תודה והערכה

לא יכולה שלא להיצטרף למחמאות

אכן פורום נהדרת ומנהלת נפלאה!!! רק שישאר כך, אמן, אמן , אמן.

bigjack

New member
כל מילה בסלע ../images/Emo15.gif

השתתפתי בהרבה פורומים אבל באף אחד מהם לא היתה אוירה כיפית ושקטה כמו שכאן...... שוש ה'גדולה' מנווטת את הפורום ואת כולנו במסלול הכי טוב שיכול להיות, ומנהלי פורומים יכולים לבוא וללמוד. שוש אני מוריד את הכובע
בפנייך
לתפארת (1) מדינת ישראל

ayeletba

New member
מצטרפת לכל מילה ../images/Emo45.gif

והרבה להוסיף אין - הפורום הזה משפחתי ונעים והאנשים בו נפלאים (גם מההיכרות האישית במפגשים ואת ברון - ואני משוויצה - אני מכירה מילדותי: היינו שכנים ואני ממש גאה בו פה). ושושי?? איך אומרים? "אין על שושי". פלפלית ודואגת וחברמנית ו..וכל שנאמר. ותמיד אני אומרת לאמא שלי ולאריק שאני מרגישה מאוד מאוד קרובה לשושי
. אוהבת אתכם. ומצטערת על נוכחות דלה לאחרונה כי אני לא מוצאת את עצמי מחוברת הרבה למטבח..מבשלת לרב את הדברים הסטנדרטיי (עפה קצת המוזה..).

../images/Emo12.gifאיילת את מכירה את ברון? רוצה גם

להכיר, ומקווה מאוד שנראה אותו באחד המפגשים.
חמודה אוהבת את משפחת כל BA (בהרכב מלא) והכי הכי אוהבת מאודדדדדדד את האנשים בפורום הזה

baronm10

New member
איילת מזל שאת כאן........./images/Emo8.gif

כבר שאלו אותי כאן אם אני אמיתי ?

ayeletba

New member
ממ.. ../images/Emo8.gif

אם לרגע היו לך אשליות של להישאר על תקן "לא אמיתי" - הרי שניפצתי לך אותן
. אמיתי אמיתי עם תעודות (תיכף כל המעריצות שלך יפנו במסרים לשאול איך אתה נראה - אבל זה אני לא מגלה..שתמשכנה לדמיין חחחחח).

ANNABELL

New member
לשוש ולכל החברות והחברים

במילה אחת קטנה עם משמעות גדולה - תודה בברכת שבת שלום לכם ולבני ביתכם. חנה

ANNABELL

New member
בוקר טוב ושבת שלום איילת הנחמדת

איילת חמודה, העדרות אינה עזיבה/נטישה. להעדרויות קיימות סיבות. רק לפני ארבעה חודשים, איבדתי איש יקר מכל. איש אשר אהבתי בכל ליבי ונפשי והאיש הזה הוא - אבי. תקופה לא קלה והכאב גם לא ישכח לעולם, אני רק נותנת לעצמי את הזמן כדי להשלים עם מצב חדש. מצב של יתמות. את אימי היקרה, איבדתי לפני כ-5 שנים ומאז השתנו גם חיי. אמנם עסוקה אני מאוד הן בעבודתי והן בבית. ומאחר וההורים כבר אינם אני ובעלי היקר חולקים את זמננו בין ביתנו לבין ביקורים מעבר לים - בסופו של העולם, שם גרה בכורתנו עם משפחתה. כך שחלק מן הזמן אני כאן וחלק גם שם. משתדלת מאוד להעסיק את עצמי. יש לנו גם שתי בנות בארץ והתעסוקה רבה. וזו תשובתי אליך איילת נחמדת. מה שמאוד מצא חן בעיניי, היה זה המשפט אשר כתבת: 'אני מקוה חנה שבאת כדי להישאר'. אותי זה חימם. כן חמודה, אני הגעתי גם ארצה כדי להשאר. לא נולדתי כאן, לא חונכתי כאן, לא למדתי כאן, גם את בכורתי ילדתי באותו מקום אשר בו נולדתי - ארה"ב. וכאן ודאי תשאלי את עצמך, ומהיכן העברית שלי? ובכן, זה מהחינוך אשר קיבלנו בבית ההורים. אמנם לא נולדתי כאן - אך כאן הוא ביתי. מברכת אתכם בבריאות טובה ושתהיה לכם שבת קסומה. תודה לך חנה

12רוניתי

New member
שוש אהבתנו לך ולפורום שיצרת לתפארת

מיום הכרותי את מנהלת הפורום גיליתי אשה מתוקה ומקסימה ספונטנית וקלילה אוהבת תורמת ואמפתית לכל נושא ולכן כאן כולנו מרגישים בית חם. שוש בזכותך. אירועים חוויות ורגשות כולנו מחליפים כאן בפורום. אהבה שבכל אחד מאיתנו ובשוש "האמא " של כולנו היא הנותנת ויוצרת לכולנו בית חמים וכך אנו מרגישים. שושי תודה לך מכל הלב!!!

אין ספק שבזכותה של שוש הפורום הזה

הוא המוביל בכל הפורומים של תפוז!!! שוש, המשיכי בדרכך המיוחדת לנהל את הפורום ביד רגישה אך אסרטיבית, בחוכמה ותושיה והמשיכי ללמד אותנו עוד ממטעמייך הנהדרים. שאפו.

למעלה