תודות

מורני !

New member
תודות

תודה ענקית לטיי שאירחה אותי אצלה, נתנה לי מיטה ואפילו עשתה איתי סיורים בארץ.. (ועוד כמה סיורים שלא עינייכם לדעת ..) תודה נוספת לשניני שנתנה לי מיטה, מחשב וסופ``ש (וכמובן גם נתנה לי..) וגם תודה לך על שהצטרפת לטיול הקטן שערכנו.. תודה לליטון שהצטרף לטיול וגם נהג כל הדרך... (אח אח הדיסק...) תודה לבדויה שאירחה אותנו בביתה ואז גם הצטרפה לטיולים שלי כל הסופ,ש (כולל נסיעת בניסיון על ה- 4X4 החדש של אבא שלי).. תודה ענקית לנאסטי שהראתה לנו שירושלים זה לא רק פיגועים (זה גם בורגר ראנץ נורא טעים...) תודה למאסטרו שהצטרף לטיול וגם נתן לי ולסדויה מיטה (וכמובן לאמא שלו שהכינה לי ארוחת ערב..) תודה הכי לאקסוש הממי שריחם עליי בזמנים קשים (ושהיה היחיד שעשה זאת... ) וכבר אמרתי שאני מתנצלת על זה שאני מפונקת? לא? אההה.... טוב זה בגלל שאני לא מתנצלת על זה... חבר`ה אוהבת אותכם... ותודה על הכמה ימים האחרונים... חג שמח.

nasty-

New member
מורני?

ירושלים זה לא רק פיגועים? אם את אומרת.......... בבבבבעעעעעעעעעעע לא טעים בכלל ירושלים זה פליטות פה פאדיחותתתתת השפלותתתתתתת מתה עליך חג שמח

shanikoo

New member
מורני,יקירתי...

את יודעת שאת לא צריכה להודות... הרי את משלמת לי,אני לא עושה משהו בחינם.. והרי לי היה טוב בדיוק כמו שהיה לך..אז אפילו,תודה לך.. אני גאה ממה שעשיתי מהתלמידה שלי.. ;-) האמת,באמת נהניתי להעביר איתך את הסופ``ש.. וחג שמח לך יקירתי.. אוהבת אותך המון שניקו

מורני !

New member
אממ

את צריכה לראות את המהירות שבה אני מגיעה ללב ליבה של הסוכריה.... למדתי איך לעשות זאת.... וליטון מחר יעשה לי בחינה על הסוכריה שלו... :)

shanikoo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

קודם כל,אני שמחה שהמחלה לא גוזלת ממך את היצירתיות,ולא גורמת לך להפסיק ללמוד,לעבוד קשה,ולהשקיע... זה אומר שהשקעת,והתמדת...ובעיקר,זה אומר שהתאמנת ! יופי ! אניי גאה בך ! ותזכרי..אף פעם אין מספיק אימונים !! דבר שני,עם כל הכבוד למהירות שבה את מגיעה ללב ליבה של הסוכריה,עדיין,המורה שלך יותר מהירה ממך...עוד יקח זמן עד שתגיעי לרמה שלי.. אבל שוב,אם תמשיכי להתאמן ולהשקיע,את תניבי פירות ! דבר שלישי ואחרון,מצטערת,אבל ליטון תפוס מחר בערב !!!!

מורני !

New member
מה זאת אומרת?

ואני חשבתי שצריך לעשות את זה לאט.... זה כל הקטע... לא?? אמממ ליט אמר לי .. ``לאט... בעדינות.. ברגש... `` ... למה את אומרת אחרת? יכול להיות שאת חושקת בליט ואת מכשילה אותי בכוונה???? יכול להיות???? אמממממ

shanikoo

New member
אוי..אוי..אוי..רני שלי...

תראי... ליט לא טועה.. העניין הוא כזה,שכל אחד אוהב את זה אחרת.. יש אוהבים להגיע אל סוף הסוכריה מהר,יש כאלה שאוהבים את זה לאט.. מסתבר שליט הוא מהסוג השני.. בגלל שאת לא התנסית מספיק,את לא יודעת שאת צריכה להתאים את עצמך בהתאם לסוכריה (או בעל הסוכריה..).. את צריכה לדעת לסיים אותה לאט,אבל את צריכה באותה מידה גם לדעת לעשות את זה מהר... בשביל שכל הלקוחות יהיו מרוצים... והאמת היא שאני אכן חושקת בליט,והדבר ידוע.. אבל,למרות זאת,ואף על פי כן,אני מורה מקצועית..לא מערבבת רגשות עם המקצוע.. הרגשות שלי אל ליט לא ימנעו ממני להיות לך מורה טובה ולתת לך את השיעורים האמיתיים והטובים ביותר.. לא סתם התשלום כל כל גבוה...

מורני !

New member
אממ

אגב תשלום, הפעילות עם הלשון שלימדת אותי ונתת לי את הסוכריה שלך כשפן ניסיון.... אני חושבת שאני אצטרך שיעור חוזר.... לא ממש הבנתי שם איך מעבירים את הלשון בצורה מעגלית על הסוכריה... אמממ .. ואני מוכרחה להשתפר... הרי זה בלתי אפשרי שמישהו יהיה לא מרוצה בגלל שאני התרשלתי בלימודיי... אממ... אז... ליט יהיה פנוי מחר?

shanikoo

New member
מורני,את תלמידה מצוינת...

אל תדאגי בובה.. את תהיי בסדר. את תלמדי את כל רזי המקצוע,וכל הלקוחות שלך יהיו מרוצים. אני בטוחה בכך. אני רואה את כל הפוטנציאל שטמון בך. אל תדאגי,יהיה בסדר..רק אל תשכחי,עבודה קשה !! ולהגיד את זה שוב ? ליט תפוס היום בערב !! אני ל-א מוותרת עליו ! גם לי מגיע משהו,לא?

צוש

New member
מתחיל להרגיש לא טוב...

אפילו מאד לא טוב.... עם רעידות בידיים וסחרחורות איפה המנהלים של הפורום שיצילו אותי ?

קספר

New member
צושי אחי אני אציל אותך אבל ....

אתה יותר מידי כבד מכדי לקחת אותך בידים חיחיחיחיחיחיחי

צוש

New member
מחליט שצריך לעשות משהו

לעשות משהו... אבל לא לשרשר כל הזמן, כי זה רק מקפיץ את ההודעה למעלה וכולם קוראים... טוב, אני אעשה פה סדר, ואחרי זה אני אצעק על כולכם בטלפון. שניקו - תכנסי לחדר שלך ואל תצאי לפני גיל 18 !!! ליטון - מה חשבת ? שאם אתה שותק אתה יוצא מזה בשלום ? אני אעביר עוד הלילה את הנ.צ. של הבית שלך לתנזים. צפה פגיעה ! מורני - מנהלת פורום בישראל ! איך את משתתפת בשרשור כזה עם הבת שלי ??? כנסי אלי דחוף למשרד ותביאי סוכריה !

יא..חוצפה!! ככה מדברים שאני לא נמצא

הא?? שניקו מאמי... חולה עלייך.. והיום.. מודה אני איתך.. אז מורני.. סליחה היום אני תפוס.. חוץ מזה אני לא חושב שאבחן אותך ראיתי איך את עובדת על הסוכריה בטיול.. היית גרועה!!!!!!!! שניקו לעומתך הייתה הרבה יותר טובה.. טוב גם היה לה להתאמן בכל הדרך שעשינו ביחד לבד עד שהגענו אלייך.. צוש.. אין לי קשר לשירשורים האלו.. חוץ מזה התנזים כבר יודעים את הנ.צ של הבית שלי.. כמעט כל יום אני מבין את זה מחדש.. הבעיה שאין להם מושג איך לכוון.. אה.. רני.. אותך אני עדיין מלמד על הכלים החשמליים.. אז תמתיני עם הסוכריה ;-)

מורני !

New member
צושי ממי

אתה בטוח שהעונש המתאים לשניקו זה להכניס אותה לחדר השינה שלה? זה עם המיטה הכפולה? אממממ.... אוקי...... אה.. ואני מבקשת... מנהלת פורומים. ברבים בבקשה. ;-p

SnoopyS*GirL

New member
יואו מורני... אני בשוק!!

ואיפה תודה לפריחה הראשית?? נו טוב, לא הראשית אז איפה תודה לבלונדינית לשעבר, זו שקנתה לך את הג`יפ הסגול אה?? ממש נעלבתי, מה אני יגיד לך כולי דמעות <מקנחת ת`אף> :-(

AFRICA

New member
סנופייייייי !!

יא חוצנפית אחת חולה עלייך AFRICAAAAA החוצנף

SnoopyS*GirL

New member
יואו אפריקיישןןןןן....!!!!..

חוצנף אחדדדדדדדד חולה עליך יותר מקסים שלי.. נו ו...?? סנופית החוצנפייייייית :)

למעלה