תהייה

וואו, יש לי כמה דברים להגיד בנושא הזה

1. היא קונה בגדים לבעלך ולא לך, אז אם כבר מישהו צריך להתעסק בזה זה הוא ולא את. באמת- זה פשוט לא עניינך. כנ"ל זה שהיא זורקת בגדים, משנה את העיצוב בחדר שלו וכו- היא אמא שלו, זה שהוא התחתן איתך לא הפך אותה לפחות אמא שלו וזה לא משנה בן כמה הוא, היא דואגת לו.
2. אותי לימדו שכשנותנים לך, לא משנה מה, אומרים תודה יפה וזהו. היא מנסה לעשות טוב ואיכשהו הצלחת להפוך ולעוות את זה כאילו היא מנסה לפגוע בכם.
3. מצחיק אותי שלגור אצלה בבית זה בסדר מבחינתך אבל לקבל ממנה חולצה לא...

Miss Lynn

New member
יש לי מה להגיד להגנתי

1. אני יודעת שהיא קונה לו, אבל זה בעלי ואני רוצה לדאוג לו אני אשתו עכשיו אני לא מעוניינת שהיא תקנה לו, זה כן עינייני כי אני האישה שלו עכשיו. לגבי העיצוב בחדר, גם אני ישנה שם וזה מאוד מפריע לי שהיא משנה את העיצוב בחדר, אני כל פעם מסדרת לעיצוב שיתאים לי והיא משנה את זה ומוסיפה פסלים מזעזעים. אני יודעת שזה הבית שלה וצריך לכבד אותה אבל האם עצם זה שזה הבית שלה זה אומר שאין לנו שום פרטיות? האם זה אומר שמותר לה להוסיף לנו דברים לחדר?
אני גדלתי בבית שאמא שלי נתנה לי את הפינה שלי היא מעולם לא הורידה או הוסיפה תמונות זה מאוד מציק לדעתי.

2. אני למדתי להגיד יפה תודה ולא לקחת כלום מאף אחד. (מה זה משנה מה לימדו כל אחת מאיתנו?) מדובר פה באישה שלא מכבדת אותנו, היית רוצה שיזרקו משהו שחשוב לך מאוד? זה מה שהיא עשתה עם הכרית ששייכת לבעלי, ולגבי החולצות, פה מדבור בסתם חולצות אבל אם אחת החולצות הייתה ממש נוחה לו, האם זה הגיוני שהיא זורקת בלי לשאול? וקונה במקום זה חולצות אחרות? זה לא נתפס בעיניי כמשהו חיובי פשוט אמא שלי מעולם לא מרשה לעצמה לזרוק דברים שלי בלי לשאול, ובכלל היא לא שואלת אותי אם לזרוק משהו אם צריך לזרוק משהו אני אחליט לבד אני מספיק בוגרת, לא?

אני יודעת שזה נשמע קצת ילדותי אבל מאחורי זה יש הרבה מצבים מורכבים שבהם לא מדובר בסתם חולצה אלא זאת כבר חטטנות,

למשל אנחנו אמורים לקבל כסף בנקודות מהעבודה שלו, שבנקודות האלו החלטנו יחד לקנות דברים לבית החדש שלנו המצב הכלכלי שלנו לא טוב ואין לנו כסף מזומן לקנות את הדברים האלו, והנקודות האלו יעזרו לנו אני אוכל לקנות כלי בית מכשירי חשמל וכו... ופתאום היא באה ואומרת לבעלי לידי, "מתי אתה מקבל את הנקודות?" קודם כל מה זה עיניינך? בעלי אמר לה עוד לא קיבלתי, "היא אומרת לו תלך תקנה תיק חדש ברגע שתקבל את הנקודות", אם את חושבת שהתיק שלו כזה גרוע למה את לא קונה תיק? כי תיק זה יקר, והיא סתם מנסה להראות נחמדה וקונה חולצות ב10 שקל, הכל כדי להגיד מחר אני עשיתי לך תמיד ועכשיו אני צריכה כסף ואתה לא נותן לי( היא עשתה את זה כבר)

אני מפחדת ממנה! היא תחמנית!

הייתי איתה ועם בעלי פעם בחנות בחו"ל כשהיא יודעת שהמצב הכלכלי שלנו על הפנים (היא הכריחה אותנו לנסוע איתה לחו"ל בטענה שאבא שלה עומד למות בתכלס הוא בסדר גמור) היא פתחה את הארנק ולא ידעה שאני עומדת מאחוריי היא הציאה שטרות וראתה שיש לה רק חצי מהסכום שהיא צריכה, בכל זאת היא לקחה מלא מתנות לחברות שלה ולא הוציאה שום דבר מהעגלה, כשהגענו לקופה היא עשתה הצגה "יואו אין לי את כל הכסף יואו" בעלי מיד הוציא ושילם, אבל למה לעשות הצגה? אי אפשר להגיד לפני הקופה "בני אין לי את כל הכסף תוכל להשלים את החסר?"

בקיצור אני מפחדת מהאישה הזאת.

אני פעם האמנתי לה , אבל אחרי שראיתי שהיא שחקנית אני יודעת ששום דבר אצלה זה לא סתם, ואני מפחדת ולא מעוניינת שהיא תעשה שום דבר ולא תקנה שום דבר למעננו.

3. זה לא בסדר מבחינתי לגור אצלה בגלל זה רכשנו דירה. אנחנו לא גרים בחינם.

את יודעת מה משתמע בדברייך?

שא כועס כי היא קונה דברים זולים.......לו היא היתה קונה לו תיק יקר לא היה איכפת לך

מה זאת אומרת הכריחה אתכם לטוס לחו"ל?
אין דבר כזה הכריחה,אם התירוץ היה שאביה במצב לא טוב,יכול היה בעלך לטוס איתה לבד לכמה ימים ולא להכביד על התקיב שלכם,בשביל מה נסעת גם?
ואגב,איך ידעת שיא ראתה שיש לה רק חצי מהסכום בארנק? את עשית על המקום חישוב של כמה עולות המתנות וספרת מהר כשהיא פתחה את הארנק כמה כסף יש בו?

וכמו שאמרו לך.......לתת לך מגורים בחינם כן ולקנו לבן שלה חולצה לא?

את סתם מחפשת לריב

היא לקחה עכבר ועשתה ממנו בהר בטעות

נתפסה לנושא הבגדים כי לדעתי זה היה הקש ששבר את גב הגמל (או לחילופין היא לא יודעת להפריד בין עיקר לטפל)
הבגדים פה הם בכלל לא האישיו, כשיש לך אמא לבן נשוי שמחליטה בשבילו ובשביל אשתו איזה תמונות לתלות על הקיר בחדר שלהם, איזה פסלים ופיצ'פקס לתקוע להם שם, להכניס בשר לצמחוני, או לזרוק לו כרית שהוא קשור אליה ואולי יש עוד סיפורים מוזרים.

אני חייבת להגיד שעבורי הסיפורים מוזרים קצת

מידי......

משנה להם את הפסלים?
הם חיים במוזיאון ויש תחלופת פסלים כל היום?
מילא הייתה אומרת רק תמונה,אבל פסלים??

נכנסת להם באמצע הסקס וכשמעירים לה(אמא צאי אני תיכף גומר?) והיא בשלה נשארת ומשאירה אוכל על השולחן?
תופרת לו כרית במקום הכרית שהוא רגיל אליה...(טוב שאין לו שמיכי ודובי) דואגת שיראה אותו דבר ואז הוא מזהה שזו לא הכרית שלו?
בקשר לבשר והשפלת התרנגולת מודה שלא הבנתי
עבורי זה קצת יותר מידי מוזר,על הגבול שאני לא יודעת אם להאמין או לחשוב שיש כאן הגזמת בסיפור עלמנת שכולנו נהיה המומים

בכל מקרה מה שכן עלה לי והריח ע זה שאם היא תקנה להם מתנות יקרות את זה היא כן תשמח לקבל.......

אי אפשר

להתחיל לחפש איפה כל מי שכותב מגזים וממציא. בואי נצא מנקודת הנחה שזה קורה, האם באמת הבעיה היא בבגדים או בכל היתר? איפה הית שמה דגש?
ולגבי היוקרתיות אז אני מסכימה אתך. בגלל זה כתבתי לה, שאם מדובר בחנויות "שוות" שפשוט יחליפו לטעם שלהם. ואז עלה הנושא שלא מדובר בחנויות שוות.

על מה הייתי שמה דגש?

על הבעל הבעייתי
אם הסיפור על הכניסה לחדר בעת קיום יחסי מין הוא נכון
נכנסה ראתה התבקשה לצאת ולא יצאה מיידית
והאדון בעל לא ברח משם יום למחרת לשכירות
יש פה בעיה גדולה מאוד מאוד
זה קינקי מאוד להמשיך להתגורר באותו בית עם אמא שראתה אותך מקיים יחסי מין
ממש יחסים מוזרים והתנהגות קצת חולנית מצד הבן שיכול להכיל את זה
זו הבעיה האמתית של כותבת ההודעה
בעל שקשור לאמא ולכרית של סבא

מסכימה לגבי הבעל

גם כתבתי לה באחת ההודעות שהבעיה העיקרית היא הבעל.
יחד עם זאת, לגבי עזיבת הבית, אני לא יודעת לפני כמה זמן זה קרה, אבל למצוא דירה לשכירות של חודשיים שלושה זה לא ממש פשוט וקל.
יחד עם זאת, בואי נגיד, שאם איכשהו היתי מתגלגלת לסיטואציה שבה נראה לאמא סביר להישאר בחדר לכמה שניות ולא לברוח החוצה, היתי מתחילה לבחון את היחסים שם.

Miss Lynn

New member
כרית של סבתא

היא לא ראתה אותנו ערומים היינו מתחת לשמיכה בחורף.

סליחה על

הפירוט בנושא מראש - אבל בסקס יש הרבה יותר מעירום. ונעזוב רגע קולות וכו, עצם הסיטואציה אמורה להיות דבר מאוד אינטימי. איזו אמא שפויה רוצה להיות בתוך הסיטואציה הכי אינטימית של הילדים שלה?

זה לא משנה שהייתם מכוסים

אם יש וילון באמבטיה: היית נותנת לחמותך להיכנס בזמן שאת מתקלחת? או בזמן ששניכם מתקלחים? היית חושבת שזה בסדר שבזמן שהוא מתקלח אמא שלו נכנסת לאמבטיה רק כי יש וילון?

ברור שלא. זה מצב אינטימי וגם סקס כמובן זה מצב אינטימי.

ואגב, בעיני, במעשה הזה של כניסה לחדר בזמן שאתם מקיימים יחסים ואחרי ההבנה שזה מה שקורה - העובדה שהיא המשיכה והניחה את המגש יש המון כוחניות!
היא רואה שאתם עושים סקס ועדין - יותר חשוב לה לשים את המגש על השולחן מאשר לתת לכם פרטיות. היה לה חשוב לשים את המגש על השולחן לא כי היה לה דחוף שתאכלו - אלא כי היא רצתה להעביר מסר שהיא זו שנמצאת בשליטה! במקום לצמצם את הזמן שהיא גורמת לכם להרגיש לא בנוח - היא האריכה אותו בכוונה מתוך ידיעה שאתם מרגישים לא בנוח.

לגמרי

אויש, מזל שהייתם מכוסים באמת

אני מבינה שכשאת כותבת אם זה יחריף, את מתכוונת אם כשהיא תיכנס בפעם הבאה לא תהיו מכוסים.
אני קוראת את השרשור כולו עכשיו לראשונה, מתפקעת מצחוק ובטוחה בהן צדקי שאת ממציאה את הסיפור כולו.

גם בעיני, הבעיה הכי חמורה

היא העובדה שבזמן שהם מקיימים יחסים - חמותה נכנסה, ראתה שהם מקיימים יחסים ולא יצאה מיד החוצה והעובדה שנשמע שבעלה התייחס לזה בשוויון נפש.
בעיני - היחס הזה בין בעלה לבין האמא שלו הוא הכי בעייתי ונשמע שהמצב מאד קיצוני.

לגבי הכרית, זה נשמע מצב קצת מוזר. השאלה היא האם הכרית היא בגדר מזכרת שנשארת בארון או שזה ממש חפץ שהוא קשור אליו. מזכיר לי סרט שראיתי ב-Yes דוקו בשם ההתמכרות המוזרה שלי. הייתה שם אישה שלא הייתה מסוגלת להיפרד מכרית שסחבה איתה מילדות. הסיבה שהיא לא הסכימה לשחרר את הכרית הייתה נעוצה בהתעללות מינית שהיא חוותה כילדה והיא ממש פיתחה מערכת יחסים עם הכרית. זה כמובן מצב קיצוני מאד.
ובקיצור, זה תלוי מה הקשר שלו לכרית. אם זה ברמה של "מזכרת" מהסב והדבר היחיד שנשאר לו ממנו וזה נמצא בשקית בארון והוא לא מסתובב איתה כל היום, זה בגדר הנורמאלי. אם יש לו קשר רגשי לכרית- זה כבר עשוי להיות בעייתי.

Miss Lynn

New member
ראיתי את הסרט

וזה ממש לא המצב.

הוא אוהב לישון על הכרית בגלל שהיא נוחה לו והוא רגיל אלייה (יש פתגם שאומר שקל יותר להחליף אישה מאשר להחליף הרגל).

הייתה לי בדיוק כרית כמו שלו ולקח לי הרבה שנים להפסיק לישון איתה כל פעם חזרתי אלייה , לא מייצרים כריות כאלה בארץ.

היום אני ישנה על כרית טובה שקניתי בארץ שהיא הרבה יותר בריאה לצוואר שלי.

בקיצור לגבי זה שהיא נכנסה לחדר... את צודקת חמותי אוהבת לשלוט... זה לא חדש לי...

שבוע שעבר היא אמרה לנו שאנחנו צריכים קקטוס בחדר (WTF) ואני בתוכי אומרת רק עוד 3 חודשים רק עוד 3 חודשים וזה יגמר...

האמת שיש בי כל כך הרבה כעס שאני מוכנה לשחרר אותו ברגע שהיא תנסה להכניס לבית שלי איזה קקטוס או משהו כזה (קצת מפחיד אותי בכל זאת אני לא רוצה לגרום לסכסוך במשפחה)

אז אני מרגישה שאו שאני אתפרץ עלייה או שאני שוב אשתוק ואקבל אתקף לב בסוף מרוב עצבים.

מקווה ב3 חודשים האלה ללמוד להיות אסרטיבית ...

גם לי יש כרית שאני מאוד אוהבת

וטרם מצאתי דומה לה (אני ממש מחפשת כי היא כבר קרועה ויוצא ממנה הספוג) זו הכרית הכי נוחה שישנתי עליה. מצאתי אותה אי שם לפני כ10 שנים.
יכל להיות שהיא עשויה מחומר מסויים (כמו שלי) או שהיא כבר קבלה מן צורה מסויימת שנוחה לו.

חוץ מזה, שכאמור היא כתבה שהוא קשור אליה רגשית כי זה מהסבתא. לא נכתב שאם הוא נוסע לבית מלון הוא סוחב את ה"שמיכי" שלו איתו.

דווקא סביר להניח שהוא כן סוחב את הכרית

היא ציינה במפורש שהוא לא מסגל לישון בלעדיה.........
זה בהחלט נראה לי קצת ילדותי

למעלה