תודה והערכה

ANNABELL

New member
תודה והערכה

שוש יקרה, מהכרותי אתך זה מספר שנים - אין בי כל פליאה. את פורום בישול לילדים אני מכירה מיומו הראשון. בעבר, גלשתי יותר וכמדומני שנותרו שרידי מזכרות ממני. מטרת כתיבתי הפעם היא לשם הערכה והוקרה לך ולכל חברי/ות הפורום. כידוע לכולן/ם קיימת שיטת ניהול ובשפת מנהלים אנו מכנים זאת "תורת הניהול". הניהול בנוי כפירמידה. קיים בסיס וקיים גם צוק. באם הצוק רופף, הפירמידה קורסת, ובאם הבסיס אינו איתן, לא ניתן להקים מעליו צוק. ואלו היו 10 שניות ממשנת "תורת הניהול". את תורת הניהול אכן לומדים מספר שנים - השאלה היא איך מיישמים, וכאן אני מגיעה אל הבסיס ואל הצוק. שוש, בחכמתך, בינתך ורגישותך (תכונות אלו בין היתר - חייבות להיות הנכס העיקרי בניהול) ידעת כיצד לבנות את הפורום בסייוען/ם ובעזרתן/ם של חברות וחברים אשר עושים זאת מתוך מסירות, אהבה ובפרט רצון טוב. ידעת איך להרחיב את הפורום מתוך שימת דגש על תרבות הכתיבה, ארגון המפגשים, חשיבה נבונה איך ולמי להעיר מבלי להלבין פני אף חבר/ה, איזו תכונה עילאית. בתבונה את ממשיכה להפתיע בכל המטלות אשר רק מנהל טוב יודע איך לבצען וזאת, כי את יודעת וקוראת היטב את הנתינה שהנך מקבלת מחברי/ות הפורום. האוירה השוררת בפורום הזה - פורום בישול לילדים צריכה להוות דוגמא ומופת בפורטל "תפוז". רוצה אני לברך את כל החברות/ים ואותך שוש יקירה בבריאות טובה (זו תמיד ברכתי הראשונה) בהמשך פעילות מוצלחת ופוריה וכל-כך מתורבתת. בהוקרה, חנה

Food911

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הדסקה

New member
מצטרפת!!!

אני מהסמויים הלומדים ומנסים ליישם. מסכימה עם כל מילה!! שוש - יישר כוח!!!! שבת שלום! הדס

ayeletba

New member
אנאבל!! ../images/Emo24.gif

בודאי שזוכרת. מה שלומך יקירה? חסרת לי פה.

../images/Emo12.gifחנל'ה מתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מקסימה שלי איזו הפתעה עשית לי אני ממש מסמיקה
, ראשית לראות אותך בפורום, ושנית ההודעה הזו.
אותך מאוד חברה שלי

ESHLY

New member
../images/Emo45.gif צודקת בכל מילה ../images/Emo24.gif לשוש

המקסימה והלבבית.

ללא ספק שוש ראויה לניהול יוצא מן

הכלל. ניחנת בקסם אנושי מדהים. מאוד אמפטית ומתחשבת... לאור הכרות מעמיקה ואישית עם שוש, ללא ספק מגיע לה את כל הקרדיט שבעולם. אישה עם המון ידע וחכמה ומובילה את הפורום בראש מורם וברמה גבוהה. מוקירה ומעריכה כל פעילות שלך, את הקבצים שקיבצת לברון אני מעריכה מאוד. בהחלט ראוי לזה. יש מיפגש בעצמאות? אולי נעשה משהו ביחד? שוש תמשיכי כמו שאת היום - לא פעם כתבתי כאן שאת ראויה להערכה גם מצוות הנהלת תפוז... ואם הם קוראים את שכתבתי נא התייחסותכם בהתאם. יישר כח וכל הכבוד.. אשת חייל נפלאה ומדהימה

שוש מה שמגיע לך מגיע לך מכל

הלב. אלף מחמאות מאיתנו זה אפס לעומת העבודה האינטנסיבית שלך כאן. מי שמבין בזה יודע שזה לא קל ובהחלט ראוי להערכה וכבוד.. תסמיקי בכייף... יפה לך אדום

ETK18

New member
חותמת על כל מילה שנכתבה על שוש

למרות שאני די חדשה ובד"כ קוראת ברקע את כל הדברים הנפלאים שקורים בפורום. הפורום בהחלט יחיד ומיוחד ולך שוש חלק נכבד ומכריע בהתנהלות המיוחדת שלו. מאד נעים פה, מפרה ומפרגן. כבר נאמר שאת הדג בודקים מהראש......
ו-
אתי

רוני ר

New member
../images/Emo24.gif כל מילה בסלע

כיף להכנס לכאן, נעים לשהות כאן, ומאוד נחמד לגלות את המתכונים והמבשלים/ות היצירתיים/ות שמצויים/ות כאן בשפע.
+
לשוש הנהדרת
+
לחנה המדהימה.

DUKASIT

New member
גם אני מסכימה עם כל מילה שנאמרה

האווירה בפורום נעימה בזכות המנהלת וגם בזכותם של הגולשים.

pirge

New member
אנאבל,חנה יקרה, קראתי והתרגשתי. אני

הרבה פעמים שולחת לשושי מסרים עם הערכה גדולה. איך לא? אישית, יש לי לשוש רגש חם ומיוחד על תקופה מאד קשה שעברתי. שוש תמכה, ועזרה, באהבה ובסבלנות אין קץ. לאורך ימים כלילות. ללא ליאות. לכן, ועל כן, גם בעיני,היא אשה דגולה. אצילה. אמיתית ואכפטית. כל מילה שלך,נחקקה בליבי. פשוט התרגשתי עד דמעות. מברכת את שושי קודם כל בבריאות וסבלנות רבה אלינו. (שלא תמיד קל ליישם). מברכת אותה שלא תאבד אף פעם, את כושר השיפוט . את תורת הניהול . תמשיך להיות הכי הכי נפלאה . אנושית . אוהבת כמו אמא ושומרת על כולם באופן שווה ללא אפליות. ללא התנשאות. בגובה העיניים. בהזדמנות, אברך גם את הפורום הנפלא הזה, בפוריות ועשייה. בפירגון ובאהבה. ובעיקר, בנתינה אין קץ. אוהבת אתכם מאד, חיבוקים מפירגה.

מיכל63

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

היית חסרה לי מאוד מאוד!!! כל החדשים שלא מכירים אותך יכולים להתרשם מצורת הכתיבה הנפלאה שלך, אני גם דיברתי איתך בטלפון ויכולה להגיד שאת כותבת בשפה מדהימה ומדברת באותו הסגנון...
שמחתי מאוד מאוד לקרוא את מה שכתבת כמובן שאני מסכימה עם כל מילה ואני אשמח מאוד אם תחזרי להיות איתנו יום יום
אל תיעלמי לנו שוב

למעלה