תהליך גירושין

אתה מאבד את זה עם הגיל. מה אתה, כבר לא מבדיל בין פקאצה לפרחה?

על סמך

ההשתלחות הפסיכוטית שלך באנשים שביזבזו מזמנם להתייחס אליך, ועל סמך הפגנת בגרות רגשית כשל ילדה בת 10

אגב

יש כאן בדף הזה פוסט של דמבו1808 על חבלי הגדילה הקשים מנשוא, ועל הסרטים שהיא מעבירה בשל כך את החבר שלה. אני מריחה דמיון גדול בין שתיכן, ויש מצב שמישהי כאן התחרפנה קלות/קשות אחרי החופה, מגודל האחריות ומהצעדים המטאורים בלשחק בגדולים.

עכשיו אני מבינה למה אף אחד באתר לא אוהב אותך

אני שמה לב שכולם עונים לך בזלזול ולא מעריכים את תגובותייך כנראה שמקומך לא בפורום הזה הגיע הזמן מפלצת שתמשיכי לתלות כביסה ולכבס (כמו שתיארת עצמך ) למיטב ידיעתך יקירה אני רחוקה מלהיות פרחה...אם רק היית יודעת מי מאחורי המסך הזה וודאי היית מדברת אחרת הכביסה התייבשה קדימה1!!!

ולנוכח המסרון

ששלחת, מלא בגידופים ושאר מרעין בישין, את לגמרי יותר מזקוקה לעזרה מקצועית. לא בקטע של הקנטה, בקטע של דאגה לבריאותך. רק מקווה שאתה לא נוהגת

שילה1

New member
ילדה-הרי הכל היה ברור.....חצופה

שרק הכסף חשוב לה,מגדפת גם את בעלה ולבטח עושה לו חים קשים,ובאה לכאן לבכות על חלקה בדירה. עדיף באמת טיפול מקצועי ויעיל.

התגובה שלי משום מה נכנסה לאמצע השירשור.מעתיקה

אני באמת לא מבינה מה הבעיה? הבחורה החליטה, אני מניחה שהמצוקה הנפשית כבר מאחוריה ועכשיו היא פונה לפורום כדי לקבל תגובה פרקטית. לא ראיתי כל פסול בשאלות ה"קרות והיבשות" שלה. היא נשמעת לי כמו מישהי יציבה לחלוטין שעשתה טעות והתחתנה עם האדם הלא נכון, אבל החליטה לקחת את החיים בידיים שלה ולהגיד לא טוב לי. עד כאן. מזלה שאין עדיין ילדים (ובאמת יש לה מזל כי היא מאד צעירה) ואינה צריכה לדאוג למזונות ולעוד שאר ירקות. אנונימית, תעשי מה שטוב לך ומה שצו ליבך מנחה אותך, ושיהיה לך רק טוב !!!! ואני ממש לא צינית, אני איתך.

תודה יקירתי

אני באמת שמחה שאנשים כאן מזדהים איתי שלחו לי גם המון מסרים עם שמות ספציפים לא להתייחס אליהם תודה שאנשים כמוך קיימים באמת תודה!

מפלצת וילדה שלום...

בשמחה אשתף את חברי הפורום למסרון ששלחתי לך שאת רשעית ומרשעת בשמחה אשתף אתכם חברים שקיבלתי למעלה מ-5 מסרונים מאנשים חביבים מאוד שהכותרת שלהם הייתה פה אחד "חמודה,אל תתייחסי למפלצת היא לא בסדר" אז אנא ממך בפעם האחרונה באמת תסיימי את כתיבתך הלא בריאה כאן את וודאי זקוקה לטיפול יותר ממני ותאמיני לי אני נוהגת למעלה מ-5 שנים ללא הערה אחת :) אז הסירי דאגה לליבך ודאגי את לעצמך בכביש

תראי מה זה

כולה רצית לשאול איך מחלקים רכוש כדי לא לצאת פראיירית, ואולי בתקווה גם לעקוץ אותו, ככה בקטנה, ומשלא קיבלת בדיוק את התשובות שרצית לשמוע - איזו מהומת אלוהים נהייתה מזה? תככים, מזימות, קללות, גידופים, מחנות, מסרים עלובים, חזיתות. הכל לפי מיטב הדינמיקה של שכונת התקווה או טלנובלה סוג ז' מארחנטינה
. הבשורה הטובה היא שמהפורום הזה את יכולה להתגרש במינימום עלות. אנחנו בטח לא ניקח ממך דבר, ומאלה מאיתנו שרצו ויכולים באמת לתת את במילא לא תקחי <כי אין לך עם מה לקחת>. וכדי שתהיה לך תחושה שבכל זאת עשית סיבוב, בדומה לחתונה או משהו - הינה לך
, על חשבון הבית, על אף שניבלת פה את הפה כנגועת כלבת.

אני מרחמת עליך

אני וודאי סופרת או משהו לא? את ממש טובה בעלילות ודמיונות יקירתי בפעם האלף (כנראה שההבנה היא לא כל כך טובה) שאלתי הייתה האם הוא לא יגרום לחלק שלי להיות שלו בעקיפין...הרי הסברתי (שוב כנראה גם שם לא הבנת) מלבד הקניה של הבית כל ההוצאות בתוך הבית הן בריהוט והן במוצרים בסך 100,000 הן שלי ומטוב לב שלי רציתי להתחלק עימו בזה איפה בדיוק ניסיתי לעקוץ איפה? אח אני מקווה שהם יעזור לך אני מקווה בשבילך שאת לא נשואה ואם כן שלחי בבקשה תנחומיי לבעלך שוודאי נמצא כאן בפורום בשם אנונימי ומנסה לדעת איך לברוח ממך. שימי לב שלכל אותם האנשים שלא קרו לי "פרחה " כמוך עניתי יפה מאוד זה המקום להגיד לכולם תודה על המסרונים המחממי לב טוב לדעת שישנם עוד צדיקים בסדום! :)

ואיך שכחתי

"עשית סיבוב בחתונה" כל החתונה הייתה מכספה של המשפחה שלי אז שוב מפלצת יקרה שלי עשי לכולנו כאן טובה ותלכי לישון כבר ממש ממש מאוחר

השאלה שלי הייתה

איך מתחלק הרכוש...להיות בטוחה שאני אקבל את מה ששייך לי ואני מדגישה רק מה ששייך לי ותו לא אני לא מתכוונת ולא רוצה כלום מעבר

למעלה