תהליך גירושין

ילדונת,

נישואים צריך לתחזק ולחדש בכל יום!! וכמובן שלאישה יש חלק גדול בזה. בהצלחה. ולמען ההגינות, תרם יותר בקניית הדירה? זכותו לקבל.

ההחלטה שלך להתגרש

באה מאותו מקום מר ונמהר ממנו באה ההחלטה שלך להתחתן, ולקנות בית יחד - מקום שבו את לא לוקחת אחריות על ההחלטות שלך מתוך ההנחה הילדותית שהכל הפיך ואם טעינו אז לא נורא, מחר נתקן. רוצה להתקדם בחיים? תתחילי בלהפעיל את הקלבסה
.

קארניו

New member
לא בהכרח

שההחלטה להתחתן ולהתגרש הגיעו מאותו מקום . לפעמים דווקא הפזיזות שבביצוע (הנישואים) וההתעלמות מהרציונל מחדדים לאחר מעשה את הטעות שנעשתה .

תרשה לי בבקשה מר מדען טילים

ההחלטה שלי להתחתן לא הייתה ממקום מר ונמהר-יחד כמעט 7 שנים...רצית שאני יחכה עד שניהיה יחד 20 שנה?? משתמע שאינך מבין כלום מחייך ואתה ממהר לשפוט אנשים בצורה קצת הרבה קיצונית אם הייתי רווקה שגרה עם חבר שלה בדירה ולא הייתי מרוצה והייתי עוזבת היית וודאי אומר "כל הכבוד על האומץ לפרק את החבילה" כאן המקרה אדוני,שבחרנו לא לגור בשכירות כדי לחסוך את הכסף לדירה-כמו הרבה זוגות ואני מדגישה הרבה זוגות לא ידענו שלגור יחד יחולל כאלו שינויים לרעה, אז אנא ממך מדען שלי-רכוש חוכמה ושוב לכאן בחזרה.

גארוטה

New member
את יודעת מה

עצוב בסיפור שלך? לא ההחלטה שלך להתגרש כבר אחרי חודשיים, לא 6 שנים של זוגיות שאת משליכה לפח בלי להתאמץ אפילו לא הציניות שלך וקור הרוח כאילו מדובר בשאלה פשוטה כמו האם להחזיר את הנעלים שקנית כי הן לוחצות מעט, או להשאיר ולחכות שיתרחבו מעט. מה שעצוב זו האמונה שלך שאת חפה מכל אשמה ושמכרו לך חתול בשק ואם אפשר בבקשה עיצות, חברי הפורום היקרים, איך אני מחזירה את החתול הזה לעזעזל, כי פתאום גיליתי שהוא מיילל, ומלכלך וברוב חוצפתו גם רוצה לאכול. אמממ וכן, נכון שאני כבר שנים חולמת על חתול שאני אתכרבל איתו, שישעשע אותי, שיקפוץ עלי כשאני חוזרת הבית ואשוויץ בו כשאני יוצאת לרחוב, אבל שאני אתאמץ? שאני ישקיע? עד כאן! קחו אותו חזרה כי לא מתאים לי ורק תסבירו לי איך אני מקבלת את כספי בחזרה.

חמודה שלי

נראה שלגילך המופרז אין טיפה של הצדקה, ומי אמר לך שהסיפור שלי עצוב זה א'? הסיפור שלי לא עצוב!!!!!!! ולא גיליתי פתאום שהוא מיילל גיליתי את זה עוד הרבה לפני כן - אומץ לא היה לי כמו לרוב בנות גילי אז כעת שיש לי אומץ ואין לי ילדים1!1!!!! לפחות לא הבאתי לעולם ילדים מסכנים כמוו ש99% מהנשים עושות ואז מתגרשות תנוחי במקומך מתוקה והסירי דאגה מליבך-כסף הוא הדבר האחרון שמעניין אותי במערכה

גארוטה

New member
מתוקה שלי

הגיל שלי הוא לא האישיו פה, סורי. כשאני קוראת על בחורה בת 24 שמספרת על זוגיות של 6 שנים שהסתיימה בחתונה ושאחרי חודשיים בוחרת להתגרש לא כי רימו אותה או התנהגו כלפיה באלימות מכל סוג שהיא אלא רק כי מה שהיא חשבה ודמיינה לא בדיוק קרה ובוחרת בגירושין כאופציה היחידה למצב ומטילה את האשמה רק על צד אחד מבלי לקחת טיפל'ה של אחריות, בעיני זה עצוב.

וודאי שהגיל הוא אישיו

אם ביתך הייתה מגלה לך שהגבר שהתחתנה עימו השתנה ולאחר מסע של ניסיונות לנסות ולתקן ללא הצלחה היא מעוניינת לסיים את הפרשה בעודה צעירה וללא ילדים וודאי שלא היית מתנהגת בצורה רשעית כזו וחסרת תום לב,ואם כן את לא אמורה לזכות בתואר "אמא" אז אנא ממך בפעם הבאה כשאת רושמת תגובה בפורום הזה חשבי פעמיים לפני שאת משגרת אותה

גארוטה

New member
אני בטח לא

צריכה אותך כדי שתחליטי אם אני אמורה או לא לזכות בתואר אמא. האופן בו את מגיבה פה בפורום לא מוסיף לך הרבה. מהכרותי מקרוב, לבחורות בנות 24 יש קצת יותר בינה וכשמישהו שם להן מראה הן לא בועטות ומייללות ותוקפות אלא מקשיבות וחושבות. מענין למה כל מי שהציע לך לחשוב, להמתין מעט ולא למהר להתגרש חטף ממך? להבדיל ממך, אני כן חושבת פעמיים לפני שאני עושה משהו ואם בא לך להמשיך ולשחרר עלי את הזעם שלך, את מוזמנת, יש לי עור עבה (כן כן מהגיל).

קצת חבל

שאת לא מגיבה באמת על מה שרשמתי לך..כנראה שאין בך את המעלה של להודות בטעויות אבל זה בסדר הבנתי.. ואני ממש לא תוקפת את אלו שמייעצים לי להמתין מעט אלה תוקפת אנשים כמוך שישר הולכים לכיוון הכסף..קיבעון אוטמטי של הגיל המבוגר כנראה הגבת ככה כי זה משהו שחווית על בשרך מתוקה? הייתכן? נ.ב - להבדיל ממך אני חושבת ארבע פעמיים ולא פעמיים לפני שאני עושה משהו ועוד משהו..אני לא מייללת כמו שאת חושבת..אני לא יודעת למה נדבקת למילה מייללת...את מגדלת המון חתולים בביתך?

גארוטה

New member
דווקא לא

מעדיפה כלבים. חתולים עושים לי אלרגיה. לפני שאת שולחת אותי להודות בטעות למה לא תקראי שוב את התגובה שלי (כי מסתבר שבפעם הראשונה שקראת לא ממש הבנת) ותראי שדיברתי שם על כל כך הרבה דברים, שאין בינם לבין כסף כלום, אבל את כדי להרגיש צודקת בחרת להתעלם ויותר עניין אותך להתעסק בי ובגיל שלי
. יש לזה הסבר פסיכולוגי מרתק אבל אני בספק גדול אם תביני.

אני לא מאשימה אותך ייתכן שעם הגיל גם הזיכרון

קצת נשכח.. ציטוט מכתיבתך הנהדרת " עד כאן! קחו אותו חזרה כי לא מתאים לי ורק תסבירו לי איך אני מקבלת את כספי בחזרה." אז באמת...אני ממש לא ילדה קטנה וממש אין לי זמן לשטויות האלה מה שרציתי להראות בתגובותיי שאין לך מקום לשפוט אנשים אני חזקה מאוד,אך מסכן מי שיזיל דמעה דרך המסך ויתקל בתגובה כמו שלך וודאי לא יטיב עימו.

chenby

New member
אנונימית

התגובות שלך כל כך מוציאות אותך רע.. סתם שתדעי

אשמח אם תסבירי לי למה?

למה? בגלל שרשמתי שאני מעוניינת לדעת איך הכסף יתחלק ואנשים כבר קפצו והבינו שאני רוצה כסף? מבלי לדעת שאני מחלקת המון דברים ששייכים רק לי ובסוף ייצא שהוא יקבל יותר בגלל שקוראים לי פרחה ופקצה אז אני עונה לאותם אנשים האלה? ממש מצטערת שהגעתי לפורום הזה

קארניו

New member
חן

התגובות של האנשים בפורום כלפיה מוציאות אותם לא רק רע אלא גרוע . אין כל סיבה שיעשו עליה "עליהום" רק משום שהיא עומדת זקוף ויודעת מה היא רוצה למרות גילה הצעיר שהפך להיות האישיו כאן .

chenby

New member
ועדיין

תגובות שהיא מגיבה לכאלה שלא כותבים לה את מה שהיא רוצה לשמוע, מראים איך הבן אדם פועל...

קארניו

New member
נכון שאדם ניכר בשעת כעסו אבל

מנגד קיים הפתגם: "אין אדם נתפס בשעת צערו" בבא בתרא טז. לא היתה שום סיבה בעולם שיכנו אותה בכינויים שכינו אותה כאן וכשהגיבו לה עניינית ולא עקצו אותה בארסיות היא ענתה בסבלנות גם אם החקירות הצולבות לא היו בדיוק לרוחה . היא שאלה שאלה מאד ספציפית אז בשביל מה לנסות להתחכם ולחפש סיבות שאינן קשורות לדבר שלשמו הגיעה ?

עיזבי

אין עם מי לדבר. אם רק יפתחו את ההודעות שוב ושוב ויראו על מי בדיוק "יצאתי" יראו שזה רק לאותם האנשים שלא יודעים לדבר אותם האנשים שהקניטו אותי אבל עיזבי באמת ושוב המון תודה לך קארניו את מדהימה !

chenby

New member
למה?

האם יש לנו יכולת לשלוט על מה יגיבו לנו? כל אחד קורא את הכתוב מהעיניים הפרטיות שלו - עם מערכת הפרשנות שלו. רוב הפוסטים שנכתבים פה, כותבים על משהו מסויים ולרוב משליכים על משהו אחר לגמרי.. ודווקא בגלל שזה פורום וירטואלי, קל מאוד לראות את זה מאוד מהר. דרך התגובה שלה, מעידה המון. גם דרך התגובה של האחרים מעידה עליהם.. אבל יש לה בהחלט אחריות. גם על התגובות פה, כמו על הנישואין שלה.

למעלה