תהליך גירושין

יש לי את היכולת

להגיב בצורה שהכותב לפניי הגיב זכותך לא להסכים אך אני בטוחה שאם היו קוראים לך פרחה או גנבת בזמן שאת במצב כזה רגיש אז ב100 אחוז חן שהיית מגיבה כך או קיצוני יותר וזה נוגע לכל חברי הפורום. שימי לב שאנשים שנתנו עצות בלי גידופים נענו בשמחה ע"י

קארניו

New member
עדיין את נעולה משום מה רק על התגובה שלה

ומסרבת להתייחס לחיצים ולכינויים שהופנו כלפיה. וכמו שלה יש אחריות על עצמה גם למגיבים יש אחריות על המילים שלהם. ואם אותם זה לא מעניין וכולם כאחד ממשיכים להשתלח בה אז את כמנהלת הפורום צריכה להעיר גם להם באותה מידה שאת מעירה לה. ולמה את מכניסה את הנישואים שלה? האם את מאשימה אותה בכשלון נישואיה על סמך התגובות שלה?
לא יפה ולא יאה

מהכרותי בפורומים אחרים

מנהלת הפורום עושה "סדר" ולא מגנה על אותם האנשים אותם היא מכירה לא משנה מה היא אומרת ומה היא חושבת על הנישואין שלי פשוט שוב-יצא לי להכיר מנהלי פורום מקסימים שעושים את התפקיד שלהם אחרת לגמרי - וזו רק ביקורת בונה אבל אם כך את חושבת שצריך להתנהל אז אוקיי זה גם בסדר.

קארניו

New member
מתנצלת על המשפט האחרון שלי

טעיתי ופירשתי לא נכון את דברייך על אחריותה לגבי נישואיה.

שילה1

New member
אנונימית-מי שאין לה כבוד לגיל,לנסיון החיים,

הכיצד יהיה לה כבוד לבעלה? כולך פישרית בת 24,צעירה מילדי חלק מהכותבים כאן. במקום להודות על כך שמטריחים את עצמם לענות לך,את מלהגת. לקבל עובדות שאחרים רואים ואת לא. צודק מריוס-הכסף..ותו לא. בהצלחה לך,בקשר הבא.

קראתי שוב ושוב את ההודעה של אנונימית

ואני באמת לא מבינה מה הבעיה? הבחורה החליטה, אני מניחה שהמצוקה הנפשית כבר מאחוריה ועכשיו היא פונה לפורום כדי לקבל תגובה פרקטית. לא ראיתי כל פסול בשאלות ה"קרות והיבשות" שלה. היא נשמעת לי כמו מישהי יציבה לחלוטין שעשתה טעות והתחתנה עם האדם הלא נכון, אבל החליטה לקחת את החיים בידיים שלה ולהגיד לא טוב לי. עד כאן. מזלה שאין עדיין ילדים (ובאמת יש לה מזל כי היא מאד צעירה) ואינה צריכה לדאוג למזונות ולעוד שאר ירקות. אנונימית, תעשי מה שטוב לך ומה שצו ליבך מנחה אותך, ושיהיה לך רק טוב !!!! ואני ממש לא צינית, אני איתך.

תודה יקירתי

אני באמת שמחה שאנשים כאן מזדהים איתי שלחו לי גם המון מסרים עם שמות ספציפים לא להתייחס אליהם תודה שאנשים כמוך קיימים באמת תודה!

שילה היקרה

יעזור לך אם אומר לך שמלבד ה-5000 שהוא השקיע אני קניתי מכספי את כל הרכוש הפנימי של הבית? יעזור לך אם אומר לך שאני מתכוונת לחלוק עימו את זה שווה בשווה למרות שהזעתי עבור הדברים האלו? איך אפשר לא להגיב כפי שהגבתי אחרי התגובות שקיבלתי כאן? אנשים בני 40 + מתנהגים כמו ילדים בני 4 וכך את!

אייבורי

New member
עקרונית

החוק אומר חצי חצי. אבל אם הוא תרם טיפה יותר, יהיה הגון לחלק את הרכוש טיפלה יותר עבורו. שיהיה צדק. [אם הטיפלה הוא לא טיפלה אלא הרבה, בהחלט אפשרי שבית משפט לא יחלק חצי בחצי]

שילה1

New member
חח ממש לא.בבית המשפט יחלקו חצי חצי,

ברבנות -הכל תלוי,ובגישור-החלטות של בני הזוג הםן המהותיות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
גם אותי מדאיג שאת שואלת רק על הכסף

זכותך כמובן לשאול (אם כי זו לא הכתובת לייעוץ משפטי). משפט המפתח הוא: "אני מעוניינת להתגרש". זה כמו "אני מעוניין לשדרג את הטלפון שלי". חסר רגש, בלי שיתוף. זאת לא ביקורת. זה שיקוף. נכון שבגיל 24 את זכאית לחיות ולחגוג ואת לא מוכרחה להתעסק בתיקון הזוגיות שלך. אבל - בירת להתחתן. בחרתם לקנות דירה. הלכתם לליגה של הגדולים. הכרזתם לפני כל העולם והדודה שלו :אנחנו מקימים יחד בית". זו לא חברות של יציאות ובילויים. איפה חשבון הנפש שלך? אני מצטער אם אני נשמע כבד ולא מבין. יש לזה סיבה מוצדקת: אני באמת כבד ואני באמת לא מבין. עדיין - אני צופה ומתרשם ממה שאני רואה, ואני חושב שזה לא בריא בשבילך לקחת את זה בגישה כזאת. כדאי להביא יותר חמלה, עומק, רצינות. אפילו בגיל 24. התלמידה יכולה לעזוב את הפינה ולחזור לכיסא שלה.

הפתעתם אותי לרעה

מתוקים שלי על מה רציתם שאני אשאל?? על מזונות?? על משמרות?? מה מדאיג שאני רוצה לדעת על הזכויות הכספיות שלי ולדעת בוודאות שכל הכסף שהשקעתי יחזור אליי?? ולא...החלטה של להתחתן לא הייתה פזיזה חברים-יחד 7 שנים לא מאמינה שזה פזיז מידי... אז לכל אלו שחושבים שאני דואגת רק לכסף אל תדאגו ותני לי לדאוג לעצמכם... הוא השקיע יותר ממני בכ-5,000 ש"ח אז שילך איתם לעזזאל זה ממש אבל ממש לא מה שמדאיג אותי סה"כ רציתי לדעת אם הוא יכול לגרום אישהו לכסף שהשקעתי לא לחזור אליי.. אנשים כל כך מגעילים יש במדינה הזאת איכס!

מריוס זכריה

Member
מנהל
מתוקה שלי

זה פורום שעוסק יחסים. הוא עוסק גם בכסף, כחלק ממערכת היחסים. כמו שכתבתי לך, לייעוץ משפטי יש פורום משפטיים. בקשר לאיכס - אני די מסכים איתך. יש במדינה הזאת הרבה איכס.

I C E M A N 7

New member
פקאצה שלי

איך הייתי מת להיות פקיד הבנק שיקבל את השיחה הזועמת ממך, לאחר שתגלי כמה הבנק נגס בחלק שלך
איכס כמה שאני מגעיל את עצמי

חחח

כנראה שעם ההשכלה שלך אפילו להיות פקיד בנק לא תוכל מותק התגובה שלך מתאימה לפורום "ילדים שעוד לא התפתחו" אשמח אם תרשום שם את התגובה :)

למעלה