תהליך גירושין

הבנתי.

החלום שלי בחיים זה שאנשים ילמדו עברית. בסוף שאלה צריך להגיע סימן שאלה, לא שלוש נקודות. בכל אופן, באופן כללי הרכוש מתחלק חצי חצי. אבל, וזה משמעותי, אחרי נישואים של חודשיים, אין הצדקה לחלוקת החצי חצי ולכן סביר להניח ששופט/רבנות יפסקו להחזיר לכל אחד מה שהיה שלו לפני הנישואים. העניין של חצי חצי מגיע אחרי בניין חיים משותפים, מה שבהחלט לא קרה כאן.

..

לא כל התייעצות חייבת להסתיים בסימן שאלה אגב.. :) "יש לנו בית שרכשנו במשותף ללא הסכם ממון,רציתי להיות בטוחה שנתחלק בזה חצי חצי למרות שהוא תרם טיפה יותר." זה מה שרשמתי..כולם ענו והבינו שזאת שאלה אבל לא נורא להבא ארשום סימן שאלה מממ..כן את זה כבר הבנתי...אני לא רוצה ממנו כלום רציתי רק לדעת שלא יפגע בי בדרך עקיפה אני רוצה רק את מה שאני תרמתי זהו אני לא מכירה את החוקים ורציתי להיות בטוחה תודה :)

קארניו

New member
את המצאת משפט שאלה שאינו קיים בפוסט שלה

זה מה שהיא כתבה: "יש לנו בית שרכשנו במשותף ללא הסכם ממון,רציתי להיות בטוחה שנתחלק בזה חצי חצי למרות שהוא תרם טיפה יותר." גם המשפט שלה מסורבל ואיננו ברור וכדי שיהיה מובן לקורא היא היתה צריכה לנסח אותו אחרת. לא סימן השאלה חשוב (כמו שאת טוענת) אלא מילת השאלה שחסרה כאן היא החשובה .

אמנם כבר התברר בשרשור אחר שאת סתם מחפשת ריב

ולא באמת שיח, אבל לצורך העניין ובאופן חד פעמי אענה לך. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=82&MessageId=158203381 בהודעה שקישרתי אליה היא כותבת שאלה. בתגובה להודעה זו כתבתי שהלוואי שאנשים ילמדו לפסק. את פשוט משעממת אותי עם הצורך שלך לקפוץ כמו חמור בכל מקום.

קארניו

New member
קופיפה מתוקה

בנוסף לשגיאות בעברית , גם הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר וכל עוד תעבירי כאן שיעורי לשון כשאין לך צל של מושג מה את מקשקשת אמשיך להעיר לך . אז להבא, לפני שאת משגרת את "חוכמתך" תיזכרי שישנה מישהי שמשגיחה עלייך

מריוס זכריה

Member
מנהל
שני טיפים בשבילך

1. טיפ משפטי: יש בגדול שתי אפשרויות. או שתעשו הסכם ביניכם, וזה מה שיהיה, או שבית משפט יפסוק. אם תעשו הסכם, תוכן ההסכם תלוי רק בכם. תצליחי לשכנע אותו לתת לך קצת יותר? הרווחת קצת. קצת פחות? פסדת קצת. זה תלוי בך. אבל אם תלכו לבית משפט, הוצאות המשפט, ובעיקר עורכי הדין, יעלו על כל מה שאתם עשויים להרוויח לכאן או לכאן. וממילא, שום טיפ שתקבלי פה לא יעזור. זה יהיה תלוי בעורכי הדין, שינסו לנגוס כמה שיותר, ולכן המלחמה עלולה להתארך ולהתייקר. עדיף הסכם. 2. טיפ כללי: גם כשאומרים לך דברים שנראים לך מעליבים, את לא חייבת לענות. זה מאוד פשוט. ואם כבר ענית, וענו לך חזרה, את לא חייבת לענות שוב. ושוב. ושוב. אני אומר את זה לטובתך.

צודק

כנראה שהזעם שלי שלא הבינו אותי הוביל לזה הפריע לי שבסך הכל רציתי לדעת משהו קטן ותראה לאן אנשים לקחו את זה בגלל שאלו היו דברים לא נכונים דווקא בגלל זה התעקשתי לעולם לא העזתי לקרוא לבן אדם מבלי להכיר "פאקצה/פרחה/גנת/ילדה" כל אותם האנשים האלו שיחשבו רגע מהצד איך זה מרגיש ולגבי הטיפ המשפטי תודה רבה על העצה אכן הוא יקבל בדיוק מה ששייך לו אינני מחפשת לקחת דברים שלא שייכים לי..

rambo78

New member
חמדנות נשית

לא נורא היום רק פרייארים ומטומטמים מתחתנים , גבר שמתחתן == סוס מת איזהו החכם הלומד מטעויות של אחרים :)

באבלס4

New member
לאנונימית 24 - תקראי

קראתי את חלק מהתגובות ורציתי ולהגיד לך שחלק פה ממורמרים תברחי כל עוד נפשך בך!!!!! למה לחיות עם מישהו שרע לך איתו??? את צעירה וכל החיים לפנייך ותמיד תזכרי - מגיע לך את הטוב ביותר!!!!!! שיהייה בהצלחה ומהר!!!

למעלה