למען העם העירקי והילדים מזכירים את הסנגוריה של נאצים על משטרו של היטלר. התעמולה שלך נגד הסנקציות מזכירה גם היא את התעמולה הנאצית ברפובליקת וויימר נגד הפיצויים שהיו כביכול האחראים למצבה הקשה של גרמניה, ולא ההנהגה הגרמנית שפתחה במלחמת העולם. בתוך כך אתה משקר במצח נחושה בנוגע למהות של הסנקציות, שלא נועדו, כפי שידוע לך היטב, 'להעניש' את עירק, אלא לכפות עליה פירוק נשק ע"פ החלטות מועצת הביטחון מאפריל 1991. לכל יום של המשך הסנקציות אחראי משטר הטרור בבגדד הנהנה מאמונך ומתמיכתך, כי ברגע שהוא יתפרק מנישקו יוסרו הסנקציות. אנשים כמוך עוזרים למשטר הזה להתקיים ולכן גם אתם נושאים באחריות לסבל העם העירקי ולמלחמה החדשה שתהיה כדי לגמור עם הסיוט. מי ייתן והיא תביא בעקבותיה לא רק לסיומו של המשטר ההוא, אלא גם לסיום קיומכם שלכם כסוכנות תעמולה וחתרנות של האוייב בתוך מדינת ישראל.

yeshgvul

New member
די נלעג .לה-פן מגנה הסרבנות בישראל

מתוך ראיון עם אדר פרימור . נותר רק לתהות מי צדק, הקלגס הצעיר מאלג'יריה סגן ז'אן מארי לה פן, או ז'אן פול סארטר שתמך בסרבנות באותה תקופה: As a former officer in the Foreign Legion, I think that discipline is an army's main source of strength. What's happening [in Israel] is very serious. As soon as the Israeli people ceases to stand behind the Israeli army, the battle is lost." Would you consider them traitors? "I think that during war, you can't evade the difficult burden of war discipline." http://www.haaretzdaily.com/hasen/pages/ShArt.jhtml?itemNo=15341 ------------------------------------------------------------ הפיקוח נמשך ברצף עד 1998 , כ- 7 שנים. גם כיום אני תומך בו. אבל היכן הראיות שמצדיקות עיצומים, שפוגעים בכל הציבור? ואם לאל מוצאים, מותר להעניש את הציבור ללא הגבלת זמן ? לא לחינם מתגנב החשד, שארה"ב ובריטניה לא יסירו את העיצומים כל עוד סדאם בשלטון. ובמצב כזה טיפש העירקי שישתף פעולה עם מנגנון ענישה כזה. אני מציע להמשיך בפיקוח עפ"י החלטת האום האחרונה, שהתקבל בהסכמה רחבה, ולחדול מהענישה הקולקטיבית של העיצומים. ושוב לשאלתך: אין מיסוי ללא יצוג. לפלסטינים יש זכות להילחם בשלטון דיכוי שאינו מעניק להם זכויות אזרח שוות. אין להם זכות לפגוע באזרחים ישראלים לא חמושים, כולל מתנחלים. מוטב להם לנהל מאבק אזרחי בלתי אלים, אבל יצויין שכאשר ניסו לעשות זאת, כמו מובארק עוואד ב- 1986 , וכמו מרד המיסים בבית סאחור ב- 1988, התגובה הישראלית היתה ברוטלית. אם אתה שוב נדהם, תחשוב באיזו זכות לחמו מחתרות היישוב בשלטון הבריטי שלא נהג בהם כפי שישראל נוהגת כרגע בפלסטינים בשטחים.

מטרניך

New member
הציטוטים שלך - בכלל יש לך אובססיה

לציטוטים, שלא תמיד אתה מבין אותם - מלה פן הם פרט אחד, שולי לחלוטין, בכל המסכת של התבטאויותיו. לה פן נזהר מהתבטאויות אנטישמיות ישירות, הוא פעם כבר נכווה, ומי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין. קבל את זה כשיעור 'פרו בונו'. האמת היא שלה פן כרגע שונא ערבים עוד יותר מיהודים. יש להניח שלו בצרפת היו יחסי הכוחות המספריים בין יהודים לערבים הפוכים, היה לה פן מפנה את כל כוחו נגד היהודים. אבל ההסתה נגד הערבים בצרפת - מה שהם בתורם עושים ביחס ליהודים - מספקת לו מספיק תעסוקה היום. כל זה וגם כל מה שהוא קישקש בראיון הנ"ל לא משנים את העובדה שבמבחן הפוליטי המרכזי היום בקנה מידה עולמי - מה שכינית באיזושהי תגובה 'אתגר למרצ' - אתה ולה פן נמצאים בצידו האחד של המתרס, צידו של סדאם חוסיין. גם אם תמשיך להקליד תגובות וציטוטים מפה ועד השבוע הבא לא תשנה את העובדה הזאת, וזה מה שקובע. ממש אין לי כבר כוח להתייחס לטענותיך הביזאריות, וכל פעם אני אומר לעצמי: הבחור הוא בכל אופן בחור אינטליגנטי, אז איך הוא יכול לכתוב דברים כאלה ואח"כ לנסות להתחמק מאחריות להם, ושוב לבוא עם איזשהו סיפור - אתה הרי הורס את שארית האמינות שלך. אז תחליט: גם אתה היית מגרש את פקחי האו"ם כמו שסדאם עשה, או לא? לא אכעס עליך אם תחזור בך, אבל זה מה שכתבת. באמת 'ישגבול', עד מתי תחשוב את כולם לאידיוטים. כולנו יודעים מה סדאם עשה עם הפקחים עד 1998. בערך מה שערפאת עושה עם אנשי האיחוד האירופי המנסים לבדוק את חשבונותיו. אם בוש הזקן והטיפש היה רוצה לסלק את סדאם הוא לא היה מפסיק את המלחמה רגע לפני הניצחון. ולמה לא חיסלו את שלטונו של סדאם? כי פחדו מהאי-יציבות העלולה לבוא במקומו. לכן גם לא נתנו לכורדים מדינה ולשיעים אוטונומיה (כאן פחדו בעיקר מאיראן). אז למה מתגנב לליבך הרגיש ה'חשד' שהסנקציות נועדו לסלק את סדאם? כל אחד יודע שזה בלתי אפשרי - רק מלחמה, הפיכה, 'חיסול ממוקד' וכו' יכולים לעשות זאת. לא שמעת ש'חשד' לא מספיק בדברים כגון דא, צריך גם להוכיח? אבל בארסנל שלך יש בטח איזשהו ציטוט - של מישהו, שאמר משהו למישהי, מתישהו, בראיון איזשהו, ברשת כלשהי. עכשו לפלסטינים: השאלה לא היתה אם לפלסטינים מותר להיאבק על זכויות אלה או אחרות, אלא אם מלחמתם ביהודי ישראל צודקת. למה שאתה אומר קוראים תשובה שלא ממין הטענה. אף אחד לא דיבר על מרד מיסים או מרי אזרחי - מה שדיברנו עליו זה 'מלחמה', war בלע"ז, בום בום בום (ככה אני מסביר לבני בן השש). אגב, המוטו שאתה מביא 'אין מיסוי בלי ייצוג' הוא דמגוגי, כמו הרבה מטענותיך. התביעה הזאת מקורה במושבות הבריטיות בצפון אמריקה, היכן שהמתיישבים סרבו לשלם מיסים מבלי שיוכלו לבחור לפרלמנט בלונדון. האם שמעת פעם שהפלסטינים דרשו ליהפך לאזרחים ישראליים ולבחור לכנסת או למוסדות ייצוג אחרים בישראל? הרי אפילו היכן שיש להם אפשרות לעשות זאת -בירושלים, למשל - הם מסרבים.

yeshgvul

New member
לה פן ואני ידידי נפש

חוץ מכאשר הוא מתבטא לגבי ישראל, או לגבי ערבים או לגבי יהודים או לגבי ראייתו את צרפת או לגבי השקפת עולמו. זה כמו להגיד שאתה באותו צד של המתרס עם סניף כהנא חי בברוקלין שמעודדים את בוש להפציץ את כל ה FUCKING ARABS בעירק. כל הכבוד על התנגדות למאבק חמוש של הפלסטינים. נותר לך רק להתנגד למאבק החמוש של ישראל, בנשק כבד בהרבה, כדי לכפות על הפלסטינים קבלת תכתיבים בנוסח מדינת האפרטהייד של שרון, שמשום מה אתה מאמין שיפנה את הגדה המערבית, וכדי להענישם קולקטיבית. בעניין בית סאחור, אתה מתעלם מהנטייה ארוכת השנים בקרב הפלסטינים (לעומת הציבור הישראלי) להעדיף מדינה משותפת עם זכויות אזרח לכל. רבים מהמנהיגים הפלסטינים קראו לפתרון כזה בעבר . גם סרי נוסייבה. זה גם יהיה הפתרון אם ייקבעו מספיק עובדות בגדה המערבית ע"י ממשלתנו. שרון לא יחיה לנצח וגם לא הממשל הטקסני. ישראל כבר הוכיחה שהיא מסוגלת להעניק אזרחות בלי לשאול את התושבים. ראה הדרוזים בגולן. גם את ערביי מזרח ירושלים לא שאלו מה הם רוצים, ועובדה שרבים מהם דוקא מרוצים מזכויות התושב ומעדיפים את זה על פני מעבר לרשות. אין מיסוי ללא יצוג הוא כלל יסוד בדמוקרטיה. השלטון אמור לכבד אותו מבלי להתיימר לדבר בשם הנכבשים. אתה אוהב לדבר על צביעות, אז אולי תסביר איך ארה"ב שממנה בא הכלל "אין מיסוי ללא ייצוג" הטילה וטו על החלטת מועצת הבטחון שישראל צריכה לחדול מהדיכוי הברוטלי של מרי המסים בבית סאחור.

מטרניך

New member
לא הייתי משווה מישהו שקיבל 18%

בבחירות לנשיאות צרפת והמייצג תנועה פשיסטית וגזענית של מיליוני צרפתים עם כמה ביריונים פסיכופטיים בברוקלין. העובדה שאתה עושה את זה בלי להניד עפעף מלמדת א. על האינטגריטי הפגום שלך, וב. על רמת השכלתך. לו היית מבקר בבית ספר (אסכולה) אחרת, שבה יש כבוד לעובדות ולאמת ולא ל'פראוודה', לא היית מתבזה בכתיבת שטויות כאלה. ועוד ברבים. אבל אתה נמצא בסירה אחת לא רק עם לה פן, אלא גם עם הנאו-נאצים בגרמניה, עם הפשיסט והאנטישמי ז'ירינובסקי ברוסיה, עם הפשיסטים הסקנדינוויים ועם הרבה, הרבה אנטישמים, פשיסטים ונאצים ברחבי העולם. ובנוסף לכל אלה עם הרבה מאוד איסלאמיסטים צורחי 'אללה הוא אכבר' ו'אדבח אל-יאהוד' ו'ברוח, בדם נפדיכ יא פלסטין' מן האוקיאנוס ועד האוקיאנוס. ועל הקומוניסטים, הפשיסטים הצבועים באדום, כבר דיברתי? משותפת לכם השנאה הפתולוגית לאמריקה ולישראל בכל עניין ועניין. בנוגע לפלסטינים: הפכת לחסידו של ז'בוטינסקי? התחלת לתמוך בסיפוח השטחים לישראל ובמתן זכויות אזרח לתושביהם? ואני חשבתי עד היום שאתה רוצה שישראל תיסוג לגבולות 67' ותממש את 'זכות השיבה'. אנא, הסבר, את המיפנה המפתיע בעמדתך. הרבה גולשים סקרנים לדעת. אולי תוכל להביא מ'מעמקי הסייבר' (אתה כ"כ טוב בזה) את נוסח ההחלטה שעליה, לטענתך, הטילה ארה"ב ווטו? מעניין יהיה לקרוא אותה. ואולי גם את נוסח דבריו של הנציג האמריקאי באו"ם שמסביר את הצבעתו. אז אוכל להתייחס לדברים. האמינות שלך איננה מספיקה, כידוע.

yeshgvul

New member
נכון. הנאו נאצים השתלטו על ההפגנות

תראו איזו זועה: http://www.shutterfly.com/my/slide2.jsp?auto=1&i=67b0de21b336deb665ae יש שם אפילו קונספירציה יהודית פלסטינית. 18% מהצרפתים תמכו בלה-פן. להזכיר לך כמה אחוזים מהישראלים תמכו במפלגות המציגות כולן מצע קיצוני מזה של לה פן ? התסכל רק על התמיכה באיחוד הלאומי, בחרות , במפד"ל של אפי איתם , שלא לדבר על עמדת רבים ממצביעי ש"ס , יהדות התורה וחלק ממצביעי רשימת הליכוד, כולן רשימות שתומכות במדיניות דיכוי קשה על בסיס אתני. הוסף את הסקרים על כך שעשרות אחוזים מהציבור בישראל תומכים בטרנספר. תקבל בסה"כ הרבה יותר מ- 18%. ואלה תומכים במלחמה. היית רוצה שנקיש מזה שכל מי שתומך במלחמה הוא גזען התומך בפשעי מלחמה? לכן אני נאלץ לדחות את הסחורה שאתה מגיש לי. לה פן הלאומן, שמגנה ישראלים כמוני, מכליל על המוסלמים בצרפת ומעודד לאומנות ישראלית שייך אם כבר לימין הקיצוני בישראל. קח אותו ושמור אצלך. ובכל מקרה הוא שולי לעניין המחאה העולמית, ממש כמו כהנא חי, שלגביהם צדקת. מעולם לא שאלת אותי על עמדתי ביחס לסכסוך. שוב שמת מלים בפי. שמת לב? כל פתרון שיקנה שוויון בזכויות האדם יהיה מקובל עלי. פוליטית אני מעדיף שתי מדינות, כי השנאה בשני הצדדים גדולה מדי. אני לא מחפש אויבים נסתרים עם תוית בכל פינה. אני מוכן להקשיב גם לרביזיוניסטים. נראה לי שהמדיניות שמציע בני בגין הומניסטית יותר מזו שמציע אפרים סנה. גם על זכות השיבה לא שאלת אותי. ושוב שמת מלים בפי. שמת לב? אם תשאל, אפרט. שרת האינטרנט של ארכיון האום לא היה מנומס אלי היום. הרבה יותר משצריכה להטריד אותך ההחלטה המוצעת, צריכה להתמיה העובדה שארה"ב לא מנעה את מה שקרה בבית סאחור. את המחיר משלמים כולנו. מי שהראה בכוח לפלסטינים שמאבק אזרחי ידוכא עד עפר, קיבל את אש"פ עם מאבק מזוין.

מטרניך

New member
אתה לא יכול להשתחרר מהמניפולציות?

א. לה פן. אולי תתחיל לספור את כל הצרפתים הגזעניים שבחרו בשירק? וכמה גזענים שונאי ערבים ואנטישמים יש בצרפת במפלגה הסוציאליסטית והקומוניסטית? אתה חושב שרק אצל לה פן יש גזענים? אתה חושב שגם צרפת, כמו בלגיה, 'סגרה את הפרקים' השונים שלה - ווישי, אלג'יריה, הודו-סין, קלדוניה החדשה, חוף השנהב וכו' וכו' וכו'? לה פן בכלל לא שולי למה שאתה קורא לו 'המחאה העולמית'. להיפך, הימין הקיצוני הוא מרכיב חשוב מאז ומעולם ב'סולידריות' עם הערבים נגד ישראל וארה"ב. גם האיסלאם הקיצוני הבי"ל 'גורם שולי'? רק אתה וחבריך חשובים? ב. חוץ מאשר ברשימת חירות אין אף רשימה שהמצע שלה דורש דיכוי ערבים על בסיס אתני. גם לא אגו"י שלא לדבר על הליכוד. בוא נעבור מצע מצע. שוב, שנאת ישראל צובעת לך את העובדות. ג. צרפת לא נמצאת במלחמה נגד המיעוטים שלה, כפי שאנחנו נמצאים במלחמת טרור עם הפלסטינים. הם לא מבצעים מעשי טבח יומיומיים ברחובות פריז, למרות שיכלו להיות להם, לפי ההיגיון שלך, הרבה סיבות לכך (אלא אם כן כל הפרקים באמת סגורים הרמטית). ד. על מימוש 'זכות השיבה' כתבת באחת מתגובותיך הרבות מספור. לא ערכתי עדיין ארכיון של התבטאויותיך ואל תבקש ממני לחפש. אבל למיטב זכרוני כתבת על נסיגה לגבולות 67' ומימוש 'זכות השיבה'. אין לי עניין שים בפיך מילים שאינן שלך. אתה מוזמן להבהיר את עמדתך בנושא. ה. עד שלא תמציא את נוסח ההחלטה במועה"ב לא אוכל להתייחס לסיפור. ו. אולי באמת כדאי שבמקום להתלהם ולריב כל הזמן עם הגולשים תתחיל להציג את הצעותיך לפיתרון הסכסוך? כל ההתלהמויות מייצרות הרבה זיקוקים אך מעט מאוד אור, ועוד פחות מכך חום.

yeshgvul

New member
הערות

- גם הנוצרים הקנאים הם מרכיב בתמיכה בכיבוש הישראלי בשטחים. אבל בניגוד אליך, לא זיהיתי אותך איתם. בדוק מי נאם בעצרת בפאריס , או בלונדון , או בניו יורק וראה אם הם מייצגים את לה פן. אם הוא כ"כ בולט ובעל משקל בתנועות המחאה, מישהו מטעמם היה מקבל את זכות הדיבור. - האיחוד הלאומי שולל טרנספר "בהסכמה" ? האם מתנגדי המדינה הפלסטינית בליכוד, רוב הרשימה , מציעים משהו שאינו דיכוי על בסיס אתני ? צחי הנגבי מציע אזרחות ישראלית לפלסטינים? - תוסיף שצרפת גם לא שוללת ממיעוטיה זכויות אזרח. - בזכות השיבה יש להכיר. מימושה הוא עניין אחר לגמרי . ממש כמו שלי עומדת (לפחות בעיני) זכות השיבה לבית משפחתי באירופה, אבל אין לי זכות לזרוק את מי שגר שם. לפי כל מסמכי החוק הבינלאומי (למעט אחד) אין זכות שיבה למקום המסויים אלא למדינתו של הפליט. המדינה הזו היא פלסטין. צ"ל גם חלופת פיצויים ושיקום במדינה בה הפליט נמצא (מתאים לירדן, לא מתאים ללבנון). כצעד של רצון טוב ומתוך הכרה באחריותה החלקית לטיהור האתני של 48, צריכה ישראל לקלוט מספר סימבולי של פליטים. כדי שלא יחשדו בי שאצלי 5 מיליון זה סימבולי, אני משאיר את המספר לקביעת אחרים. לגבי מצע, כבר כתבתי שהמצע המדיני של מרצ מקובל עלי ברובו.

מטרניך

New member
היית יכול לעבוד אצל גבלס.

אתה התועמלן המושלם, נכס לכל משטר טוטליטרי. עם הכישורים שלך יכולת לשרת בנאמנות לא רק את סדאם, אלא לקבל ג'וב טוב גם אצל גבלס. במבחן הפוליטי המכריע היום בעולם, ה'אתגר' למרצ, בלשונך - תמיכה באמריקה הדמוקרטית או התייצבות לצידו של סדאם חוסיין - אתה ולה פן נמצאים באותו הצד של המתרס. זאת העובדה החשובה לענייננו. כשמציגים עובדה זו ברבים אתה עונה: אבל לה פן מתנגד לסרבנים בישראל, הוא אמר משהו למישהו, בראיון כלשהו ש... גם סדאם, יש להניח, לא אוהב סרבנים. המזל של החבר'ה שלכם שיושבים בכלא הציוני שהם לא בעירק. ולי יש חשד שלו היית אתה היום בעירק, לא היית קורא לעירקים לסרב לשרת את סדאם ולערוק, כפי שאתה עושה בארץ, אלא להיפך, היית נמנה עם כלבי הציד שלו. מה לעצומים ולהפלת שלטון סדאם? בשביל זה צריך מלחמה או הפיכה או 'חיסול ממוקד'. האמת העצובה היא שבמלחמת המפרץ בוש הזקן והטיפש הפסיק את המלחמה בדקה ה-89 בדיוק כדי לא להפיל את סדאם, כי כו-לם, וקודם כל 'בעלות הברית' הערביות, פחדו מהאי-יציבות באזור במקרה של התמוטטות המשטר, ובעיקר פחדו מאיראן. לכן לא נתנו לכורדים מדינה וגם לשיעים לא נתנו אוטונומיה. הסרוב של סדאם למלא את הסכם הפסקת האש ולהתפרק מנישקו הביא לסנקציות. שבע שנים הוא שיחק עם הפקחים בחתול ועכבר, עד שסילק אותם ב-1998. מה לעשות, אבל כתבת בפורום (ב-16.2, בשעה 05:20) שגם אתה היית מסלק את הפקחים. אני מצטט: 'עמדתך לגבי גירוש הפקחים ממילא תלוייה בעמדתך לגבי הסנקציות. גם אני הייתי מגרש פקחים מטעם מי שאוכפים משטר עיצומים כזה (כלומר מטעם האו"ם)'. גם תשובתך בעניין הפלסטינים מתאימה למניפולטור ולתועמלן, ולא לאיש שיחה ודיון. שאלתי אותך ב-16.2: 'למה המלחמה של חמוש פלסטיני ביהודי ישראל היא מלחמה צודקת והמלחמה של צה"ל בערביי פלסטין היא דיכוי?' ואתה מתחיל לספר לי על מרד מיסים בבית סאחור ומצטט את המתיישבים הבריטיים באמריקה בנאה ה-18 שסרבו לשלם מיסים למלך אנגליה מבלי שיוכלו לבחור לפרלמנט בלונדון. האם תושבי בית סאחור רצו לבחור לכנסת כתנאי לתשלום מיסים? האם זאת הפרוגרמה החדשה שלכם - לספח את השטחים ולהעניק לתושביהם אזרחות ישראלית? הלא כל השומע והמכיר אתכם יצחק.

למעלה