יש לי סיפור מעניין גם על זה
דיברתי עם בעלי על זה כמה פעמים והוא מסכים איתי שיש בעיה גדולה לתת לחמותי לשמור על הילדים שבע"ה יהיו לנו.
חמותי אישה שקרנית, כשהיא חושבת שמשהו נכון היא שמה פס על כולם ועושה מה שבא לה.
מידע על שומן חזיר- כשמטגנים אותו הוא נמס למין שמן שצף כמו שמן זית כזה.
בקיצור, בעלי צמחוני כבר 3 שנים, לא מעוניין לאכול בשר בשום אופן, וזה לא הפריע לחמותי לטגן לידי חזיר (חוצפה שאין כמותה לא סתם בשר אלא חזיר) ועל השומן שצף להכין את האוכל שלו. עכשיו אנחנו זוג צעיר והיא מעמידה אותי בדילמה כזאת או להיות נאמנה לה ולא לספר לחבר שלי או לספר לחבר שלי שאמא שלו שקרנית.
אז במשך שנה לא סיפרתי לו כי אמא שלי אמרה שאני אדפק בסוף ועדיף לשתוק ושהוא ישלים איתה ואני אשאר רעה. והיא לידי כל פעם עשתה כל מיני דברים מגעילים כאלה וידעה שאני אשתוק.
לא סיפרתי ואז יום אחד סיפרתי כי נמאס לי, בקיצור סיפרתי לו הכל והוא נשבע שלא יספר לה כלום, אז גם גיליתי לו שהיא שמה לו אבקת מרק עוף באוכל.
הוא התחיל לבדוק את האוכל עם זכוכית מגדלת, והיא הבינה לאט לאט שאני זאת שמספרת לו הכל .
20 יום לפני החתונה כשנסענו לחו"ל היא הכריחה אותנו לאכול מרק, אני אכלתי אותו ראשונה ונתקעה לי עצם בשן הסתכלתי על העצם ועשיתי "אויי מה זה" סבתא שלו המפלצת אמרה זה פלפל ואני המשכתי לאכול. אחר כך בעלי בא לאכול ובכף הראשונה שהוא בא לאכול הייתה חתיכת תרנגולת,(כנראה שמהגורל אי אפשר לברוח) הוא קם ועזב את החדר בכעס ואמר למה אתם לא מקבלים אותי כמו שאני למה אתם משקרים לי ככה ומנסים לעבוד עליי כמו על ילד קטן. אני רצתי אחריו וביקשתי ממנו שנצא ונאכל סלט ולא נהרוס את הטיול כשבאנו לצאת מהחדר חמותי המלאכית יחד עם אמא שלה התנפלו עליי, היא האשימה אותי ועשתה סקנדל גדול אמרה שאני סיפרתי לבעלי על התרנגולת אמרה שאני מסכסכת. סיפרה לכל המשפחה שאני מסכסכת בינה לבין הבן שלה ורמזה לו לבטל את החתונה.
הוא כמובן אמר לה שאני לא אמרתי כלום והוא אפילו כועס שאני לא אמרתי, שהוא יודע שהיא משקרת כל השנים האלה ושתתבייש ש20 יום לפני החתונה היא עושה את זה. ושתתבייש שהיא משפילה ככה אותו ולא מכבדת אותו בתור גבר, וסבתא שלו אמרה לו שהוא לא גבר שנותן לאישה לשחק איתו ככה. הוא בתגובה אמר שהוא מקבל אותה כמו שהיא למרות שהיא לא מקבלת אותו, ושהוא לעולם לא יחזור אלייה יותר אחריי שהשפילה ככה את ארוסתו.
כל הסיפור הזה לא עזר גם היום היא מבשלת עם מרק עוף, ודורשת מאיתנו לאכול את זה, ומשקרת שוב שאין שם מרק עוף , לא הסכמתי לאכול ? היא לא דיברה איתי כל היום, ואני בכייף סגרתי את הדלת ראיתי טלוויזיה , די נמאס מהמניפולציות , לא רוצה לדבר? תתמרמרי עם עצמך. סוף היום היא התחילה להתחנף אליי.
בקיצור כל הסיפור הזה הוא כדי להמחיש שאני לא מסוגלת לתת את הילדים שלי לאישה שמשקרת ומסוגלת לתת לילדים שלי חזיר ומרק עוף ולשקר שהיא לא נותנת.
אין לי אמון באישה הזאת, אני לא מאמינה לאף מילה שיוצאת לה מהמפה היא מניפולטיבית ושקרנית. ובעלי לא יודע אפילו כמה כי מה שאני סיפרתי לו זה ממש קמצוץ כי באמת אי אפשר להסתיר שהיא שמה לו חזיר אני צריכה את בעלי בריא לא עם עורקים חסומים.
סורי על החפירה.