תודה והערכה

al55

New member
אין אין כמו שוש ../images/Emo79.gif הכי ב../images/Emo222.gif

תמיד דואגת תמיד מפרגנת תמיד משכינה שלום תמיד ותמיד ותמיד.......
אוהבת אותך ומעריכה עד אין סוף.

עוד כמה מילים

בנוסף לכל דבריה של אנאבל, אמנם אני לא משתתפת רבות בפורום, אך נכנסת אליו בעקביות, אני מצטרפת לכל מילה שכתבה אנאבל ורוצה להוסיף ולשבח גם את כל חברות וחברי הפורום שאת שמותיהם אני רואה גם בפורום אוכל חלבי, תמיד נכונות לעזור, תמיד מפרגנות, אין מריבות ואין צרות עין (בניגוד לפורומים מוכרים אחרים). מי שכבר נכנס לפורום, לא בורח ממנו בגלל שפגעו בו או העליבו אותו. ולא לשכוח.... כל המתכונים - מוצלחים. תודה על השיתוף במתכונים המוצלחים

מצטרפת לכולם ושולחת לך ../images/Emo24.gifים

מאחלת מכל ה-
: בריאות -לך ולכל המשפחה, שמחה , אושר ונחת מהילדים והנכדים שאת כל כך אוהבת, הצלחה וסיפוק בכל מה שאת עושה ותעשי בעתיד. שבת שלום

RoseMarie

New member
תומכת מכל הלב בכל מילה../images/Emo23.gif

אני קוראת פאסיבית בפורום ובכל הזדמנות שיש לי, אני מציצה לכאן ונהנית מהמתכונים הנפלאים. אך יותר מכל אני נהנית מהאווירה המדהימה השוררת כאן, מהשיתוף, מהאהבה, מהלב הענק של חברי הפורום ומהמשפחה המקסימה שנוצרה כאן. אכן...שוש, מנהלת בחסד עליון, השכילה ברוב תבונה, חכמה, רגישות והתמדה לבנות כאן קהילה חמה ומגובשת, שנדיר למצוא כמותה ברחבי הרשת.
שוש
- את ראויה למלוא ההערכה וההוקרה על פועלך ואני מאחלת לך עוד המון שנים של עשייה.
ולכל חברי הפורום
- המשיכו להצעיד את הפורום קדימה והמשיכו להיות מדהימים כפי שאתם.
שבת שלום.

liri לירי

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת למחמאות ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gifלשוש

תתגמדנה המילים ותקצר היריעה להביע לך מילות הערכה על תשומת הלב האישית והחמה על ההתחשבות בכל פרט על המעקב והטיפול על המסירות כל העת אם הייתי רוצה להדגים מידות לחליפה הייתי אומרת כי את מתאימה לנו ,כמו יד לכפפה עם היחס האישי וסבלנות האין קץ יש בך מכל המידות והתכונות אשר בגללן אוהבים כולם אתך להיות לא חסכת במאמץ ועבודה הראויה למחמאה ואנו מרגישים היטב את התוצאה אם נביע לך תודה וברכה היא ודאי לא תקיף את מלוא ההערכה אבל דעי לך כי כך אני מרגישה בכנות תודה רבה, והרבה בריאות!

ak5

New member
../images/Emo45.gifאכן, כל מילה נכונה ולכן אני כאן

יש מנהל, יש חברים וביחד צוות לעניין!!

dafdaf

New member
מצטרפת לכל מילה ../images/Emo45.gif

מה שמגיע מגיע. כל הכבוד על ההשקעה העצומה

RUTHIE1

New member
חנה יקירתי...מנצל"שת ומצטרפת

לדברייך לגבי אופן ניהול הפורום. מה שלומך יקירתי ואיך המשפחה??? מתגעגעת מאוד למסרים שלך... נשיקות ממני

למעלה