תהייה

Miss Lynn

New member
כל מה שסיפרתי הוא אמת ואני לא משקרת

היא נכנסה באמצע הסקס ולמרות שהוא צעק לה לצאת היא המשיכה להיכנס, עברה את המיטה הגיע לשולחן שמה את האוכל וחזרה לדלת.

היא החליפה לו את הכרית למרות שבמשך שבועיים חפרה לנו שצריך לזרוק את הכרית הקודמת, וכן הוא קשור לכרית כמו לדובי מה הבעיה בזה? גם אני קשורה לכרית שלי אני לא מסוגלת לישון על כרית אחרת.(אין כריות כאלה בארץ)

וכן היא משנה לנו פסלים, אני העפתי את כל הפסלים האלה , ולפני שבוע היא שוב פעם הוסיפה פסל של חתול, וכן זה מוזאון אצלה.

ולא אני לא הייתי שמחה אם הייתה קונה תיק יקר, אני פשוט רוצה שתניח לנו, פשוט תניח לנו ותפסיק לחטט לנו בדברים ולהתעסק בחיים שלנו.

מאוד קל להגיד תעזבו לשכירות אבל זה לא כזה פשוט, אנחנו לא גרים רק אצלה וכל מי שטוען שאנחנו חיים בחינם אנחנו ממש לא.

בכל מקרה אני מקווה שהכל יסתדר כשנעבור לגור לבד,

השרשור פה קצת עשה לי סחרחורת פתאום קלטתי איזה סלחנית אני, כשהיא שמה את הפסל בחדר פשוט יכלתי להוציא ולהחזיר אותו לסלון.

כשהיא קנתה את החולצות יכולנו לשים אותו בשקית ולהוציא

וכשהיא נכנסה באמצע הסקס הייתי חייבת להכריח את בעלי לצאת ולדבר איתה.

אני קצת מרגישה פתאום שזה באשמתי ששתקתי על הכל .

אם אתם משלמים לה אז הכל יותר תמוה

למה לשלם לה ולא לשכור יחידה קטנה במקום אחר?

כן,לדעתי את צריכה לבחון את היחסים שלך עם בעלך אם הקשר שלו עם אימו הוא כל כך מוזר(היא מרגישה נוח להכנס כשהוא מקיים יחסי מין ולא לברוח מייד והוא מסוגל להמשיך לגור אצלה אחרי אפיזודה קינקית שכזו)

Miss Lynn

New member
לפעמים המצב הכלכלי לא כל כך טוב

וצריך להתפשר.

היחסים שלי עם בעלי מעולים אני לא צריכה לבחון אותם.

אם חברה שלך במצוקה אז את תפסיקי להיות חברה שלה כי היא במצוקה?

בעלי במצוקה קשה לו מול אמא שלו כי היא מניפולטיבית , הוא מרגיש אחריות גדולה כלפייה בגלל שהמשפחה התפרקה והם עברו אובדן.

בקיצור אני צריכה ללמוד להיות אסרטיבית וזאת הבעיה העיקרית שלי.

ולא עם בעלי אלא עם חמותי. כי אם הוא לא אומר לה אולי אני צריכה ללמוד להגיד דברים.

אבל אתם משלמים לה כסף

את אותו כסף אולי טיפה יותר אפשר לשלם לזר ולקבל יחידת דיור קטנה+פרטיות ומינוס צופים לסקס

ayaht

New member
לא יודעת איך זה אצלך, אבל מבחינתי

הקטע עם החוצפה הזו של להכנס לכם באמצע הסקס, ובמקום לברוח במבוכה גדולה, להרגיש מספיק בנוח כדי להשאר ולסדר את המגש של האוכל, זה דיל ברייקר.
זה לא אותו דבר כמו לשנות דקורציה בחדר, או לזרוק חפצים אישיים אהובים. למרות שגם אלו דברים חמורים.
זה פשוט חולני. ודוחה. וחוצפה. וסוטה. ושוב חולני.
אין לי מושג אם את ובעלך עוד מסוגלים להמשיך לעשות סקס אחרי כזה דבר. איחס.

ולמה אתם בכלל עוד גרים שם?
ברצינות, אם אתם משלמים כסף, שלמו אותו במקום אחר.
אם לא, אז תתחנפו להורים שלך למשך חודשיים, כי הם כנראה יותר שפויים.
או שלמו את אותו הכסף לחברים שלכם וגורו אצלם על הספה למשך חודשיים.

מה את עושה במקום כזה???

Miss Lynn

New member
זה לא ככה

אנחנו נתנו לה סכום מאוד גבוה וסיכמנו שזה הסכום האחרון שנותנים לה בתמורה שנגור אצלה עד לכניסה לבית שלנו.

אין לנו לאן ללכת, אנחנו גרים רוב הזמן אצל אמא שלי (למזלי הגדול)

בעלי מתרץ את זה שהיא לא ראתה שקיימנו יחסי מין שהיא חשבה שאנחנו ישנים. (מאיפה הוא יודע מה היא חשבה?)

שזה גם לא מקובל להיכנס לחדר כשבן אדם ישן. פאק אני נזכרת בזה ואני מרגישה כל כך הרבה כעס שבא לי להגיד לה הכל ואני לא יכולה להגיד לה כלום שזה עוד יותר מעצבן אותי.......!!!!!!!!!!!!!..

איזה מצב מתסכל

לא עכשיו

כי את עצבנית, אבל למה את לא יכולה לנצל את מומנטום העזיבה שלכם ולעשות איתה שיחה?
להבהיר גבולות לכל הפחות לבית החדש שיהיה לכם? מאוד ממליצה.
היא הרי תתארח אצלכם, היא תרגיש בעלות גם על הנכדים העתידיים אולי, אולי תשמור עליהם פעם באיזה בלת"מ... שתדע שיש גבולות.
ותוודאי, שאפילו לשעת חרום, בעלך לא משאיר אצלה מפתח לבית שלכם.

Miss Lynn

New member
יש לי סיפור מעניין גם על זה

דיברתי עם בעלי על זה כמה פעמים והוא מסכים איתי שיש בעיה גדולה לתת לחמותי לשמור על הילדים שבע"ה יהיו לנו.

חמותי אישה שקרנית, כשהיא חושבת שמשהו נכון היא שמה פס על כולם ועושה מה שבא לה.

מידע על שומן חזיר- כשמטגנים אותו הוא נמס למין שמן שצף כמו שמן זית כזה.

בקיצור, בעלי צמחוני כבר 3 שנים, לא מעוניין לאכול בשר בשום אופן, וזה לא הפריע לחמותי לטגן לידי חזיר (חוצפה שאין כמותה לא סתם בשר אלא חזיר) ועל השומן שצף להכין את האוכל שלו. עכשיו אנחנו זוג צעיר והיא מעמידה אותי בדילמה כזאת או להיות נאמנה לה ולא לספר לחבר שלי או לספר לחבר שלי שאמא שלו שקרנית.

אז במשך שנה לא סיפרתי לו כי אמא שלי אמרה שאני אדפק בסוף ועדיף לשתוק ושהוא ישלים איתה ואני אשאר רעה. והיא לידי כל פעם עשתה כל מיני דברים מגעילים כאלה וידעה שאני אשתוק.

לא סיפרתי ואז יום אחד סיפרתי כי נמאס לי, בקיצור סיפרתי לו הכל והוא נשבע שלא יספר לה כלום, אז גם גיליתי לו שהיא שמה לו אבקת מרק עוף באוכל.
הוא התחיל לבדוק את האוכל עם זכוכית מגדלת, והיא הבינה לאט לאט שאני זאת שמספרת לו הכל .

20 יום לפני החתונה כשנסענו לחו"ל היא הכריחה אותנו לאכול מרק, אני אכלתי אותו ראשונה ונתקעה לי עצם בשן הסתכלתי על העצם ועשיתי "אויי מה זה" סבתא שלו המפלצת אמרה זה פלפל ואני המשכתי לאכול. אחר כך בעלי בא לאכול ובכף הראשונה שהוא בא לאכול הייתה חתיכת תרנגולת,(כנראה שמהגורל אי אפשר לברוח) הוא קם ועזב את החדר בכעס ואמר למה אתם לא מקבלים אותי כמו שאני למה אתם משקרים לי ככה ומנסים לעבוד עליי כמו על ילד קטן. אני רצתי אחריו וביקשתי ממנו שנצא ונאכל סלט ולא נהרוס את הטיול כשבאנו לצאת מהחדר חמותי המלאכית יחד עם אמא שלה התנפלו עליי, היא האשימה אותי ועשתה סקנדל גדול אמרה שאני סיפרתי לבעלי על התרנגולת אמרה שאני מסכסכת. סיפרה לכל המשפחה שאני מסכסכת בינה לבין הבן שלה ורמזה לו לבטל את החתונה.
הוא כמובן אמר לה שאני לא אמרתי כלום והוא אפילו כועס שאני לא אמרתי, שהוא יודע שהיא משקרת כל השנים האלה ושתתבייש ש20 יום לפני החתונה היא עושה את זה. ושתתבייש שהיא משפילה ככה אותו ולא מכבדת אותו בתור גבר, וסבתא שלו אמרה לו שהוא לא גבר שנותן לאישה לשחק איתו ככה. הוא בתגובה אמר שהוא מקבל אותה כמו שהיא למרות שהיא לא מקבלת אותו, ושהוא לעולם לא יחזור אלייה יותר אחריי שהשפילה ככה את ארוסתו.

כל הסיפור הזה לא עזר גם היום היא מבשלת עם מרק עוף, ודורשת מאיתנו לאכול את זה, ומשקרת שוב שאין שם מרק עוף , לא הסכמתי לאכול ? היא לא דיברה איתי כל היום, ואני בכייף סגרתי את הדלת ראיתי טלוויזיה , די נמאס מהמניפולציות , לא רוצה לדבר? תתמרמרי עם עצמך. סוף היום היא התחילה להתחנף אליי.

בקיצור כל הסיפור הזה הוא כדי להמחיש שאני לא מסוגלת לתת את הילדים שלי לאישה שמשקרת ומסוגלת לתת לילדים שלי חזיר ומרק עוף ולשקר שהיא לא נותנת.

אין לי אמון באישה הזאת, אני לא מאמינה לאף מילה שיוצאת לה מהמפה היא מניפולטיבית ושקרנית. ובעלי לא יודע אפילו כמה כי מה שאני סיפרתי לו זה ממש קמצוץ כי באמת אי אפשר להסתיר שהיא שמה לו חזיר אני צריכה את בעלי בריא לא עם עורקים חסומים.

סורי על החפירה.

היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה

והבן שלה יכול לעשות עם הבגדים מה שהוא רוצה. אם היא לא קולעת לטעם שלו אבל מאוד רוצה לקנות לו בגדים אז אפשר להציע שהם ילכו יום אחד ביחד לחנות בגדים והיא תקנה לו את הבגדים שהם בוחרים ביחד. אם זה מסב לה נחת, אז למה לא?

Miss Lynn

New member
לעשות מה שהיא רוצה עם הארון בגדים שלה

זה כבר לא קשור למסב נחת, זה אובססייה,

היא רוצה מאוד לקנות בגדים? אבל הוא לא רוצה שתקנה לו, הוא אמר לה במפורש שלא תקנה, הוא גם אמר לה במפורש שלא תזרוק את הכרית אבל היא בכל זאת עשתה את זה, הוא גם אמר במפורש שהוא לא אוכל בשר ובכל זאת היא דחפה לו בשר לאוכל.

בן אדם צריך ללמוד לשחרר, אישה מביאה לעולם ילד בידיעה שיום אחד הילד יתבגר ויעזוב ולא בידיעה שאולי היא תצליח כל החיים להיות המלבישה שלו, והוא הבובה שלה שכל החיים היא תחליט לו מה לעשות.

כן זה מסב לה נחת לבזבז כסף, לי זה לא מסב לי נחת לדעת ששילמתי הרבה כסף על חולצת דלתא והיא נזרקה לפח לטובת חולצה מהשוק.

זה לא מסב לי נחת שהיא מחליטה החלטות שקשורות לחיים שלנו בלי להתייעץ איתנו ובלי לשאול אותנו .

החלק הכי מבאס בבגדים של דלתא

זה שהם דוהים אחרי כביסה אחת. (אני כותבת מנסיון עם בגדי ילדים. בגדי מבוגרים אפילו לא שמתי לב שיש להם מלבד לבנים וגרביים)
והבגדים שלהם כן יקרים יחסית לאיכות שמקבלים.

יחסית לאיכות....אבל לא יחסית לבגדים אחרים

מה גם שתמיד הכל במבצעים אצליהם........

רב המבצעים הם לחברי מועדון

ולא רציתי לעשות אצלם כי זה עולה כסף ואני לא קניינית גדולה שם. מה שכן, היה להם השנה מבצע נחמד על כפכפי דיסני לילדים (עם גומי מאחור לאחיזה ברגל)מאוד מוצלחות.
קניתי לבת שלי כפכפים מתוקים של פו הדב ב20 שקלים. שבוע אחר כך החלטתי לקנות זוג נוסף לשנה הבאה וכבר לא נשאר להם כלום.

210רחלי

New member
גם אני שמתי לב

Miss Lynn

New member
בשבילך הם לא יקרים

אבל בשבילי הם כן,

אני בחיים לא הייתי קונה אצלם אם לא הייתה לי הנחה.

האיכות של הבד מדהימה. אני נהנית מהבגדים שלהם מאוד!!!

בידיעה שהוא יתבגר ויעזוב?

כל העניין הוא שהוא ממש לא עוזב, ולדעתי גם לא חולם להתבגר. (וגם את לא)

restart2

New member
בחירות- מחירים

היי

אני מבינה שאת טעונה מאוד, לא רוצה להוסיף לך
אבל..
את מציינת כי האמא במצב כלכלי קשה, בחרתם לעבור
להתגורר אצלה ואתם כנראה גם משלמים על כך ולא רק בהשתתפות בההוצאות.
לחמות יש דרך פעולה וגישה משלה,
בביתך כל התלונות שלך יעלמו כי את תציבי גבולות.

כשהחמות שלי החליטה לשנות את סידור הסלון בביתי הצבתי חומת פלדה.
וכל שיח בנושא עוררה בי תגובה חדה שלא אפשרה לה התערבות שנייה.
בביתה שלה את לא יכולה להציב לה גבולות חודשיים לפני המעבר.
היית אמורה בתחילת המעבר או לפניו.

בכל אופן - את זקוקה דחוף לשינוי ממליצה לך לבחון מעבר ביניים,
לאמא שלך,מלונית...
ובעיקר להירגע ולהתבר לעתיד לבוא.
בהצלחה
אירית

למעלה