יש לי מה להגיד להגנתי
1. אני יודעת שהיא קונה לו, אבל זה בעלי ואני רוצה לדאוג לו אני אשתו עכשיו אני לא מעוניינת שהיא תקנה לו, זה כן עינייני כי אני האישה שלו עכשיו. לגבי העיצוב בחדר, גם אני ישנה שם וזה מאוד מפריע לי שהיא משנה את העיצוב בחדר, אני כל פעם מסדרת לעיצוב שיתאים לי והיא משנה את זה ומוסיפה פסלים מזעזעים. אני יודעת שזה הבית שלה וצריך לכבד אותה אבל האם עצם זה שזה הבית שלה זה אומר שאין לנו שום פרטיות? האם זה אומר שמותר לה להוסיף לנו דברים לחדר?
אני גדלתי בבית שאמא שלי נתנה לי את הפינה שלי היא מעולם לא הורידה או הוסיפה תמונות זה מאוד מציק לדעתי.
2. אני למדתי להגיד יפה תודה ולא לקחת כלום מאף אחד. (מה זה משנה מה לימדו כל אחת מאיתנו?) מדובר פה באישה שלא מכבדת אותנו, היית רוצה שיזרקו משהו שחשוב לך מאוד? זה מה שהיא עשתה עם הכרית ששייכת לבעלי, ולגבי החולצות, פה מדבור בסתם חולצות אבל אם אחת החולצות הייתה ממש נוחה לו, האם זה הגיוני שהיא זורקת בלי לשאול? וקונה במקום זה חולצות אחרות? זה לא נתפס בעיניי כמשהו חיובי פשוט אמא שלי מעולם לא מרשה לעצמה לזרוק דברים שלי בלי לשאול, ובכלל היא לא שואלת אותי אם לזרוק משהו אם צריך לזרוק משהו אני אחליט לבד אני מספיק בוגרת, לא?
אני יודעת שזה נשמע קצת ילדותי אבל מאחורי זה יש הרבה מצבים מורכבים שבהם לא מדובר בסתם חולצה אלא זאת כבר חטטנות,
למשל אנחנו אמורים לקבל כסף בנקודות מהעבודה שלו, שבנקודות האלו החלטנו יחד לקנות דברים לבית החדש שלנו המצב הכלכלי שלנו לא טוב ואין לנו כסף מזומן לקנות את הדברים האלו, והנקודות האלו יעזרו לנו אני אוכל לקנות כלי בית מכשירי חשמל וכו... ופתאום היא באה ואומרת לבעלי לידי, "מתי אתה מקבל את הנקודות?" קודם כל מה זה עיניינך? בעלי אמר לה עוד לא קיבלתי, "היא אומרת לו תלך תקנה תיק חדש ברגע שתקבל את הנקודות", אם את חושבת שהתיק שלו כזה גרוע למה את לא קונה תיק? כי תיק זה יקר, והיא סתם מנסה להראות נחמדה וקונה חולצות ב10 שקל, הכל כדי להגיד מחר אני עשיתי לך תמיד ועכשיו אני צריכה כסף ואתה לא נותן לי( היא עשתה את זה כבר)
אני מפחדת ממנה! היא תחמנית!
הייתי איתה ועם בעלי פעם בחנות בחו"ל כשהיא יודעת שהמצב הכלכלי שלנו על הפנים (היא הכריחה אותנו לנסוע איתה לחו"ל בטענה שאבא שלה עומד למות בתכלס הוא בסדר גמור) היא פתחה את הארנק ולא ידעה שאני עומדת מאחוריי היא הציאה שטרות וראתה שיש לה רק חצי מהסכום שהיא צריכה, בכל זאת היא לקחה מלא מתנות לחברות שלה ולא הוציאה שום דבר מהעגלה, כשהגענו לקופה היא עשתה הצגה "יואו אין לי את כל הכסף יואו" בעלי מיד הוציא ושילם, אבל למה לעשות הצגה? אי אפשר להגיד לפני הקופה "בני אין לי את כל הכסף תוכל להשלים את החסר?"
בקיצור אני מפחדת מהאישה הזאת.
אני פעם האמנתי לה , אבל אחרי שראיתי שהיא שחקנית אני יודעת ששום דבר אצלה זה לא סתם, ואני מפחדת ולא מעוניינת שהיא תעשה שום דבר ולא תקנה שום דבר למעננו.
3. זה לא בסדר מבחינתי לגור אצלה בגלל זה רכשנו דירה. אנחנו לא גרים בחינם.